yeni ev temizliği

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
133
41
kızlar temmuzda düğünüm var evimizi aldık bir kere temizlettim ama sanki hiç temizlenmemiş gibi hala çimento tozu var özellikle banyo fayanslarında ve duvarlarda napcam bilmiyorum tekrar temizletcem ama yine aynı olacak die korkuyorum sizde aynı durum oldu nasıl tamamen temizlendi

Oy oyy Allah kolaylık versin inşallah :) Bir kere ile çıkmıyor sen o evi daha çok temizlersin :) Ama o kadar kafana takma çünkü daha vaktin var ayda bir gider temizler mis gibi yaparsın evini tertemiz olur merak etme

canım benimde 30 nisan düğünüm bizde geçen hafta yaptık ilk temizliği her akşam gidip yapıyoruz gene ama bitmiyo toz çimento alçı lekesi :))

Valla aynı dertteyim ev sahibi tanıdık o dayanamamış iki defa temizlemiş ama bende detaylı temizlik yapacağım mobilyalar çok önce gelecek çeyiz ayağına yine kirlenecek ne yapayım bilmiyorum

Valla aynı dertteyim ev sahibi tanıdık o dayanamamış iki defa temizlemiş ama bende detaylı temizlik yapacağım mobilyalar çok önce gelecek çeyiz ayağına yine kirlenecek ne yapayım bilmiyorum
BEN BU HAFTA MOBİLYALARI GETİRTİP THAFTASINU TEMİZLETCEM SADECE KOLTUKLARIN KILIFINI CIKARMICAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…