• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev temizliği ve eşimin inadı.

İnşaat temizliği çok zor olur erkeğin yapabileceği bir şey değil.
Gelen yardımcılar bile ev temizliğinin iki katı para alıyor.
O kazıdıkları yerde iz kalmamıştır inşallah ben de sinir oldum okurken ne demek minnet etmemek bizi sevenler böyle günler için var

Çok basit. Esiniz müsade etmiyorsa yardım almanıza esinize o evi tek başına temizleyecegini ve bal dök yala şeklinde olmadan da o eve girmeyeceginizi söyleyin ve de uygulayın. Çok istiyorsa babası da yardım etsin

Kızlar ev aldık 2 aralıkta taşınacağız. Daire yeni daha hiç oturulmamış ve malum inşaat pisliği var, ben bu halimle çok fazla bişey yapamıyorum annem bel fıtığı hastası, kv ise kolundan sakatlandı onlardan bişey bekleyemem, kuzenlerimi çağıracaktım temizlik için eşim kimseye minnet etmem ben yaparım diyor.
Dün biraz temizlemeye çalıştık ama ciddi temizlik istiyor ev, ben de ev tamamıyla temizlenmeden yerleşmek istemiyorum çünkü hamileyim sonradan da yapma şansım yok.
Bugün de annem ben eşim ve eşimin babası gidip camları mutfak dolaplarını kapıları silcektik, ben duştayken babası arıyor onların yapcağı bir iş yok gelmesinler diyor. İkisi gittiler, eşim beni arıyor ben camların kenarlarını temizlemeye çalışıyorum anca mutfağı kazıyabildim diyor alçı pisliklerini. Bez koymamışsın diyo nası siliyim diyo ki dün 5 6 tane bez koymuştum, zaten kazımaktan silmeye vaktim kalmadı diyor, dedim ben de annemle gelseydim sen kazıdıkça camları silerdik, birimiz dolapları silerdik dedim, tartıştık hafiften babası arkadan bırak yaa diyor, eşim de ona uyup işim çok zaten oyalama beni diyor, suratına kapattım teli.
Oysa ben yardımcı bayan tutacaktım biz uğraşmayacaktık, kimseyi çağırtmıyor kuzenlerimi filan, bayan da aldırmıyor kafayı yememe az kaldı. Hem erkeğin yaptığıyla kadınınki bir olur mu
Bu inadından nefret ettim, ablası bile sormadı yardım edeyim mi diye, camları yerleşince de sileriz diyor, ben sonradan niye uğraşıyım ev boşken yapmak varken. Ya kavga çıkarıp haftaya haftasonu kuzenlerimi alıp eve gireceğim ya da bunların yaptığına razı gelip oturacağım napayım sizce???
Onlar kaba pisliği temizlesinler evinize tasinin daha sonra siz icindeyken yardimci bayan tutun yaptırın esinizede soylemeyin zira çok sinir bozucu bı adam

Back
X