- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 103
- 42
- Konu Sahibi mutluluk1982
Buradan atılmayı göze alarak yazıyorum, acaba zekanızda bir problem mi var?
SİZ boşanıyorsunuz SİZ, ÇOCUKLAR değil. ÇOCUKLARI babalarından soğutamazsınız. Çocuklar babaları hakkında kötü konuşsa bile "o senin baban, biz boşandik ancak bu sizinle ilgili değil ikimiz de sizi çok seviyoruz" diye ortalığı düzeltmesi gereken sizken, siz çocuklarınızı adamı karısından ayırmak için kullandınız. Siz asla düzelmezsiniz. Asla anlamıyorsunuz. Hala en iyisi hayatımızdan çıkması diyorsunuz. SİZİN hayatınızdan çıkacak, çocuklarınızın değil. Bir sebepten aradığı zaman, çocuklar için olan kısımları dinleyip, diğer kısımları "evliyken bu şekilde dertleşmemiz doğru olmuyor eşine haksızlık olur" diyip kesip atmalısınız. Ama siz bunu yapabilecek kapasitede değilsiniz. Çocuklarınızı da kendinizle birlikte insan ziyanı yapacaksınız, yazık onlara. Düzelmiyor ve düzelmek istemiyorsunuz. Sizin adınıza utanıyorum. Varlığınızla kadın cinsini aşağılıyorsunuz resmen.
dün eve gittim. kızımla konuştum.. dedimki çok yanlış idi. babana ya biz ya eşin dememeliydin.. yuva yıkmak bu.. biz bukaar acımazsız kötü değiliz annem dedim.. baban sizi çok seviyor dedim.. ve haftaya mahkeme var dedim. ya baban bu söyledğinden etkilenip o kadını bırakırsa bu vicdan azabından nasıl kurtulacağız dedim. bunun sebebi benim dedim.. söz verdim kızıma.. bir dahaasla arakya bakmak yok.. babası ile de ben hiç görüşmezsem iyileşeceğimi söyledim. o kadının bir suçu olmadığın anlattım.. sevgi böyle birşey değil dedim.. babanla biz boşandık.üstelik ben boşadım dedim. ben boşadım.kadında evlendi dedim.. empati yaptık.. bende 2.evliliğimi çocuklu bir adamla yapsam o adamın da eski karısı huzur vermese ne hissederiz dedim..
istersen çok başarılı ol teog birincisi ol ama vicdanı merhabeti olmayan evlat yetiştirmek benim için ölüm dedim.
vicdan çok önemli dedim.. ve babasına mesaj attı. hatalıydım baba sana tercih yaptırarak dedi. sen bizi hep seviyorsun.o xx ablanın suçu yok dedi.. annem senden boşandı dedi.. sende mutlu ol bizde dedi.. umarım o xx ablayla mutlu olmanızı istiyorum dedi.. tabi babası mesaj yağdırdı.. ölürüm canım kanım hyatım.. benim kız çok sevindi... çünkü ben iyiydim.. ağlamadım.. güçlü durdum.. sadece o kadının asla suçu yok diye defalarca kendime tekrarlayıp o kadını kıskanmamaya çalışıyorum.. ve o adam beni çocukları bahane olarak arayıp yine birşeyler yolunda gitmiyor ise eşiyle ilgili benle dertleşir ise
çok kararlıyım. "evliyken bu şekilde dertleşmemiz doğru olmuyor eşine haksızlık olur" diyip kesip attırıcağım... bunu başaracağım.... teşekkürler...