• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ev temizliği ve eşimin inadı.

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kızlar ev aldık 2 aralıkta taşınacağız. Daire yeni daha hiç oturulmamış ve malum inşaat pisliği var, ben bu halimle çok fazla bişey yapamıyorum annem bel fıtığı hastası, kv ise kolundan sakatlandı onlardan bişey bekleyemem, kuzenlerimi çağıracaktım temizlik için eşim kimseye minnet etmem ben yaparım diyor.
Dün biraz temizlemeye çalıştık ama ciddi temizlik istiyor ev, ben de ev tamamıyla temizlenmeden yerleşmek istemiyorum çünkü hamileyim sonradan da yapma şansım yok.
Bugün de annem ben eşim ve eşimin babası gidip camları mutfak dolaplarını kapıları silcektik, ben duştayken babası arıyor onların yapcağı bir iş yok gelmesinler diyor. İkisi gittiler, eşim beni arıyor ben camların kenarlarını temizlemeye çalışıyorum anca mutfağı kazıyabildim diyor alçı pisliklerini. Bez koymamışsın diyo nası siliyim diyo ki dün 5 6 tane bez koymuştum, zaten kazımaktan silmeye vaktim kalmadı diyor, dedim ben de annemle gelseydim sen kazıdıkça camları silerdik, birimiz dolapları silerdik dedim, tartıştık hafiften babası arkadan bırak yaa diyor, eşim de ona uyup işim çok zaten oyalama beni diyor, suratına kapattım teli.
Oysa ben yardımcı bayan tutacaktım biz uğraşmayacaktık, kimseyi çağırtmıyor kuzenlerimi filan, bayan da aldırmıyor kafayı yememe az kaldı. Hem erkeğin yaptığıyla kadınınki bir olur mu
Bu inadından nefret ettim, ablası bile sormadı yardım edeyim mi diye, camları yerleşince de sileriz diyor, ben sonradan niye uğraşıyım ev boşken yapmak varken. Ya kavga çıkarıp haftaya haftasonu kuzenlerimi alıp eve gireceğim ya da bunların yaptığına razı gelip oturacağım napayım sizce???

yanlış hatırlamıyorsam bu konuyu daha önce de açmıştınız, inşaat pisliği temizlemek zordur hele ki erkek daha önce yapmadıysa daha da zor.

temizlik şirketinden 2profesyonel kişi çağırsanız hem yorulmazsiniz hem de işi bilen daha pratik bi şekilde bitirir günlerce sürmez..

yanlış hatırlamıyorsam bu konuyu daha önce de açmıştınız, inşaat pisliği temizlemek zordur hele ki erkek daha önce yapmadıysa daha da zor.

temizlik şirketinden 2profesyonel kişi çağırsanız hem yorulmazsiniz hem de işi bilen daha pratik bi şekilde bitirir günlerce sürmez..
Hayır ilk konum.
Eşim müsade etmiyor işte yardımcı almama.

Benim evim de sıfirdı, 3 temizlikçi geldi 1 günde anca bitti. Hatta bi de sonradan ben temizledim. Çok zor gerçekten, ama bırak inatlaşma, yapsınlar yapabiliyorlarsa sonradan "olmadı bu ya keşke temizlikçi tutsaydik" dediklerinde acarsin ağzını yumarsin gözünü, çok zevkli :KK53:

Benim evim de sıfirdı, 3 temizlikçi geldi 1 günde anca bitti. Hatta bi de sonradan ben temizledim. Çok zor gerçekten, ama bırak inatlaşma, yapsınlar yapabiliyorlarsa sonradan "olmadı bu ya keşke temizlikçi tutsaydik" dediklerinde acarsin ağzını yumarsin gözünü, çok zevkli :KK53:
Onlar olmadı demez olduğu kadar der. Erkekler ne anlar allah aşkına. Çok sinir oluyorum

Hayır ilk konum.
Eşim müsade etmiyor işte yardımcı almama.

siz sanmışım çünkü anlatılanlar o kadar benzerdi ki..

erkekler anlamaz ki boyayı kazıyacağım diye her tarafı mahvedebilir hiç olmazsa tinerle temizlesinler.

madem yardımcıya inat ediyor boş verin kendi yapsın ne kadar yapabilir ki eninde sonunda pes eder, çünkü ilk temizlik çok zor herkes de yapamaz ayrı ücret alıyor bu işi yapanlar hem de..

Onlar olmadı demez olduğu kadar der. Erkekler ne anlar allah aşkına. Çok sinir oluyorum
Tekrardan temizletirsin canım, en azından kabasini almis olurlar. Çünkü inşaat için temizlik şirketi geliyor ve 300 lira falan alıyorlar en az. Sen sonradan bi kadın tutarsin 100 liraya halledersin. Dert etme kendine, hamilesin keyfine bak napcan

Ne yap et temizlikçi tut derim ben, gerekirse onlardan habersiz birgün çağır gelsin.. inşaat pisliği temizlemek gerçekten çok zor, ve asla bir erkeğin becerebileceği birşey değil :)

Ne yap et temizlikçi tut derim ben, gerekirse onlardan habersiz birgün çağır gelsin.. inşaat pisliği temizlemek gerçekten çok zor, ve asla bir erkeğin becerebileceği birşey değil :)
Aynen öyle canım ya. Haftaya ben kalabalık toplanıp gideceğim eşime de karışma diyeceğim başka çarem yok

Ben yeni bugün girdim eve , inşaat pisliği olan evle boş evin temizliği arasında fiyat olarak korkunç fark var. Resmen 3 kat fazla istiyor kadınlar da şirket de. Geçen hafta sıfır eve çıkma durumumuz vardı bu ve bunun gibi inşaat sonrası evin negatif yönü yüzünden ordan vazgeçip 3 senelik eve çıktım. Haftalarımız aynı hemen hemen , şunu söyleyebilirim ki sadece buzdolabının içini sildim bugün ve belim koptu şimdiden. Eşin saçmalamasın ne senin yapabileceğin bişey ne de babası ve kendisinin. Valla böyle zor zamanlarda erkeklerin gereksiz pintiliği tutuyor ya çıldırıyorum. Ev pırıl pırıldı yine de eşya girince battı her taraf zaten baştan aşağı süpür sil yapılacak tabiki , bir de camla mı uğraşacaksın sen , eve eşyayı atınca iş bitmiyor ki yerleştirmesi var... ne kadar yardım o kadar iyi. Kuzeni istememesini anlarım ama kadın yada şirket işine Yok demesi saçmalık

Ay daha ne istiyorsun? Adamlar işten anlıyormuş. Hamilesin diye elini de sürdürmemiş. Kendi yapmak istiyorsa yapsın. Kaba pislik gidince sende yavaş yavaş ince temizliğini yaparsın.

Kızlar ev aldık 2 aralıkta taşınacağız. Daire yeni daha hiç oturulmamış ve malum inşaat pisliği var, ben bu halimle çok fazla bişey yapamıyorum annem bel fıtığı hastası, kv ise kolundan sakatlandı onlardan bişey bekleyemem, kuzenlerimi çağıracaktım temizlik için eşim kimseye minnet etmem ben yaparım diyor.
Dün biraz temizlemeye çalıştık ama ciddi temizlik istiyor ev, ben de ev tamamıyla temizlenmeden yerleşmek istemiyorum çünkü hamileyim sonradan da yapma şansım yok.
Bugün de annem ben eşim ve eşimin babası gidip camları mutfak dolaplarını kapıları silcektik, ben duştayken babası arıyor onların yapcağı bir iş yok gelmesinler diyor. İkisi gittiler, eşim beni arıyor ben camların kenarlarını temizlemeye çalışıyorum anca mutfağı kazıyabildim diyor alçı pisliklerini. Bez koymamışsın diyo nası siliyim diyo ki dün 5 6 tane bez koymuştum, zaten kazımaktan silmeye vaktim kalmadı diyor, dedim ben de annemle gelseydim sen kazıdıkça camları silerdik, birimiz dolapları silerdik dedim, tartıştık hafiften babası arkadan bırak yaa diyor, eşim de ona uyup işim çok zaten oyalama beni diyor, suratına kapattım teli.
Oysa ben yardımcı bayan tutacaktım biz uğraşmayacaktık, kimseyi çağırtmıyor kuzenlerimi filan, bayan da aldırmıyor kafayı yememe az kaldı. Hem erkeğin yaptığıyla kadınınki bir olur mu
Bu inadından nefret ettim, ablası bile sormadı yardım edeyim mi diye, camları yerleşince de sileriz diyor, ben sonradan niye uğraşıyım ev boşken yapmak varken. Ya kavga çıkarıp haftaya haftasonu kuzenlerimi alıp eve gireceğim ya da bunların yaptığına razı gelip oturacağım napayım sizce???
Hiç dinleme hafta içi iki yardımcı tut git annenle başlarında durup temizlettir sadece çamlarla bitse keşke banyosu tuvaleti mutfağı inşaat pisliğidir iyice temizlenmesi lazım

ayni dert suan bende de var. tasinacagim ve temizlik yapilmasi lazim insaat temizliği. bence bırakın onlar onden bi kaba temizlik yapsin. sonra ya siz yada bir bayan tutarak temizletebilirsiniz. insaat temizligi zor gercekten

Insaat temizligi oyle annenle kocanla olacak is degil. Once bir sirkete ver kaba temizlik yapilsin tasininca da kadin al ince temizligini yaptir. Hamile halinle elini beze dahi surme.

adam seni hiç bulaştırmadan kendi yapmaya çalşıyo, hem babasıda anlıyomuş bu işlerden. bırak yapsınlar ses etme.eğer beğenmezsen o zaman duruma göre kavga çıkarır burnundan getirirsin :KK45:

Back
X