Yeni ev alanlar buyrun beraber taşınalım...

24papatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
518
0
66
39
Kastamonu
ben 2 senelık evlıyım.eşimin ailesiyle beraber oturuyoruz.zor zahmet ikna edip eşimi kendi evimizi aldık.nasıpse ramazandan sonra taşınıcaz.taşınacaklarla fıkır alış verışı yapalım dedim...

ben varım canım:)))
bende yeni aldım evimi temmuza kadar taşınacağız sağolsun eşim kırmadı beni hiç aklımızda yokken oldu biranda ohh be iyikide oldu diyorum eşimde bende yeni evimizi çok sevdik mutluluğumuza mutluluk katar inşallah.Rabbim olmayan herkese nasip etsin.

hoşgeldin cnm.allah gule gule oturmak nasıp etsın.amin cnm.nerelısın.

hoşbulduk tatlım:))çok sağol canım sende güle güle otur evinde dilerim hep mutlu olursun canım.Samsunluyum canım ben sen nerelisin?

bizde yeni ev aldık ama..yaşadığımız yerden değil istanbul dan aldık.yatırım amaçlı..isterdim kendi evimde oturayım..maalesef tayin olayları..
tüm yeni ev alanlara mutlulukla oturmaları dileğimle:)

kastamonuluyum cnm.daha bızım taşınmamıza var.eşyaları alıyoruz yavaş yavaş.eşlyaların falan vardır dımız senın.

bizde yeni ev aldık ama..yaşadığımız yerden değil istanbul dan aldık.yatırım amaçlı..isterdim kendi evimde oturayım..maalesef tayin olayları..
tüm yeni ev alanlara mutlulukla oturmaları dileğimle:)

olsun cnm.memur olunca napacan.emeklı olunca keyfını surersın sende.olsun yeterki.teşekkurler.

biz adana dayız canım.ailem kastamonu da rehabilitasyon un karşısında oturuyor..kimlerdensin dermişim:) kesin tanışık çıkarız şimdi:)

olurmu olur cnm valla kuçucuk yer zaten.şimdi cezaevinin altında kayınvaldemlerle beraberiz.nasipse geçecez.annemlere yakın sayılır.kuyudibindeler onlarda.adana gelınımı oldun.

olurmu olur cnm valla kuçucuk yer zaten.şimdi cezaevinin altında kayınvaldemlerle beraberiz.nasipse geçecez.annemlere yakın sayılır.kuyudibindeler onlarda.adana gelınımı oldun.

istanbul a gelin oldum:)sonra da eşimin zorunlu görevi adana ya çıktı..bakalım istanbul istiyoruz gene..nasip..alıştım da buraya..tek sorun çok uzağız..kastamonu da yaşamayı isterdim.ama eşim ille istanbul der:) burnumda tütüyor varya:) en son ekimde geçmiştik düşün artık..

ohh ne guzel.zaten damatlar cok sevılır ne hıkmetse.annemde çok sever.ama eşim bıraz mesafelı durur bende sınır olurum...

açıkcası bende samimiyetlerine sinir oluyorum kıskanıyorum sanırım boşver mesefali olması iyidir benimkilerde olsa sanki eşim evlat ben gelinim sinir bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…