Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım canım:)))
bende yeni aldım evimi temmuza kadar taşınacağız sağolsun eşim kırmadı beni hiç aklımızda yokken oldu biranda ohh be iyikide oldu diyorum eşimde bende yeni evimizi çok sevdik mutluluğumuza mutluluk katar inşallah.Rabbim olmayan herkese nasip etsin.
bizde yeni ev aldık ama..yaşadığımız yerden değil istanbul dan aldık.yatırım amaçlı..isterdim kendi evimde oturayım..maalesef tayin olayları..
tüm yeni ev alanlara mutlulukla oturmaları dileğimle:)
kastamonuluyum cnm.daha bızım taşınmamıza var.eşyaları alıyoruz yavaş yavaş.eşlyaların falan vardır dımız senın.
hayırlı olsaun Allah güle güle oturmak nasip etsin bizde ramazandan sonra taşıncaz
sagolasın cnm.hepımıze gule gule oturmak nasıp etsın inş.kıradamısınız sız cnm.
memleketimdeymişsin:)neresinden aldınız canım..çarşamba günü bizde geçiyoruz inşallah:) ikiz kız kardeşimin düğünü var:)
hemşerım benım.kuzeykentten aldık cnm.hayırlı olsun.sen nerede oturuyosun...:79:
yok kendi evimdeyim ama işyerime uzak hem anneme hem işyerime yakın bir yerden aldık inşaat halinde şuan
ıkıncı ev...genelde eşler annelere pek yakın istemezler ama ıyı sen almışsın bak.![]()
biz adana dayız canım.ailem kastamonu da rehabilitasyon un karşısında oturuyor..kimlerdensin dermişim:) kesin tanışık çıkarız şimdi:)
eşim istedi oradan annemle ben anlaşamam eşim daha iyi anlaşır bir tek çocuğum ben o yüzden
olurmu olur cnm valla kuçucuk yer zaten.şimdi cezaevinin altında kayınvaldemlerle beraberiz.nasipse geçecez.annemlere yakın sayılır.kuyudibindeler onlarda.adana gelınımı oldun.
ohh ne guzel.zaten damatlar cok sevılır ne hıkmetse.annemde çok sever.ama eşim bıraz mesafelı durur bende sınır olurum...![]()