Kontakt Lens Yeni Elegancelarım yorumlarınızı bekliyorum...

D

diegoo

Ziyaretçi
Elegance 3 ton yeşil lenslerim...
Ben hayatımda bir sürü lens denedim nerdeyse. Ama bukadar hoş bir yeşil görmedim. Etrafımdakiler gözlerimden gözlerini alamıyolar kaydirigubbakcemile3 Tavsiye ederim kızlar yerimseniben

bnce çok çiğ bir yeşil
yani lens olduğu çok belli

eleganceların, şu sanki eline bir suluboya fırçası almışsın, rastgele çizgiler çekip boyamışsın görüntüsünü ,hiç sevmiyorum. damar şampiyoru resmen. b&l ı bile bu konuda ikiye katlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimde flaslı olduğu için biraz cart bir yeşil gibi görünmüş ama normalde çok tatlı bir yeşil oldu gözlerimide daha büyük gösterdi etrafımdakiler çok beğeniyo ama sizi bilemicem....

bence doğal görünüyor....
Güzel bi yeşil beğendim

flash'tan kaynaklı olabilir bilmem ama kesinlikle doğal durmuyor.

esmer olduğun için sanırım göz rengi çok ön plana çıkmış ve pek doğal durduğunu söyleyemicem ben lensim diyo resmen.

Çok damarlı,bence solotica esmeralda alabilirdin harika bir yeşil :nazar: Bu arada resimdeki senmisin canım? Yoksa fikir vermesi için yabancı forum sitelerinden mi aldın?:kahve:

hiç doğal durmuyo çok cırtlak bi renk lens olduğu çok belli oluyor

ya çok güzel yemin ederimki sen bakm a yorumlara aynısını alcam neymiş çok belli oluyomuş eee
tabi adı üstünde lens dikkat çekici olması lazım sizin taktıklarınızıda görüyoz doğal duruyor ama hiç belli olmuyor bunun markası ney acaba optikçiye ne diyim elegance 3 ton yeşil mi dicem

wuuuu yakışmış...normalde yeşili esmerde sevmem ama çok güzel durmş

bi lensin belli olması var belli olması var..tabi ki kendi gözlerimiz kdr doğal durması imkansız..hepsi belli oluyor...ama gayet doğal lensler de var..ama bu bariz ortada yani..ben lensim diye bağrıyor...çok yapay bnce..rengi çok çiğ diğer arkadaşlarımızın dediği gibi..doğal bir gözde bole bi renkle karşılaşmak zor..bu yüzden yapay diyoruz ztn

ya çok güzel yemin ederimki sen bakm a yorumlara aynısını alcam neymiş çok belli oluyomuş eee
tabi adı üstünde lens dikkat çekici olması lazım sizin taktıklarınızıda görüyoz doğal duruyor ama hiç belli olmuyor bunun markası ney acaba optikçiye ne diyim elegance 3 ton yeşil mi dicem

Evet canım Elegance 3 ton açık yeşil

Elegance 3 ton yeşil lenslerim...
Ben hayatımda bir sürü lens denedim nerdeyse. Ama bukadar hoş bir yeşil görmedim. Etrafımdakiler gözlerimden gözlerini alamıyolar kaydirigubbakcemile3 Tavsiye ederim kızlar yerimseniben

Nasıl bu kadar yalancı olabiliyorsun??? kötükedihüso
Yok papatya suyuyla saç rengimi açtım diye topic açtın yalanın ortaya çıktı iki kullanıcı adın olduğu,kendini desteklediğin anlaşıldı hala hangi yüzle insanları melezim diye kandırıyorsun sen yaa :eek:klava:
sanki melez olunca bişi oluyo:1closedeyes:
birde eksi vercem derken artı rep vermişim sana hediyem olsun :nazar:
yakında kendini zenci diye de tanıtırsın sen
iki kullanıcı adını alıp yalan yanlış konular açmaya devam et bakalım :kahve:

X