- 15 Temmuz 2012
- 2.404
- 94
fiyat fazla değil ama siz bilirsinizUcyoldayim bende yakinmisiz..neyse canim ben dusuneyim..cok gerekli olmadigi icin fazla odeme yapmak istemiyorum.eltime hediye olacak..hakkini helal et yordum seni..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyat fazla değil ama siz bilirsinizUcyoldayim bende yakinmisiz..neyse canim ben dusuneyim..cok gerekli olmadigi icin fazla odeme yapmak istemiyorum.eltime hediye olacak..hakkini helal et yordum seni..
haber alınamıyooorrrben kıyafetlerle ciddi ilgileniyorum fakat hiçbirinin bedeni yazmıyor .ttoplu alım yapmak istiyorum. detayllı bilgilendirme yaparsanız anlaşırız
parça başıydı canm ama 3lü takımı hediye ettim kanguru ve bornoz takımı hala bende istersen ikisini 20 liradan veriirim bornoz takımı sıfırdır sadece havlusu 1kez kullanıldı ve havlusunu yıkayıp kaldırdım terlik ve bornoz sıfırdır yani istersen adres bilgilerini özelden yaz kargolıyımHepsimi 15 TL parça başı mı 15 TL
Eki Görüntüle 948061 bir yaş 3lü takım giyilmedi 13tl
Eki Görüntüle 948062 0 3 ay kot slopet 1kez giyildi minicik bebekler küçük adam oluyo çok tatlı duruyo 10tl
Eki Görüntüle 948063 0 4 ay tulum kullanıldı ama tertemiz 5tl
Eki Görüntüle 948064 Eki Görüntüle 948065 Eki Görüntüle 948066 aziz bebe kot slopet giyilmedi sadece yıkandı 15tl
Eki Görüntüle 948067 sadece annem açabilir baskılı patikli alt çok az giyildi 2tl
Eki Görüntüle 948068 1 yaş dar paça pantolon sıfır etiketi üstünde 10tl
Eki Görüntüle 948069 Eki Görüntüle 948070 lcw 1 2 yaş kot pantolan sayılı giyilmiş yepyeni 15 tl
Eki Görüntüle 948071 24 36 ay lcw 5tl çok az giyilmiş
Eki Görüntüle 948072 yapışkan yeri yapışmıyo ama basit bi bantla hallolur 5tl
kahverengi pantlon duruyomu canım
ayy naptın kız cıkar onu ordanduruyo ama şuan makinada yıkanıyo oğluma giydirdim canm satışta değil artık
ayy naptın kız cıkar onu ordan
valla çokta yakıştı canm ya
güle güle giysin canımkısmet o tarz pantlon ve şort bermuda arıyırum yürüteç biberon oğlum 6 aylık daha yeni girdi gerci olursa söylermisin canım saklama kabı bide
malesef canm ama senn bebişine uygun bisürü kıyafet var beğen sana toplam güzel bi fiyata veririm
eşim işten çıktın canım o yüzden şimdi alamm
peki canm allah yardımcınız olsun inş..