Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ucyoldayim bende yakinmisiz..neyse canim ben dusuneyim..cok gerekli olmadigi icin fazla odeme yapmak istemiyorum.eltime hediye olacak..hakkini helal et yordum seni..
parça başıydı canm ama 3lü takımı hediye ettim kanguru ve bornoz takımı hala bende istersen ikisini 20 liradan veriirim bornoz takımı sıfırdır sadece havlusu 1kez kullanıldı ve havlusunu yıkayıp kaldırdım terlik ve bornoz sıfırdır yani istersen adres bilgilerini özelden yaz kargolıyım
güle güle giysin canımkısmet o tarz pantlon ve şort bermuda arıyırum yürüteç biberon oğlum 6 aylık daha yeni girdi gerci olursa söylermisin canım saklama kabı bide
güle güle giysin canımkısmet o tarz pantlon ve şort bermuda arıyırum yürüteç biberon oğlum 6 aylık daha yeni girdi gerci olursa söylermisin canım saklama kabı bide