Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu başkasına verdim zaten canm merak etmecanım humana çayının üzerinde paket açıldıktan sonra 2 ay içinde tüketilmelidir yazıyo.alacak arkadaşların bilgisi olsun ne zaman açtığını da yaz bence.
amma abarttın canm ya ha ordan ha burdan ne fark eder ki tmm ıspatladın rahatla sakin olEki Görüntüle 950176
evet görünüyo inşallah yurdum insanı e bebek bayiliği almış ama bağlı olduğu şirket ismini en ucuz koymuş ki ben e bebekten ucuz bişi aldığımı bilmem görünmüyosa faturadaki e bebek logosu şirket adı mail yollayacam dolayısıyla kaşe bu sebepten o kaşe
teşekkür ederim canmkusura bakma güle güle kullanın hayırlı olsun
kanguru ne kdr satılmadıysa
elimden çıksınlar çok uyguna vericem
izmirde oturuyorum ilk resimdekini hediye ettim diğer ikisi 7 lira olurBunlar bu şekilde ne kadar? Ve nerede oturuyorsunuz?Eki Görüntüle 979529 Eki Görüntüle 979530 Eki Görüntüle 979531
ikisi 7 canm yanlız şapkalı olanda çok çok ufak bi leke var yıkayınca çıkar gibi duruyo hiç kullanmadım hediye geldi geldiğinden beri öyle kargo izmir içi 4.5 izmir dışı 6.5 tutuyo toplu alım yaparsan daha iyi olur hem senn için hem benm içinTanesi mi? İkisi mi? Kaç aylık bebiş için bunlar? İzmirden İstanbul kargo ne kadar tutar biliyor musunuz?