Bebek İkinci El yeni ekledim 4. sayfaya gel

$20140124_132136.jpg $20140124_132153.jpg 6 9 ay kot pantolon 15tl
$20140124_132211.jpg 6 9 tşört 5tl
$20140124_132244.jpg

arkadaşlar çooooook indirdim ihtiyacı olan özelden yazsın fiyatlar çooooook düştüüüü :KK53:

:KK3: canım humana çayının üzerinde paket açıldıktan sonra 2 ay içinde tüketilmelidir yazıyo.alacak arkadaşların bilgisi olsun ne zaman açtığını da yaz bence.

$IMAG0190.jpg
onu başkasına verdim zaten canm merak etme :KK34:

evet görünüyo inşallah yurdum insanı e bebek bayiliği almış ama bağlı olduğu şirket ismini en ucuz koymuş ki ben e bebekten ucuz bişi aldığımı bilmem görünmüyosa faturadaki e bebek logosu şirket adı mail yollayacam dolayısıyla kaşe bu sebepten o kaşe

Eki Görüntüle 950176

evet görünüyo inşallah yurdum insanı e bebek bayiliği almış ama bağlı olduğu şirket ismini en ucuz koymuş ki ben e bebekten ucuz bişi aldığımı bilmem görünmüyosa faturadaki e bebek logosu şirket adı mail yollayacam dolayısıyla kaşe bu sebepten o kaşe
amma abarttın canm ya ha ordan ha burdan ne fark eder ki tmm ıspatladın rahatla sakin ol :KK1:

kanguru ne kdr satılmadıysa

satılmadı canm ama yukarda biyerde yazmıştım yanlışlık olmasın bi parçası eksik ben bi kurdale bağlayıp kullandm hiç sorun olmadı sırt kısmındaki minder kalın bebekler için çok iyi eksik parçayı chicco mağazalarndan birinden temin edebilirsnz belki ben uğraşmadım 10tl diyorum ama toplu alım yapan birine ücretsiz yollıcam

bu indirim kaçmazzzzzzzzz acil ihtiyaçtan satılık lütfen ihtiyacı olan fiyat sorsun çok uygun vericem acil ihtiyaçtan :KK50:

Tanesi mi? İkisi mi? Kaç aylık bebiş için bunlar? İzmirden İstanbul kargo ne kadar tutar biliyor musunuz?

Tanesi mi? İkisi mi? Kaç aylık bebiş için bunlar? İzmirden İstanbul kargo ne kadar tutar biliyor musunuz?
ikisi 7 canm yanlız şapkalı olanda çok çok ufak bi leke var yıkayınca çıkar gibi duruyo hiç kullanmadım hediye geldi geldiğinden beri öyle kargo izmir içi 4.5 izmir dışı 6.5 tutuyo toplu alım yaparsan daha iyi olur hem senn için hem benm için

X