Bebek İkinci El yeni ekledim 4. sayfaya gel

Ben de öyle düşünmüştüm. ayı takımı çok beğendim. üzüldüm. yapacak bişey yok. eskilere bir göz atayım önce. kaç aylık bebek için uygun bunlar yazarsan..

satılmadı canm ama yukarda biyerde yazmıştım yanlışlık olmasın bi parçası eksik ben bi kurdale bağlayıp kullandm hiç sorun olmadı sırt kısmındaki minder kalın bebekler için çok iyi eksik parçayı chicco mağazalarndan birinden temin edebilirsnz belki ben uğraşmadım 10tl diyorum ama toplu alım yapan birine ücretsiz yollıcam

Merhaba, Kangurunuz halen satılmadıysa ben almak isterim. Bebeğim henüz doğmadı. Kaç aya kadar kullanabiliyoruz acaba. Yardımcı olursanız sevinirim. Ankarada ikamet ediyorum. Sevgiler...

Merhaba, Kangurunuz halen satılmadıysa ben almak isterim. Bebeğim henüz doğmadı. Kaç aya kadar kullanabiliyoruz acaba. Yardımcı olursanız sevinirim. Ankarada ikamet ediyorum. Sevgiler...
merhaba canm satılmadı 9 aya kadar kullanılıyo diye biliyorum ama ben 7den sonra kullanmadım bebek ağırlaştığı için zorlanıyodum :KK1: dediğim gibi ürünlerimden beğendiğin bişey olursa toplu alımda kanguruyu hediye göndericem sadece kanguruyu istiyorum dersen 10tl den yollarım canm

canm mavi tulum dışında hepsiii sıfır başkada var istersen slopet çok var hepsi sıfır hediye geldi

Canim sirayla 1-4-8-9 ve ayakkabi en en son kaca birakirsin..iyi bir fiyat soylersen aliciyim..hediye olacak..cok gerekli bi ihtiyac degil su an benim icin uygun olursa almak isterim..

Canim sirayla 1-4-8-9 ve ayakkabi en en son kaca birakirsin..iyi bir fiyat soylersen aliciyim..hediye olacak..cok gerekli bi ihtiyac degil su an benim icin uygun olursa almak isterim..
canm resim kopyalayıp sorsan daha iyi anlıcam anlayamadım yada renk söyle seçtiklerinin hepsi ilk alıntıladığımdan mı

Kirmizi suyeterli sort takim
Helikopterli salopet
Dinozorlu salopet
Pepeli esofman takim
Mavi kareli gomlek
Bir de kot pantolonlu takim
Ayakkabi

Bunlari istiyorum yanlislik olmasin ama bana hepsinin aylarini yazarmisin?birde son fiyatlarini :)

Eki Görüntüle 948061 bir yaş 3lü takım giyilmedi 13tl
Eki Görüntüle 948062 0 3 ay kot slopet 1kez giyildi minicik bebekler küçük adam oluyo çok tatlı duruyo 10tl
Eki Görüntüle 948063 0 4 ay tulum kullanıldı ama tertemiz 5tl
Eki Görüntüle 948064 Eki Görüntüle 948065 Eki Görüntüle 948066 aziz bebe kot slopet giyilmedi sadece yıkandı 15tl
Eki Görüntüle 948067 sadece annem açabilir baskılı patikli alt çok az giyildi 2tl
Eki Görüntüle 948068 1 yaş dar paça pantolon sıfır etiketi üstünde 10tl
Eki Görüntüle 948069 Eki Görüntüle 948070 lcw 1 2 yaş kot pantolan sayılı giyilmiş yepyeni 15 tl
Eki Görüntüle 948071 24 36 ay lcw 5tl çok az giyilmiş
Eki Görüntüle 948072 yapışkan yeri yapışmıyo ama basit bi bantla hallolur 5tl

Kirmizi suyeterli sort takim
Helikopterli salopet
Dinozorlu salopet
Pepeli esofman takim
Mavi kareli gomlek
Bir de kot pantolonlu takim
Ayakkabi

Bunlari istiyorum yanlislik olmasin ama bana hepsinin aylarini yazarmisin?birde son fiyatlarini :)

canm yukarda alıntıladıklarımda da sıfır ürünler var ve bi sürü sıfır ürünlerim daha var resim eklicem sonra şimdi senn istediklerin bunlar mı $1.jpg 1 yaş için 8 tl
$2.jpg 9 aylık için 8 tl
$3.jpg 1 yaş için 8 tl
$4.jpg 9 ay için 8tl
$5.jpg 6 9 ay için 6tl
$6.jpg 6 9 ay için 4tl
$7.jpg 6 aylık için galiba yazmıyo papuç iştee :KK1: buda 3 tl cik

toplam 45 tl yapıyo sen 40tl ver yeter canm :KK34: bikaç hediyede ben eklerim :KK16:

canm yukarda alıntıladıklarımda da sıfır ürünler var ve bi sürü sıfır ürünlerim daha var resim eklicem sonra şimdi senn istediklerin bunlar mı Eki Görüntüle 1010550 1 yaş için 8 tl
Eki Görüntüle 1010551 9 aylık için 8 tl
Eki Görüntüle 1010552 1 yaş için 8 tl
Eki Görüntüle 1010553 9 ay için 8tl
Eki Görüntüle 1010554 6 9 ay için 6tl
Eki Görüntüle 1010555 6 9 ay için 4tl
Eki Görüntüle 1010556 6 aylık için galiba yazmıyo papuç iştee :KK1: buda 3 tl cik

toplam 45 tl yapıyo sen 40tl ver yeter canm :KK34: bikaç hediyede ben eklerim :KK16:

Evet bunlar ama kareli gomlek ayi uymuyor buze onu cikaralim..diger ekleyeceklerine de bakayim yarin sonra netlestiririz olurmu?

canm yukarda alıntıladıklarımda da sıfır ürünler var ve bi sürü sıfır ürünlerim daha var resim eklicem sonra şimdi senn istediklerin bunlar mı Eki Görüntüle 1010550 1 yaş için 8 tl
Eki Görüntüle 1010551 9 aylık için 8 tl
Eki Görüntüle 1010552 1 yaş için 8 tl
Eki Görüntüle 1010553 9 ay için 8tl
Eki Görüntüle 1010554 6 9 ay için 6tl
Eki Görüntüle 1010555 6 9 ay için 4tl
Eki Görüntüle 1010556 6 aylık için galiba yazmıyo papuç iştee :KK1: buda 3 tl cik

Canim burdan pepeeli takim dinazorlu salopet ayakkabi
4.sayfada yeni eklenenlerde ilk takim 3lu gomlek tisort sort olan 13 tl
Ve bugun actigin konudaki ilk salopetli sort takim...

Bana son fiyat verirsen elden gelip almak istiyorum..

Canim burdan pepeeli takim dinazorlu salopet ayakkabi
4.sayfada yeni eklenenlerde ilk takim 3lu gomlek tisort sort olan 13 tl
Ve bugun actigin konudaki ilk salopetli sort takim...

Bana son fiyat verirsen elden gelip almak istiyorum..
seçtiklerin 40 tl yapıyo canm istersen bi takım hediye ekliyim istersen hediyesiz 35tlden vereyim :KK34:

canm 30 tl olmaz 4 takım var ve hepsi sıfır toz bile yok + ayakkabıda var ve oda sıfır semt olarak konaktayım canm sen nerdesin

Ucyoldayim bende yakinmisiz..neyse canim ben dusuneyim..cok gerekli olmadigi icin fazla odeme yapmak istemiyorum.eltime hediye olacak..hakkini helal et yordum seni..

X