Bebek İkinci El yeni ekledim 4. sayfaya gel

Hepsi sıfır!!!!!!!!!!!!!!!! Ayakkabı ve kahve rengi takım satıldı onun dışında kalan bütün slopet ve takımlar 100 tl bu fırsat kaçmaz

1. sayfadaki bunlar 15tl başlığındaki 1.resimdeki takım
bunlar 10 tl başlığındaki 4.resimdeki şapkalı tulum
bunlar 7 tl başlığındaki 2.resimdeki tulum

fiyatlarını ve bedenlerini öğrenmek istiyorum

1. sayfadaki bunlar 15tl başlığındaki 1.resimdeki takım
bunlar 10 tl başlığındaki 4.resimdeki şapkalı tulum
bunlar 7 tl başlığındaki 2.resimdeki tulum

fiyatlarını ve bedenlerini öğrenmek istiyorum

canm 15 tl başlığındaki satıldı yani alıcı çıkmayınca hediye götürdüm birine :KK17: diğer ikisi 10 tl den olur

ben kıyafetlerle ciddi ilgileniyorum fakat hiçbirinin bedeni yazmıyor .ttoplu alım yapmak istiyorum. detayllı bilgilendirme yaparsanız anlaşırız

burdaki kahverengi takım satıldı ama aynından olması lazım 6 9 ay

kanguru bi parçası eksik ben bi kurdale ile bağlayarak kullandım çok kısa süre onu toplu alımda hediye göndericem
bornoz seti ise sadece havlusu kullanıldı diğerleri sıfır bornoz 1 2 yaş

burdanda 1 5 6 ve 7 sıradaki 1 yaş diğerleri 6 9 ay çoğunda beden yazmıyo nedense ben oğluma göre hesap edip yazıyorum belki siz daha geç giyersiniz çünkü oğlum ayına göre uzun :emir_bebek: ben giydirmedim hepsi sıfırdır :KK23:

humana anne sütü arttırıcıyıda bikaç kez içtim faydası oluyo oğlum sütümü almadığı için içmeye devam etmedim yarım pakettir hijyen olarak temizdir içiniz rahat olsun zaten kaşıkla alınıyo el sürülmedi

Son düzenleme:
toplu alım yapacak arkadaş ortalarda yok oyüzden ürünler hala satıştadır

$Fotoðraf0559.jpg bir yaş 3lü takım giyilmedi 13tl
$Fotoðraf0560.jpg 0 3 ay kot slopet 1kez giyildi minicik bebekler küçük adam oluyo çok tatlı duruyo 10tl
$Fotoðraf0561.jpg 0 4 ay tulum kullanıldı ama tertemiz 5tl
$Fotoðraf0562.jpg $Fotoðraf0563.jpg $Fotoðraf0564.jpg aziz bebe kot slopet giyilmedi sadece yıkandı 15tl
$Fotoðraf0567.jpg sadece annem açabilir baskılı patikli alt çok az giyildi 2tl
$Fotoðraf0568.jpg 1 yaş dar paça pantolon sıfır etiketi üstünde 10tl
$Fotoðraf0570.jpg $Fotoðraf0571.jpg lcw 1 2 yaş kot pantolan sayılı giyilmiş yepyeni 15 tl
$Fotoðraf0572.jpg 24 36 ay lcw 5tl çok az giyilmiş
$Fotoðraf0544.jpg yapışkan yeri yapışmıyo ama basit bi bantla hallolur 5tl

Eklentiler

• $Fotoðraf0559.jpg
    $Fotoðraf0559.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 62
X