canım arka tarafı kazak örgüsünde.yanları nubuk .42 hatta 44e kadar rahat olur.mont tarzda kazak kaç beden canan
canım arka tarafı kazak örgüsünde.yanları nubuk .42 hatta 44e kadar rahat olur.
canım derili taytta istanbuldaki merve hanımda(tekrar satışa koydum ona olmayınca). dolayısıyla kot pantolon ve derili taytı aynı kişi alsa daha uygun olacak. mont kazak 38 e de olur ama 36 da biraz kaba durabilir.peki 36-38 bedende kaba mı durur acaba ? bir de derili tayt 38 bedende nasıl durur?
canım çok soruyorum ama narçiçeği pantolon 38 bedene nasıl olur?onda da gözüm var da.
hırka-mont, tüllü-pullu bluz,lame elbise düşündüklerim bu arada
hayırlı satışlar
canım derili taytta istanbuldaki merve hanımda(tekrar satışa koydum ona olmayınca). dolayısıyla kot pantolon ve derili taytı aynı kişi alsa daha uygun olacak. mont kazak 38 e de olur ama 36 da biraz kaba durabilir.
evet canım haklısın,merveden kot ve taytı beraber alacak olursa uygun olur..alan olmazsa da ben de üsküdarda oturuyorum mervecim..bir yerde buluşuruzkotun düğmesini kapatınca beli kaç cm geliyo ölçmen mümkün mü?
35 cm bana olmaz canim,tesekkur ederim olctugun icinkot dugmesını kapatınca 35 cm duz bı sekılde olctum ben sultangazıde oturuyorum sız uskudarda anadolu yakası galıba yanı bana uzaksınız
35 cm bana olmaz canim,tesekkur ederim olctugun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?