• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Eklediklerim satılmıştır..

diğer konuda ikinci sayfada krem rengi baskılı bi tunik var satılmış galiba ama şansımı deniyim dedim:) başka tunikler çıkarmıki dolaptan:)

Son düzenleme:
ben tam bir tayt delisiyim 38 taytımda var 42 de..bedenler çok değişebiliyor..ısrarla ölçü istiyorumm:) birde tüylenme yıpranma vs. varmı? çok mu kullandınız yani:)

Taytlarda beden çok değişiyor canim ya kumasina bagli birazda. O yüzden alt beden 40a kadar olur dedim.cunku taytlarda ölçü vermek zor.ama benden alışveriş yapan tüm arkadaşlar bilirler.hic bir şekilde deforme ürün satmam.Beğenmediğinin yada bedeni uymayanin parasinida iade ederim.ürünlerime güveniyorum çünkü.rahatlikla seçebilirsiniz.

tühh:(( ben sizin konunuza hiç bakmamışım ki yaa kaçmış gözümden...

Canim taylardada simdi leopar ve kahverengi olan satildi.diğer iki siyah ve iki kot görünümlü taytin ölçüleri uç asagi beş yukari sizin verdiğiniz ölçü lere uygun cikiyor.arada yeni seyler ekliyorum.takip et istersen birkaç parca olunca toplu gonderirim.

ben taytları toplu alırım diye yazmıştım size ama keşke satmasaydınız:( neyse diğerlerini alacağım uyuyormuş bedenleri 1 tane siyah yeter ama yinede son kararımı en son söylerim..kazak satıldımı diye sormuştum..3 liraya kazaklar diye konu açmışsınız ordada var hediyeli ev giyimdede stamina marka yakası büzgülü..

Son düzenleme:
ben taytları toplu alırım diye yazmıştım size ama keşke satmasaydınız:( neyse diğerlerini alacağım uyuyormuş bedenleri 1 tane siyah yeter ama yinede son kararımı en son söylerim..kazak satıldımı diye sormuştum..3 liraya kazaklar diye konu açmışsınız ordada var hediyeli ev giyimdede stamina marka yakası büzgülü..
Siz ölçü yazdinizya o kahverengi ve leopar sizin ölçülere uymadi canim o yüzden. O kazakta satildi. Sizin için siyah tayti ayiriyorum.

parlak isiltili kumaştan ,gumus rengi, esnek mini elbise.herbedene uyar.bir defa kullanilir....15 TL

Son düzenleme:
parlak isiltili kumaştan ,gumus rengi, esnek mini elbise.herbedene uyar.bir defa kullanilir....15 TL.manken üzerinde giyilmis halini birazdan ekleyecegim.netten , parlak lame büzgülü mini elbise diye bakarsanız manken uzerinde ki halini görebilirsiniz,

Son düzenleme:
Balon etek elbise.leopar ve kahverengi tayt satildi.puantiyeli sütyen takımı ni ve beyaz saten gecelik hediye ettik.

Back