Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben tam bir tayt delisiyim 38 taytımda var 42 de..bedenler çok değişebiliyor..ısrarla ölçü istiyorumm:) birde tüylenme yıpranma vs. varmı? çok mu kullandınız yani:)
Siyah beyaz saten elbise daha dun satildi maalesef.tunikte öyle: ((birde siyah beyaz saten elbise kaç beden astarlımı kumaşı kalınmı kısacası fazlalıkları çok belli edermi:)
tühh( ben sizin konunuza hiç bakmamışım ki yaa kaçmış gözümden...Siyah beyaz saten elbise daha dun satildi maalesef.tunikte öyle: ((
Siyah beyaz saten elbise daha dun satildi maalesef.tunikte öyle: ((
tühh( ben sizin konunuza hiç bakmamışım ki yaa kaçmış gözümden...
Siz ölçü yazdinizya o kahverengi ve leopar sizin ölçülere uymadi canim o yüzden. O kazakta satildi. Sizin için siyah tayti ayiriyorum.ben taytları toplu alırım diye yazmıştım size ama keşke satmasaydınız neyse diğerlerini alacağım uyuyormuş bedenleri 1 tane siyah yeter ama yinede son kararımı en son söylerim..kazak satıldımı diye sormuştum..3 liraya kazaklar diye konu açmışsınız ordada var hediyeli ev giyimdede stamina marka yakası büzgülü..
Siz ölçü yazdinizya o kahverengi ve leopar sizin ölçülere uymadi canim o yüzden. O kazakta satildi. Sizin için siyah tayti ayiriyorum.
Oyle yapacam canim buraya toparlayacam kalanlari .nevreste den izin istedim. Cvp bekliyorumbüttüünn konularınızadaki kalanları ekleseniz çok iyi olur benim için..
kargom geldi canım çanta gayet güzel, hediyen için de çok teşekkür ederim, çok hoş