• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Eklediklerim satılmıştır..

peki 36-38 bedende kaba mı durur acaba ? bir de derili tayt 38 bedende nasıl durur?
canım derili taytta istanbuldaki merve hanımda(tekrar satışa koydum ona olmayınca). dolayısıyla kot pantolon ve derili taytı aynı kişi alsa daha uygun olacak. mont kazak 38 e de olur ama 36 da biraz kaba durabilir.

canım çok soruyorum ama narçiçeği pantolon 38 bedene nasıl olur?onda da gözüm var da.
hırka-mont, tüllü-pullu bluz,lame elbise düşündüklerim bu arada :31:

canım çok soruyorum ama narçiçeği pantolon 38 bedene nasıl olur?onda da gözüm var da.
hırka-mont, tüllü-pullu bluz,lame elbise düşündüklerim bu arada :31:

narçiçeği pantolon 38 bedene tam oturmaz bol olur canım.hırka mont, tüllü bluz ve lame elbiseye karar verince özelden yaz canım ayırayım. çünkü epey soran oluyor.

taytların tamamı ayırtıldı, narçiçeği tulum ayırtıldı.kazak mont, tüllü abiye bluz ve lame elbisede ayırtıldı.

Son düzenleme:
sik sifon kapsonlu uzun siyah hirka.10tl.gerçek kuzu derisi içi kürk 40tl..38 beden

Son düzenleme:
canım derili taytta istanbuldaki merve hanımda(tekrar satışa koydum ona olmayınca). dolayısıyla kot pantolon ve derili taytı aynı kişi alsa daha uygun olacak. mont kazak 38 e de olur ama 36 da biraz kaba durabilir.

evet canım haklısın,merveden kot ve taytı beraber alacak olursa uygun olur..alan olmazsa da ben de üsküdarda oturuyorum mervecim..bir yerde buluşuruz:52:kotun düğmesini kapatınca beli kaç cm geliyo ölçmen mümkün mü?

evet canım haklısın,merveden kot ve taytı beraber alacak olursa uygun olur..alan olmazsa da ben de üsküdarda oturuyorum mervecim..bir yerde buluşuruz:52:kotun düğmesini kapatınca beli kaç cm geliyo ölçmen mümkün mü?

Canim merve hanim görmedi sanirim ben Msj yazarim simdi

kot dugmesını kapatınca 35 cm duz bı sekılde olctum ben sultangazıde oturuyorum sız uskudarda anadolu yakası galıba yanı bana uzaksınız

Back