tulumun boyu kaç çok şıkmış
o zaman size kisa olabilir evet canim . Teşekkür ederim ayrica güzel yorumlarin icin.:)ben 175im o kadar payı yoktur heralde bide hafif topukla düşününce hiç olmaz ama güzelmiş gerçekten beğendim zevkinizi
canım onu istanbuldan bir bayan satın almıştı, kendisine dar geldiğini söyledi.o yüzden tekrar satışa koyduk. ölçü veremeyecem bu yüzden38 beden dar paça kot pantolona da talibim canim
belini olcmen mumkun mu tatlim:26:
hmm..markasi ne cnm ve ne kadarcanım onu istanbuldan bir bayan satın almıştı, kendisine dar geldiğini söyledi.o yüzden tekrar satışa koyduk. ölçü veremeyecem bu yüzden
canım çok az kullanıldı 5 tl.hmm..markasi ne cnm ve ne kadar
iyi o zaman ekle sepetecanım çok az kullanıldı 5 tl.
aslında benimde kafam karıştı:) benden başka aldıklarında var. ama onuda arkadas gönderecekti, o zaman ayrı ayrı kargo olacak senin için .canım sen en son istediklerini belirlersin, duruma göre pazar günü haberleşiriz.şimdilik tulum, tayt ve kot ben not alıyorum.iyi o zaman ekle sepetearkadastan mi alicam kotu senden mi peki:26:
kotun sahibi istanbulda hangi semtte tatlimaslında benimde kafam karıştı:) benden başka aldıklarında var. ama onuda arkadas gönderecekti, o zaman ayrı ayrı kargo olacak senin için .canım sen en son istediklerini belirlersin, duruma göre pazar günü haberleşiriz.şimdilik tulum, tayt ve kot ben not alıyorum.
kotun sahibi istanbulda hangi semtte tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?