Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZ MİYASEÇok üzgünüm çoook
bakıyom topic leyim açmışın da haberimiz yok :mymeka:
hade bakem hayırlı olsun diyem sanaa.s.
slm kizlar napiyonuz bakalim nasilsiniz
slmlar nasılsınız bende yemek yapmayı öğreniyorum bezelye yemeği yapacaz şimdi annemle .
:teytey:a.s.hoş geldin canım iyiz ne olsun aynı evle çocuklarla sen nasılsın öğren kız iyi olur sanra rahat edrsin bazn kızıma bende gel göstereyim der kolay menülerden yapatırım alışsın şimdiden yavaş yavaş dimicokacimcoook:CüvCüv:güzel olursa bende gelirim kız yemeğe:roflol::roflol:
evet alışmam lazım sonra ben rahat ederim öğrenirim ... gel yeriz beraber cokacimcoook
slm tşr çok şükür iyiz canm sen nasılsın uzaklardasında zor dim gCADIARZUurbetlik
evet ya acayip zor ((((
a.s.nasılsın canım uzaklardasın allh yardımcın olsun türkiyedeyiz biz ama memleketimi mutlaka özlüyom 15 yıldır:1hug:
slm ben adanalıyım anım 15 yıldır eşimin işi nedeniyle gezip duruyoz valla zor haklısın ama sana daha zor allh yardımcın olsun sen ne geziyon ta oralarda anacımyamemleket nere senin kiz
valla benimde gozumde tutuyor dogup buyudum yer, memleket ayri tabi turkiye sevdasi hic bitmez guzelim sivasss
bende ozledim bende
sen orada ben burada
canim turkiyemmm