yeni dosluklara merhaba

resimli-gunaydin-mesajlari-5.jpg

Zaman gelir yollarına kar yağar, etrafını hüzün bulutları sararsa, ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar buradayım.
Hayata değer bir yasam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme. Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma!

Ağırdır sevgilerim her yürek taşıyamaz! Büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz! Sonsuza dektir dostluğum her insana değmezDostluk ağlamaksa,yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun.

Alacakaranlığı sevmem,ya gündüz olmalı ya gece;k urşun dediğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı; dost dediğin ya senin gibi olmalı ya hiç olmamalı.

a.s.tşr ederim emiy toprağım iyim sen nasılsın görüşemyoz nerdesin öz:1hug::1hug::1hug:ledim

slm günaydin canim evet ya artik görüsemiyoruz ama bundan sonra görüsebiliriz
almanca kursu vardi mahfediyodu bizi artik bitti yen yildan sonra olacak bu aralar rahatim ama esim 3 hafta evde olacak yilbasi izni
anca bu hafta rahatim sonralari evde pek durmayiz gibi geliyo bana CADIARZU CADIARZU

slm günaydin canim evet ya artik görüsemiyoruz ama bundan sonra görüsebiliriz
almanca kursu vardi mahfediyodu bizi artik bitti yen yildan sonra olacak bu aralar rahatim ama esim 3 hafta evde olacak yilbasi izni
anca bu hafta rahatim sonralari evde pek durmayiz gibi geliyo bana CADIARZU CADIARZU

a.s.:teytey:hemşerim tşr inşallh görüşürüz ŞenizŞeniz msnleşelim dr

slm arkadaslar nabersibniz görüsmeyeli nasilsin miyase cim

slm emiy tşr ederim canım iyim sen nasılsın oğlum biraz rahatsız ama inşallh daha kötü olmaz

selamlar nasılsınızz bakalım ...a.s.
dün çok yorgundum fazla kalamadım ama bu akşam burdayımşakkıdı..........

X