Yeni doğum yaptım gögüslerim öncesinde 80 iken şimdi 100 acil Yeni

Ceennet

Aktif
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
1.001
371
Hamilelikten önce göğüslerim 80 bedendi dogum yapalı 1 ay olmak üzere şimdi ise göğüslerim 100'ü geçti galibaga zayıf bir insanım ve çok kötü görünüyorlar büyük oldukları için . Çok sık emziriyorum ama küçülme olmadı neredeyse 24 saat emziriyorum ama hep büyük zamanla küçülürmü yoksa hep böylemi kalacak yardımcı olurmusunuz?

Memeler terbiye olunca yumuşar. Yani ihtiyaca göre süt üretmeye başlayınca.
Meme yumuşayınca süt azaldı sanmayın sakın:)
O zaman bir miktar küçülebilir.
Ama emzirme olayı bitince küçülür tamamen muhtemelen.

Memeler terbiye olunca yumuşar. Yani ihtiyaca göre süt üretmeye başlayınca.
Meme yumuşayınca süt azaldı sanmayın sakın:)
O zaman bir miktar küçülebilir.
Ama emzirme olayı bitince küçülür tamamen muhtemelen.
Hem emzirsem hemde sağsam daha çabuk küçülme olurmu yoksa memeden tamamen kesincemi olur ya böyle kalırsa korkuyorum 160 boyundayım 60 kiloda kaldım kilolu görünmüyorum ama gögüslerim çok büyük hiç hoş görünmüyor uygun sütyen bulamıyorum sütyen takmaz isemde agır oluyor sarkma çok olur diye korkuyorum zor oluyor. Bekarken 160 boyunda 49 kiloda 80 beden kullanıyordum zamanla kilo veririm elbette ama göğüsler konusunda endişeliyim hiç küçülmeyecekmiş gibi geliyor ...

Hem emzirsem hemde sağsam daha çabuk küçülme olurmu yoksa memeden tamamen kesincemi olur ya böyle kalırsa korkuyorum 160 boyundayım 60 kiloda kaldım kilolu görünmüyorum ama gögüslerim çok büyük hiç hoş görünmüyor uygun sütyen bulamıyorum sütyen takmaz isemde agır oluyor sarkma çok olur diye korkuyorum zor oluyor. Bekarken 160 boyunda 49 kiloda 80 beden kullanıyordum zamanla kilo veririm elbette ama göğüsler konusunda endişeliyim hiç küçülmeyecekmiş gibi geliyor ...
Hayır bebeğiniz aktif emiyor, sağmayın, bu sadece sütü artırır ve terbiye olmasını engeller.
Bir süre sonra terbiye olur memeler.
Yani tamamen küçülsün diye sütten kesmesiniz herhalde di mi?

Hayır bebeğiniz aktif emiyor, sağmayın, bu sadece sütü artırır ve terbiye olmasını engeller.
Yok tam tersi emdigi yere kadar emmesini istiyorum anne sütü çok önemli.

Bazıları bir kaç ay emdikten sonra memenin küçüldügünü söylüyor ama asıl küçülme memeden kestikten sonra oluyor diyolar.

Bazıları bir kaç ay emdikten sonra memenin küçüldügünü söylüyor ama asıl küçülme memeden kestikten sonra oluyor diyolar.
Ben de aynı şeyi yazdım yukarıda
Birkaç ay sonra biraz küçülmesinin sebebi memenin terbiye olup yumuşaması
Bu iyi bir şey. İhtiyaca göre süt üretimi demek

X