Yeni doğum yaptım cinnet gecirmek uzereyim.

gece 2 de gelmelerindeki amac ne gunduzler torbaya mi girdi.ben cok inanmadim kim bu kadar salak olabilir ki bu saatte misafirlik mi olur.eger dogruysa baya tuhaf bi ailelermis

Eşinize carlayın
Her türlü şeyden onu sorumlu tutacağınızı söyleyin
Kurallarınızı belirtin
Eğer sen bu insanları hizaya sokmazsan ben herkesin ortasında kalp kırıcam haberin olsun diyin
Dişli olun çünkü siz artık annesiniz ve korumanız gereken bir bebeğiniz var

gecelikle olmasam bile o saatte gelmeleri cinnet sebebim zaten..
bir iki defa olur sıkarım dişimi ama sürekli olursa deliye vururum kendimi bas bas bagırır kovarım hepsini..
eşinle anlaşın birdaha gece kapıyı açmasın.. açmazsanız artık alışırlar gelmemeye.

Zili iptal edin.kapıya bebek uyuyor yazan kağıt asın.belli bu saatten sonra kapıyı kimseye açmayın.
Eşinizin tutarlı olması lazım.
Ağlayın biraz tutmayın kendinizi rahatlarsınız
Bide emziriyorsanız bol bol emzirin bebişi şifadır
Allah bağışlasın yavrunuzu geçmiş olsun

Öncelikle hayırlı olsun. Bi sakin olun. Yeni doğum yaptımız. Bebeğiniz çok ufak ve hemen hastalanmış. Bunun stresi de cabası olmuş. Belki sizi eleştirecekler iyi ki çocuğu oldu bi havalar yok bi onunki var sanki bir de gelmeyin diyor diyecekler ama olsun desinler. Siz akşam 22:00 den sonra gelmeyin diyeceksin ( gerçi ihtiyaç duyguğunda bu konuşma sana nasıl döner bilemiyorum ama şu ilk ayları atlat olmazsa sana nra düşünürsün bunu). Kontrole kayınvalden ya da en telaşlı hangisiyse o aile üyesini alıp doktora gidecek ve doktordan rica edeceksin lütfen çocuğa yaklaşmayın desin diye. önce kapı gibi doktoru arkana alacaksın sonra kusura kalmayın ben demiştim doktor izin vermiyor diyeceksin. Sigara kokusu, parfüm çocuğa dokunuyor içenler uzaktan sevmeyede gelmesin. zili geç saatte çalmayın. zili sökebilirsin nasıl olsa anahtarınız var. Annen ya da kızkardeşin, halan, teyzen artık ailede kim cabbar cevalse gelsin hepsini sıradan geçirsin azarlasın. Evde sana yardımcı olacak gelip seninle hiç olmazsa 1-2 hafta kalacak anlaşabildiğin bir aile üyesi bulmaya çalış. ya da sabah gelip akşam dönecek biri bir kaç ay yardıma ihtiyacın olacak. Bebeğini düzenli kontrole ve aşıya götürmen gerekecek bu süreçte. Nefen almakta zorlanıyorsa sinomarin gibi deniz suyu damlatabilirsin burnuna. otri bebe gibi burun çekme aparatları var onlarla burnunu açabilirsin. Rahat nefes alırsa sık uyanmaz ve daha iyi beslenir. Şimdi önemli olan bebeğin.ve sonuna kadar haklısın gece vakti gelip eve yatakodasına dalmak nedir lohusa kadın. bi destur isteyin. Ne yapacaksın uyuyan çocuğu kucağına alıp uyandırıp ağlatıp. gündüz gel haftasonu gel. Siz aile üyelerini vazifelendirin sürekli bir şeyler aldırın bunalıp kaçarlar belki.

Allah korusun yeni doğmuş çocuk. Daha beter hasta ederler. Sen annesisin onu korumak zorundasın.Hiç müsaade etme ne yüzsüzlermiş ya. Sinir oldum burda.

Gece 1.00 de 2.00 de ne işleri varmış da geliyorlar. O saatte misafirlik mi olur? Kabul etmeyin, müsait değiliz deyin. Eğer anahtarları varsa da ya anahtarı alın ya da kapının kilidini değiştirin. Düşüncesiz, saygısız insanlar.. Ben buradan bu kadar sinir oldum. Allah yardımcınız olsun. Ama burada esas iş eşinize düşüyor. Kendi ailesine durumu anlatacak, rahatsızlığınızı söyleyecek, kapıyı açıp buyur etmeyecek yani. Zaten zor olan bir dönemi daha da zorlaştırıyorlar. Hele o gögüs ucu yaraları çok fenadır, bilirim. Yaraya tuz basmak gibi olur her emzirme saati. Emzirme öncesi ve sonrası kendi sütünüzden bir kaç damla sürmeyi deneyin, baya iyi geliyor. Bebeğiniz hayırlı olsun. Geçecek bu günler inşallah...

Burda ben sinir oldum suanda

Ne kadar düşünceSiz insanlar var

Ben erkek kardesşimi karısı rahatsız olmasın diye aksam 7-8 den snr aramam bile

Zili sökün , geldikleri zaman kapıyı da açmayın .
Herşeyin bi adabı usulü vardır , kaldıki yeni doğum yapmışsınız , kvalide çok anlayışsız çocukları ondan beter .

O kapiyi kirsalar da acmayin.
Boyle ahlaksizlik olur mu ya, terbiyesizler.
Boyle tiplerle araniz bozulsa daha rahat edersiniz.
Edepsizlee, ahira daliyolar sanki hayret bisey

Açmayın canım kapıyı eğer bu kadar laftan anlamıyorlarsa sen zaten zor bi dönemdesin bu bebeğe ve yeni hayata alışma süreci bide böyle şeylerle uğraşman üzücü eşinle konuş oda ailesi ile konuşsun olmadı açmayın kapıyı 2 3 gün gelirler sonra vazgeçerler zil rahatsız mu ediyor zili sökün sonra takarsınız :) çok anlayışsızlar tuhaf

Ne hakla odana dalıyolar yaa erkek milletinin yatak odasında ne işi var. Kapısı açıkken içeri bakmaya utanır insan be..
Yatak odanın kapısını kilitle. Zilin üzerine bebek uyyor zili çalmayın yaz.Uyuyan bebek sert kapı çalmasına da uyanır bunu anlarlar sanırım. Gece gelmesinler. Açmayın kapıyı. Uyyoruz diyin yaa tersleyin Allah aşkına bukadar mı zor.
Ayy ben de lohusalık dönemimi sıkıntılı geçirmekten çok korkuyorum.

Esiniz kovmuş zaten essek degilseler biraz alinir ve gelmezler. Problemi cözmesi gereken kişi esiniz. Onunla guzel guzel konusun. Cocuk hasta birsey olursa bu vebali kaldiramayiz, boyle olur olmaz gelmeleri de cok ayip zaten uykusuzum el kadar bebeyle beni bunaltmasinlar deyin. Alsin karsisina konussun bebek zaten hasta sigara icip yanina gelmek ne desin? Gece ikide lohusa kadini rahatsiz etmek ne desin? Gelmeyeceksiniz ulan evime bu kadini onumuzdeki iki uc ay rahatsiz etmeyeceksiniz desin. Hayvan degilseler anlarlar herhalde. Titredim sinirden ya.

Gerçekten hepsi kafayı yemiş inanılır gibi değil yazdıklarıniz, Allah akıl fikir versin hepsine yavrunuzada sağlık sizede bol uyku ne diyim

Yuh yani herşeyin bi adabı var yegenlerini sevmek en doğal hakları ama yeni doğmuş bebek öyle kucagı alınıp öpülmezki. Eşiniz güzelce konuşsun. Gecenin bi vakti odaya izin almadan dalmak nedir ya nasıl görgüsüzlük nasıl bi kıtlıktır ben okurken sinir oldum.

Oncelikle kapi zilini cikarin bisey yapin bozun geleni duymazsiniz esinizde anahtarsiz gezmesin... Kovulmuslar bidaha gelcek kadar yuzsuz degillerdir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…