Arkadaslar benim arkadasimin derdi bu. Eposta vs olmadigi icin uye olamadi benim hesabimdan soracak onun agizindan yaziyorum simdiden cok tesekkur ederim bilginize...
15 gun once doğum yaptım. Annemde kaldim evime geldim simdi 3 gün oluyor.
Bebegimin uykusu duzensiz haliyle ayrica solunum yolu enfeksiyonu var doktor duzelene kadar gelenlerden ayri odada tutun dedi.
Neyse uyuyamiyorum dogru duzgun goguslerim aciyor sudyen takamiyorum. Dikislerim yuzunden sıcakta esorfman falan giyemiyorum.
Yatip dinlenmek istiyorum geceleri bebegim uyurken. Kaynanam hic anlasamayiz calisiyor gece 1 de eve geliyor esim disinda 3 oğlu var çat kapı evime geliyor odaya daliyorlar cocugu besikten kucaga aliyorlar bebegim bu yuzden uyurken surekli titremeye basladi. Dusunun uyuyan cocugu pat diye kaldiriyorlar insan gibide tutmuyorlar.
Hrpsini gectim ustum musait olmuyor falan basim kaldirmiyor bagira bagira konusuyorlar sigara kokuyo agizlari zaten bebegin enfeksiyonu var .
Dün tam uyudum gece 2 zile basiyorlar afedersiniz hayvan gibi. Esim uyku sersemi gitti kapiyi acmasiyla hepsi icsri girdi ustumde geceligim odaya dalip bebegin basina toplaniyorlar haliyle huysuzlaniyor oda zaten zor nefes aliyor girdim banyoya agladim sinirden artik bir yandan ustumu giymeye calisiyorum.
Bebegim acikti oda ordan agliyor gittim emzirmeye hepsi mal mal suratima bakiyor ben onca erkegin icinde nasil emziriyim. Cikin odadan dedim sakince emzir nolacak falan dediler esim sinirle bagirdi hrpsini kovdu bh kadar olmaz diye. O kovmasaydi ben kovacaktim. Allah askina boyle sey olur mu yaa?
Ben kendi annemde cok kalmadim bebegim hasta. Bıktım 3 günde
Ne yapmalıyım duzgunce soyleyince laftan anlamiyorlar lutfen yardim edin

(( çok sinirliyim ve usandım. Ben zırt bırt evime gelinmesini hayır dedigim halde bir seylerin bana sormadan yapilmasini yada gecelikle yatarken odama dalinmasini istemiyorum

(