Yeni doğum yaptım cinnet gecirmek uzereyim.

Kapı çalınca delikten bakın almayın içeri bebek var deyin ve uyumaya devam edin. Lohusa kadının evine gece 2de mi gelinir hayret bir şey ya! Hem de bebeğinizin solunumuyla ilgili sıkıntı varken. Ben açıkçası kapıyı yüzlerine kapatır uyurdum.

Okurken ben bile sinirlendim. Öyle saçmalık olmaz ne münasebet gece yarısı eve gelip odaya dalıp insanları rahatsız etmek. Mahrem denen bir şey var yahu. Eşinizin bu konuda çok net ve katı olması lazım. Başka yolu yok...

Bebeğin gece uykusuna adapte olcak pat kapı curcuna..... eşin konuşsun gerekirse sert bi dille uyaracak.. sen hiç muhatap olma

Bu ne terbiyesizlik! Ben olsam elimde odunla kovalardım. Kapıyı asla açmayın, kim ne derse desin, böyle terbiyesizliği de ilk defa gördüm.

Herkeze cok tesekkur ederim yorum icin. Sondu dunku kuserlerse kussunler gercekten iki gunde psikolojimi bozdu terbiyesizler bu kadarini bende beklemiyordum gelirken

çocuk yapmaktan korkuyodum böyle şeyleri okudukça iyice korktum;ah şu aileler dahil olmasa hayatlara herkes ne kadar mutlu olcak,ama eşiniz de alsın karşısına bunları bağırcak mı düzgünce mi söyliycekse söylesin(hangi dilden anlıyorlarsa),nereye kadar sürcek bu böyle yaa

O densiz kv nizin telini ifşa edin de hepimiz burdan bir hösssttt diyelim sizin yerinize..(yasak biliyorum ama sinirlendim napiim)

Olmaz böyle şey herşeyi geçtim bebek hasta dikkat edilmesi gerek uykudan kaldırmak odaya dalmak ne demek? Mutlaka bişey yapılmalı ama sakin olun bebek hisseder

Arkadaslar benim arkadasimin derdi bu. Eposta vs olmadigi icin uye olamadi benim hesabimdan soracak onun agizindan yaziyorum simdiden cok tesekkur ederim bilginize...

15 gun once doğum yaptım. Annemde kaldim evime geldim simdi 3 gün oluyor.
Bebegimin uykusu duzensiz haliyle ayrica solunum yolu enfeksiyonu var doktor duzelene kadar gelenlerden ayri odada tutun dedi.
Neyse uyuyamiyorum dogru duzgun goguslerim aciyor sudyen takamiyorum. Dikislerim yuzunden sıcakta esorfman falan giyemiyorum.

Yatip dinlenmek istiyorum geceleri bebegim uyurken. Kaynanam hic anlasamayiz calisiyor gece 1 de eve geliyor esim disinda 3 oğlu var çat kapı evime geliyor odaya daliyorlar cocugu besikten kucaga aliyorlar bebegim bu yuzden uyurken surekli titremeye basladi. Dusunun uyuyan cocugu pat diye kaldiriyorlar insan gibide tutmuyorlar.

Hrpsini gectim ustum musait olmuyor falan basim kaldirmiyor bagira bagira konusuyorlar sigara kokuyo agizlari zaten bebegin enfeksiyonu var .

Dün tam uyudum gece 2 zile basiyorlar afedersiniz hayvan gibi. Esim uyku sersemi gitti kapiyi acmasiyla hepsi icsri girdi ustumde geceligim odaya dalip bebegin basina toplaniyorlar haliyle huysuzlaniyor oda zaten zor nefes aliyor girdim banyoya agladim sinirden artik bir yandan ustumu giymeye calisiyorum.
Bebegim acikti oda ordan agliyor gittim emzirmeye hepsi mal mal suratima bakiyor ben onca erkegin icinde nasil emziriyim. Cikin odadan dedim sakince emzir nolacak falan dediler esim sinirle bagirdi hrpsini kovdu bh kadar olmaz diye. O kovmasaydi ben kovacaktim. Allah askina boyle sey olur mu yaa?

Ben kendi annemde cok kalmadim bebegim hasta. Bıktım 3 günde

Ne yapmalıyım duzgunce soyleyince laftan anlamiyorlar lutfen yardim edin :KK43:(( çok sinirliyim ve usandım. Ben zırt bırt evime gelinmesini hayır dedigim halde bir seylerin bana sormadan yapilmasini yada gecelikle yatarken odama dalinmasini istemiyorum :KK43:(
Kapiyi acmayin zili iptal edin madem lafta n anlamiyorlar.oncelikle sakin olun sizin bu yasadiginiz sinir stresi fazlasiyla yasadim ben ve sutum kesildi nerdeyse hic bisey bebeğiniz den önemli degil almayin eve hic birini.duzgun davransinlar da kovulmayi hak etmesinler.ayrica bebekler titriyor bilginiz olsun gecici bir durum bu.gule gule buyutun.

Arkadaslar benim arkadasimin derdi bu. Eposta vs olmadigi icin uye olamadi benim hesabimdan soracak onun agizindan yaziyorum simdiden cok tesekkur ederim bilginize...

15 gun once doğum yaptım. Annemde kaldim evime geldim simdi 3 gün oluyor.
Bebegimin uykusu duzensiz haliyle ayrica solunum yolu enfeksiyonu var doktor duzelene kadar gelenlerden ayri odada tutun dedi.
Neyse uyuyamiyorum dogru duzgun goguslerim aciyor sudyen takamiyorum. Dikislerim yuzunden sıcakta esorfman falan giyemiyorum.

Yatip dinlenmek istiyorum geceleri bebegim uyurken. Kaynanam hic anlasamayiz calisiyor gece 1 de eve geliyor esim disinda 3 oğlu var çat kapı evime geliyor odaya daliyorlar cocugu besikten kucaga aliyorlar bebegim bu yuzden uyurken surekli titremeye basladi. Dusunun uyuyan cocugu pat diye kaldiriyorlar insan gibide tutmuyorlar.

Hrpsini gectim ustum musait olmuyor falan basim kaldirmiyor bagira bagira konusuyorlar sigara kokuyo agizlari zaten bebegin enfeksiyonu var .

Dün tam uyudum gece 2 zile basiyorlar afedersiniz hayvan gibi. Esim uyku sersemi gitti kapiyi acmasiyla hepsi icsri girdi ustumde geceligim odaya dalip bebegin basina toplaniyorlar haliyle huysuzlaniyor oda zaten zor nefes aliyor girdim banyoya agladim sinirden artik bir yandan ustumu giymeye calisiyorum.
Bebegim acikti oda ordan agliyor gittim emzirmeye hepsi mal mal suratima bakiyor ben onca erkegin icinde nasil emziriyim. Cikin odadan dedim sakince emzir nolacak falan dediler esim sinirle bagirdi hrpsini kovdu bh kadar olmaz diye. O kovmasaydi ben kovacaktim. Allah askina boyle sey olur mu yaa?

Ben kendi annemde cok kalmadim bebegim hasta. Bıktım 3 günde

Ne yapmalıyım duzgunce soyleyince laftan anlamiyorlar lutfen yardim edin :KK43:(( çok sinirliyim ve usandım. Ben zırt bırt evime gelinmesini hayır dedigim halde bir seylerin bana sormadan yapilmasini yada gecelikle yatarken odama dalinmasini istemiyorum :KK43:(
canım çok haklısın ama önce bir sakin ol. fırsatın varsa 1-2 günlüüne annene falan gidebilirsen git önce biraz durul. sonra kocanla otur ve konusun bu konuyu etraflıca. onlar artık ipi koparmış. düşüncesizler. arsızlar.

kesinlikle çözmen lazım ama önce sakin ol lütfen.kocan müdahale etsin ve sert cıksın . anahtarı alın ellerındne ve ıızn vermeyın gelmelerıne

gece de gelmesinler gündüzde anahtarı değiştirin ve mesafe koyun bu saygısız insanları yasamınızda sınırlamazsanız daha cok canınızı sıkarlar

Esinizin soylemesinden anlamiyorlarsa siz soyleyin ama sert dille.

Kizan kizsin kusen kussun.

Gece 2 de gelen herseyi hakeder
gece 2 olması önemli değil ki eve nasıl giriyorlar öyle. yatak odasına nasıl giriyorlar bu usluptur. özele saygı diye bir şey var
bızım halkımızın insani haklardan kişisel hak ve özgürlüklerindne hiç haberi yok ya

Back
X