Yeni doğum yaptım cinnet gecirmek uzereyim.

Arkadaslar benim arkadasimin derdi bu. Eposta vs olmadigi icin uye olamadi benim hesabimdan soracak onun agizindan yaziyorum simdiden cok tesekkur ederim bilginize...

15 gun once doğum yaptım. Annemde kaldim evime geldim simdi 3 gün oluyor.
Bebegimin uykusu duzensiz haliyle ayrica solunum yolu enfeksiyonu var doktor duzelene kadar gelenlerden ayri odada tutun dedi.
Neyse uyuyamiyorum dogru duzgun goguslerim aciyor sudyen takamiyorum. Dikislerim yuzunden sıcakta esorfman falan giyemiyorum.

Yatip dinlenmek istiyorum geceleri bebegim uyurken. Kaynanam hic anlasamayiz calisiyor gece 1 de eve geliyor esim disinda 3 oğlu var çat kapı evime geliyor odaya daliyorlar cocugu besikten kucaga aliyorlar bebegim bu yuzden uyurken surekli titremeye basladi. Dusunun uyuyan cocugu pat diye kaldiriyorlar insan gibide tutmuyorlar.

Hrpsini gectim ustum musait olmuyor falan basim kaldirmiyor bagira bagira konusuyorlar sigara kokuyo agizlari zaten bebegin enfeksiyonu var .

Dün tam uyudum gece 2 zile basiyorlar afedersiniz hayvan gibi. Esim uyku sersemi gitti kapiyi acmasiyla hepsi icsri girdi ustumde geceligim odaya dalip bebegin basina toplaniyorlar haliyle huysuzlaniyor oda zaten zor nefes aliyor girdim banyoya agladim sinirden artik bir yandan ustumu giymeye calisiyorum.
Bebegim acikti oda ordan agliyor gittim emzirmeye hepsi mal mal suratima bakiyor ben onca erkegin icinde nasil emziriyim. Cikin odadan dedim sakince emzir nolacak falan dediler esim sinirle bagirdi hrpsini kovdu bh kadar olmaz diye. O kovmasaydi ben kovacaktim. Allah askina boyle sey olur mu yaa?

Ben kendi annemde cok kalmadim bebegim hasta. Bıktım 3 günde

Ne yapmalıyım duzgunce soyleyince laftan anlamiyorlar lutfen yardim edin :KK43:(( çok sinirliyim ve usandım. Ben zırt bırt evime gelinmesini hayır dedigim halde bir seylerin bana sormadan yapilmasini yada gecelikle yatarken odama dalinmasini istemiyorum :KK43:(
Yatak odasinin kapisini kitleyin geldiklerinde.
Musait degilim bebegi emziriyorum, altini degisiyorum diyeceksin. Esine de ay kanamam var iceri gelmesinler işim var falan de kitle kapiyi. Kapida beklesinler acma. Valla kim daha deli göster onlara derim.

Allah yardımcın olsun . Kilitle kapını , direk dalmasınlar içeri ... Eşinle konuş gece saat 2 de çocuk sevmek nedir ya ??? Gelsinler normal saatte abartılar iyice ....

Arkadaşların dediği gibi kapıyı açmayın ve yatak odanızın kapısını kilitleyin kapı zilinizi de iptal edin

Kimseyi umursamayın çocuğunuzdan başka bir cinnete bakar eşinize karşı da bir cinnet getirin de adam korksun sizden

Annelik demek evladın için herkesle mücadele etmek demek sessiz kalmayın çirkef olun

Gecenin 2 sini geç, yanımızda emzir sözünü duyduktan sonra bir daha eve sokmazdım. Çoğunluğa katılıyorum. Bir cinnet sorunu kökten çözer. Odana daldıkları anda yapmadığın hata destursuz evine giremesinler.

valla böylelerine laf söylemek müstahak ! kilitleyin kapınızı , eşinize de söyleyin, hanım müsait değil desin geldiklerinde... kapınızı çalsalar da açmayın .. zili de sökün , yumruklayıp yumruklayığ gitsinler .. bu ne ya ! dingonun ahırı sanki , töbe yarabbimm..

Yuh bu nasıl iştir arkadaş?! Valla iyi bile sabretmişin kardeşim helal olsun. Yapcak tek şey her geldiklerinde müsait değilim deyip kapıyı açmamak!

:)) evet canım bende okurken aynisini söyledim biz ayni apartmanda otursak böyle yaparlardı eminim. Konu sahibinede kolaylıklar diliyorım Allah bizi cahil insanlardan uzak tutsun ne diyelim

Amin kuzum...
Allah iyi insanlarla doldursun çevremizi..
Kötüler yaklaşamasın.
Aminn....

anlayışsız kv ve lohusalık yaşayan taze anne.
sorun sende değil kesinlikle. sadece daha önce üzen 1 üzen şeyler şu an seni 5 üzüyor.
anlayışsız kv ye yapılacak bişey yok maalesef. bence bütün kv ler ölsün. Cidden

Almayın içeri,kapıyı yumrukladılar diyelim açsın eşiniz kapıyı terslesin,göndersin.
Böyle rezalet olmaz yani.
Ne münasebet gece yarısı bebek sevmeye gelecekler,kimse mecbur değil kusura bakmasınlar. Sizde gerekirse kavga edin asla müsade etmeyin. Bunun önlemini almazsanız daha çok sorun yaşarsınız. Anlamıyorlar diye birşey yok,siz yeterince sert olamıyorsunuz demekki.

Bu kadar şeye rağmen cinnet geçirmemen mucize bence
o nasıl saygısızlık yahu zili sök kapıyı da kilitli tut :kahve:

Kıyameti kopartırım, ne demek beşikte uyuyan çocuğumu alacaklar, en çok da buna sinirlendim, o melek daha dünyadan bi haber, korkar yavrucak, siz fazla yüz vermişsiniz.. yeni doğum yapmış olmasanızda, dikişleriniz acımasada, ne münasebet efendim, gece 1de 2 de yatak odama girilecek:KK62: edepsizler, destursuzlar.. eşin açıkça konuşacak, o konuşmuyorsa siz çat çat konuşacaksınız... zili sökün bebek var yazın, anahtarları alın... benim kaynanamdada, annemdede evimin anahtarı var, kendim verdim, tatile gittiğimde evi kolaçan etsinler diye, mesela geçen dolu yağdığında, gönderip baktırdım, daha bir gün ben evdeyken anahtarla kapıyı açmamışlardır...

Back
X