yeni doğum yapıp tekrar bebek isteyen var mı?

vallahi dalga geçtiğini düşündüm ama ciddisin sanırım.bakanların olduğu için bebek bakmak kolay sanırım. birde ben gibi gurbette yalnız olanlara sor . ben düşünemem kesinlikle yazık değilmi ilk bebeğine hamileyken onla nekadar ilgilenebilirsin . ben bazen hamile kalırsam oğluma ne olur diye çok düşünüyorum ve üzülüyorum . ilk bebeğinin sana şuan çok ihtiyacı vaar.onların tüm yaşamı bize bağlı .ikisine de aynı ilgiyi verebilirim birde ev iş güçe bakarım diyorsan bravoooo sana
ben 6 aylık oldugu halde bebeğim tırsıyorum.

benim oğlumda 9 aylık aynı inan gece kaç kez kalkıyorum hatırlamıyorum bile.gündüz yarım saat uyusa seviniyorum,5 dk yanlız kalmak istemiyo..ama yinede herşeye değer...

dalga geçmiyorum tabiki ama herkes yap diyor.kız da beni yormuyoken yapımmı die düşünmeye başladım.40 ım çıkana kadar çocuk falan yapmam diyordum ben de

sen bilirsin ysmn ama her ay değişiyor durumları gitgide zorlaşıyor bakmak ilk 3 ay bence dha kolaydı sonra zorlaştı hareketleri arttı ben de ev işlerimi hiç aksatmam akşama tatlıma kadar yemeklerim de hazır olur oğlum uyuyunca hemen yaparım ama çok yoruyor içine nasıl siniyorsa öyle davran ama unutma o vücut senin ... bütün kalsiyum rezervlerin tükendi bebeğe gitti şimdi depolaman lazım bunun için zamana ihtiyacın var ileride kemik erimesinden bütün kemiklerin sızlayacak ve pişman olacaksın sorun bebeğe bakmak değil bana göre... bizim sağlığımız. bol şans.

slmlar benim 4 bucuk aylik bir kizim uslu bi bebekde ama ben ikinci cocugu en az 5 sene sonra falan düsünüyorum. kizim simdi hep ilgi bekliyor oyun istiyor odadan ciktigimiz an bile aglamaya basliyor o yuzden cok cabuk karar verme derim ben. kayinvaldenler bakarlar elbet ama gece kalkip bakan yine sen olacaksin. hic kimse bi anne gibi bakamazda zaten. birde kendinde cok yipranirsin. zorluklarinida bir dusun ondan sonra karar ver.hayirlisi olsun

birbuçuk ay önce doğum yaptım. normal oldu. çok da rahat geçti.40 ım çıkana kadar annem hep yanımdaydı ve nasıl geçtiğini anlamadım.kayınvalidem ve eltim de üst katta oturuyor.kızıma benden ii bakıyorlar. ne zaman istersem bırakıyorum. tabi kızım da uslu teyzeleri. eşimle bir bebek daha düşünüyorduk. tam zamanı diyoruz.bir daha cesaret edemem ben zaman geçtikçe.adet de oldum 40 başında.annem ve kaynanamlar da sen yap biz bakarız ikisi birlikte büyür rahat edersin diyorlar.ben de öyle düşünüyorum. her zaman onları yanımda bulamam ki.siz ne dersiniz ;?benim gibi düşünen var mı?

bence bir az ara versen cok iyi olur canim benim bi kizim var bir yasinda cok yaramaz cocuk buyudukce yaramazlik yapiyolar simdilik ben 2 yil ara vermek istiyorum

Back