12 yaşında çocuğa cinsellik verilmeli ama bu korunma yönteminden ziyade yaşayackları hakkında yavaş yavaş bilgilendirme olmalı bence.12 yaşında korunmayı ne yapsın.Ha çocuk gelin ha cinselliği evlenmeden yaşaması o yaşda benceSonrada yok kürtaj olmasin, ölüm o felan deniliyor. Bu daha mi iyi? Öz annesi tarafindan terk edilmek. Ve büyük ihtimal ile cocuklugu yurttan, yurda gitmek ile dolu olacak. Ve hepimiz o yurtlarin ne kadar kötü yerler oldugunu biliyoruz.
Keske cocuklara 12 yasindan itibaren cinsellik üzerine ders verilse, özelikle korunma yöntemlerini. Keske bu ülkede tecavüz daha sik polis'e bildirilse ve karsiliginda daha agir cezalar olsa. Keske kürtaja biraz daha kolay bir sekilde ulasilsa ve bu tür vakalar yasanilmasa artik.
12 yaşında çocuğa cinsellik verilmeli ama bu korunma yönteminden ziyade yaşayackları hakkında yavaş yavaş bilgilendirme olmalı bence.12 yaşında korunmayı ne yapsın.Ha çocuk gelin ha cinselliği evlenmeden yaşaması o yaşda bence
İlk mesajda özellikle korunma yöntemi demişsiniz de onun üzerine yazdım.Korunma yöntemi sonraki iş bence.Keske cocuklara 12 yasindan itibaren cinsellik üzerine ders verilse, özelikle korunma yöntemlerini
İlk mesajda özellikle korunma yöntemi demişsiniz de onun üzerine yazdım.Korunma yöntemi sonraki iş bence.
evet ortaya çıkıyor bu tipler birde bakanı suçluyor uyuz oluyorum bunlara ,Yillar sonra cikip salya sumuk aglayarak evladini(!) arar sonra bu tipler... Vicdan yoksunu pislik yaratiklar.