Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

Yazılanları okuyunca kanım çekiliyor.
Kürtlere sevimlilik yaparken Ermenileri aşağılayarak yapmaya çalışmalar. Terörü illa ki bir etnik grubun üzerine yıkmaya çalışmalar.
Muhtemelen evinde fındık fıstık yiyerek dizi izlediği için gezi olaylarının neden ve nasıl çıktığını bile bilmeyen, biat ettikleri ustaları ben de bir milyonu sokağa salarım deyince olaydan haberdar olup onu da yandaş basından takip ettiği için sıfır bilgiyle söylem üretenler, internetin sağladığı kolaylıktan da faydalanarak ülkenin durumunu konuşuyor, kafasına göre suçluyu suçsuzu ayırıyor fakat tüm bunlar olurken AKP hükümeti hata yapmış "olabilir" konumda kalıyor.
Sanırsınız ki ayakkabı kutularına paraları dış güçler koydu.
Sanırsınız ki İstanbul'dan Antalya'ya kamu arazileri Bilal Erdoğan ve vakfına peşkeş çekilmedi.
İstanbul bütün tarihi dokusunu yitirip iğrenç, korkunç binalarla dolu bir hal almadı.
İnsanlar içeri tıkılıp suç uydurulmadı.
Dışardan atanan bakan polisleri kanunsuzluğa zorlamadı, siz sakın savcının isteğini yapmayın derken, bunun kanunsuz olduğunu bilen ve bundan korkan polislere siz dediğimizi yapın yaptığınıza uygun yasa çıkarırız demedi.
Rıza Sarraf çikolata kutularında bakanlara 500.000 dolar hediye etmedi.
Egemen Bağış bakara makara diye milletle dalga geçerek, her hafta bir ayet gugılladığını kahkahalarla anlatmadı.
Para ve güç için her türlü haksızlığı beraber yaptığı cemaatle yolları ayrıldığında, boyuna hayran kaldığınız usta, ne istediler de vermedim dedi. ( İsteyene dağıtmış demek, demek orası öyle bir makam.)

Karadeniz mahvoldu. Muğla, Amasra her yerde köylü isyanda.

Yandaşlık sonucu saçmalamaya bir yerde dur demeli insan!

Son olaylara kadar barış süreci adı altında Öcalan'la görüşmeleri götüren bir başbakan son olaylarda aniden sütten çıkmış ak kaşık oluverdi ve PKK yine terörist oldu.

AKP severler bir karar verin artık!

Yandaşlığın da bir sınırı olmalı, insan bin hata yapsa bin birincide düşünmeli! Dengesizliğini görmeli!

Bu kadar açık gerçekleri görmezden gelip hırsızlığa yolsuzluğa hoşgörüyle bakan zihinlerin anlaması çok zor olabilir fakat ben yine de bilginize sunayım:

Gezi olayları, AKP hükümetinin keyfine göre şuraya buraya avm felan dikmesine isyandı. Başbakan RTE ben Taksim gezi parkının olduğu yere Topçu Kışlası yapacağım dedi ve isyan başladı.

Hükümeti devirme çalışması falan değildi. Halk o parkın park olarak kalması istedi. RTE de olmaz yapacağım dedi. İsyan birden gelişti ve başarılı oldu. AKP Taksim'e Topçu Kışlasını YAPAMADI. Tekrarlayalım: YAPAMADI.

Olayların etkisi uzun sürdü ve yandaş basından bazılarınız galiba bir hafta sonra falan haberdar olduğunuz için, hala hükümeti devirme hareketi olduğunu sanıyorsunuz.
AN-LA-MAZ-LAR canim, bosuna ugrasiyorsun, tayyip onlarin mahallesine iki guzel yol, iki guzel bina dikivermistir, bitti... Turkiye'nin ne durumda oldugunun, yolsuzlugun, hirsizligin onemi yoktur bundan sonra.. Seni duymazlar.. Bak, senin anlatmaya calistiklarini Yilmaz Ozdil de "S'acilim" baslikli kose yazisinda gayet guzel anlatmis, bir de ondan dinle:
Taliban’ın dizinin dibinde, yerde oturan cumhurbaşkanı kimdi?
İsmet İnönü.
PKK’yla pazarlık masasına oturan?
Fırıncılar Odası.
İnsanları işkenceyle, domuz bağıyla öldürüp, mezar evlerine gömen Hizbullahçıları, davul zurnayla halay çeke çeke sokağa salan kimdi?
Zuhurat Baba.

*

E şimdi, taliban fışkırması ışid’in, pkk’nın ve hizbullah’ın memleketi kan gölüne çevirmesine şaşıyorsun değil mi?

*

Suriye’yle Libya’yla Fas’la Katar’la Pakistan’la vizeleri kaldırdık müjdesi(!) verip, bu ülkelerden 30 bin silahlı manyağın elini kolunu sallaya sallaya gelmesini sağlayan, vizeleri kaldırdık ayağıyla Türkiye’yi köktendinci militan yatağına çeviren kim?
Profesör Zihni Sinir.
İran ajanı mıdır, Esad’ın tetikçisi midir, kim olduğuna bakmadan, ne idüğü belirsiz iki milyon Suriyeli’yi kimliksiz mimliksiz hobaraaa diye Türkiye’ye sokan, istediğiniz şehre gidin diye yol veren kim?
Sünnetçi Kemal Özkan.
CIA, Mossad, Muhaberat, FSB, BND, MI6 coğrafyasına İETT’yle dalan kim?
Ciguli.

*

Ve şimdi, nasıl oldu da, memleket dingonun ahırına döndü, inanamıyorsun değil mi?

*

Atatürk heykelleri yakılırken gıkını çıkarmayıp, Atatürk heykellerine saygıyla çiçek bırakmak isteyenlere “terörist holigan” diyen kim?
Sarı çizmeli memet ağa.
Teröristi “tanık”, genelkurmay başkanını “terör örgütü kurmaktan sanık” yapan kim?
Marko Paşa.
Hayatını terörle mücadeleye adamış subayları, generalleri, amiralleri, fuhuşçu, casus, darbeci, terörist diye hapse tıkan, ordudan atan kim?
Kırmızı başlıklı kız.
Savcılara “çete”, hakimlere “vatan haini” diyen, adli sistemi kilitleyen, 15 bin polisi süren, tutuklayan, emniyeti darmadağın ederek, büyükşehirleri savunmasız bırakan, Türkiye’yi saldım çayıra mevlam kayıra haline getiren kim?
Avarel.

*

Haliyle… Asrın lideri tarafından bu kadar şahane şekilde yönetilen asrın memleketi’nin aniden yangın yerine dönmesini anlayamıyorsun değil mi?

*

Anlamamakta haklısın.

*

Anlayana davul zurna saz.
Anlamayana sazı soksan az.

bazı arkadaşlar yedikleri kazığa rağmen o kişinin peşinden gideceklerse yapacak bir şey yok candan..ben objektif olmaya çalışıyorum..her gelen bir zarar verdi gitti.. şu yapılan politika her ne ise..nette türkler kürtlere ..kürtler türklere ağız dolusu küfürler etti..kaç tane cana mall oldu..kutuplaşmada kutuplaştırılmada çığır açmış durumdayız..

''Bilmiyorduk objektiflerin daha objektif olmadığını'' Yılmaz Erdoğan

Darbe donemindeki zarardan daha cok akp zarar vermis diyosun .yani darbe zamani dahaa iyi miydi simdiki halimizden.el insaf yahu.altini ustunu cize cize yuh diyorum! En iyi askeri yonetim en kotu demokrasiden daha cok zarar verir ulkeye..Allah askiniza nerde yasiyorsnz ne alaka! Nice masum insan katledildi ulke ekonomisi yerle bir oldu her darbede ulke geriye gitti.akp hukumetyle nasil kiyaslarsnz ve nasil daha masum gorursunz o donemi.akp doneminde ulke hic gormedgi kalkinmayi refahi gordu.ha sen buna guler gecersin beni baglamaz zaten gercekler ortada.elbette her hukumette hatalar politik hatalar elbet vardr.kimse super olmadgi gibi akp de super degil.ama bu ulkenin basina gelmis en guzel hukumettir kabul et yada etme.ne desem bos aslnda o donemi bu donemden parlak goren zihniyetten ne beklenilir ne anlatilir sastim kaldim...[/QUOTE]

Hatalar var. Bunlar kötü, ama bundan öncekilerde kötü. Sana göre bunlar öbürlerinden biraz daha iyi, diğerine göre bunlar öncekilerden daha kötü. Nasrettin Hoca misali her ikinizde haklısınız.
Süleyman Demirel'in bir sözü var: '' benim milletim rahat yaşamayı istemezse; ben rahat yaşatayım'' diye.
Benim inancım ise; milletimiz bu durumdan çok çok daha iyilerine layıktır.

Evet gezinim amaci agac bahanesiyle hukumeti devirmekti.burda ki eylemin amaci insana yapilan vahsete karsiydi.kurtlerin kafasi kesilip top oynandi geziyle kiyaslanamaz o anlamda.gerckten bu vahseti insan gibi eylemle protesto edenler de vardi ama pkk yapti yapacagini o bahaneyle ic savas cikarmayi amacladi.boylece o insani eylem vahsete donustu.herkes kobaniyi unuttu caninin derdine dustu burda.hep diyorm eylem hakli bir eylemdi fakat sekli korkunctu kürt kürdü oldurdu pkk da bunu istyordu zaten.velhasil bu kürtler hakliyken kendilerini yine haksz duruma dusurdler pkk nin oyununa gelerek.ha bu arada o hain pkk li kurtlerle diger kurtleri ayiriyorm tekrar..

Belki de Gezi de olduğu gibi siyasi rant sağlanmak istendi. Bilemeyiz. Çünkü oyunlar içinde oyunlar dönüyor.

Günaydın arkadaşalr bugün günlerden salı yani Vandalların temixlen me günü bakalım nasıl olacakmıi
daha doğrusu niye salı bende merak ettim pazartesi değilde salı geldn mi salı çattın ha :)

içi dolu bir tane cümleniz yok.

cümlelerde tek bir bilgi yok. tvlerde akşama kadar parsellenmiş yandaş kanallarda söylenenlerin basitleştirilmiş tekrarı var.

ondan sonra önünüze konan gerçeklere cevap veremeyince ukala olan ben oluyorum, siz yine mağdurum da mağdurum.

böyle tartışma olur mu?

ne para dolu kutulara ne hukuksuz işlere ne peşkeş çekilen arazilere söyleyecek lafı yok fakat neymiş onunla aynı fikirde olmadığım için hoşgörüsüz oluyormuşum. :KK57:

hırsıza yolsuza ve onu savunana hoşgörü? :KK64:

birer birer anlatıyoruz işte, siz hala geziye hükümeti devirme hareketi diyorsunuz.

kimse görmek istemeyenler kadar kör olmazmış. bu körlük yüzünden mahvoldu ülke mahvoldu.

bir yandan sorumluları bağrınıza basacaksınız bir yandan sorumluların allah cezasını versin diye beddua edeceksiniz.

ironik.
Valla sizin zihin kodlariniza baktrmak gerek.takili plak gibi ayakkabi kutulari olmasa konusack biseyiniz yok.hayir merak ediyorm 17araliktan once acaba ne diyordunuz.hirsiz da hirsiz.paralel yapinin hain kumpaslarinin doldrgu ayakkabi kutularini biliyorz.kedi orda ise ciger nerde misali.bu kadar hirszlik varsa bu kadar buyume nasil oluyor.engin ve 'yandas' bilginiz ne diyor acaba.ben yandas medyayi takip ediyorm da sen benim medyami mi takip ediyorsun acaba? gezi olaylarinin turkiye nin buyumesinden guclenmesinden rahatsizlik duyanlarin provakasyon zincirine hukumet karsitlarinin da eklenmesiyle olusan bir olusum oldgunu gayet iyi bilirz.asil mesele Erdogan düssün de vatan millet teferruat mantginda oldgunu da biliyorz.yapilan yollari hastane okullari ve daha bircok hizmeti tiye alan akilli insanlar soylesenize evet bunlar olmasi gereken hizmetler tamam da niye bunlar yoktu onceden? Ne derseniz diyin aslnda tek derdiniz Erdogan in iki kadeh rakiyla poz vermemesi yoksa icten ice Erdogan a hayranlik duydguz icraatlerini yok sayamamaniz asikar...

Valla sizin zihin kodlariniza baktrmak gerek.takili plak gibi ayakkabi kutulari olmasa konusack biseyiniz yok.hayir merak ediyorm 17araliktan once acaba ne diyordunuz.hirsiz da hirsiz.paralel yapinin hain kumpaslarinin doldrgu ayakkabi kutularini biliyorz.kedi orda ise ciger nerde misali.bu kadar hirszlik varsa bu kadar buyume nasil oluyor.engin ve 'yandas' bilginiz ne diyor acaba.ben yandas medyayi takip ediyorm da sen benim medyami mi takip ediyorsun acaba? gezi olaylarinin turkiye nin buyumesinden guclenmesinden rahatsizlik duyanlarin provakasyon zincirine hukumet karsitlarinin da eklenmesiyle olusan bir olusum oldgunu gayet iyi bilirz.asil mesele Erdogan düssün de vatan millet teferruat mantginda oldgunu da biliyorz.yapilan yollari hastane okullari ve daha bircok hizmeti tiye alan akilli insanlar soylesenize evet bunlar olmasi gereken hizmetler tamam da niye bunlar yoktu onceden? Ne derseniz diyin aslnda tek derdiniz Erdogan in iki kadeh rakiyla poz vermemesi yoksa icten ice Erdogan a hayranlik duydguz icraatlerini yok sayamamaniz asikar...
Ha yani milli ayran içiremdik erdoğana öylemi farah eğer onuda içirirsek bilki onada zaman gelince ayyaş deriz tıpkı erdoğanaın dediği gibi
17 aralıktan önce diyorduk vatanı satıyor diye gerçi halada satıyorda
Bu arada Erdoğan belki elinde rakıyla kadehle poz vermemiştir ama verilmeyecek kişilerle poz vermiştir pkk lılarla pkklılarla

Ha yani milli ayran içiremdik erdoğana öylemi farah eğer onuda içirirsek bilki onada zaman gelince ayyaş deriz tıpkı erdoğanaın dediği gibi
17 aralıktan önce diyorduk vatanı satıyor diye gerçi halada satıyorda
Bu arada Erdoğan belki elinde rakıyla kadehle poz vermemiştir ama verilmeyecek kişilerle poz vermiştir pkk lılarla pkklılarla
Yasin El Kadı ile fotoğrafları vardı.

hayir merak ediyorm 17araliktan once acaba ne diyordunuz.hirsiz da hirsiz.paralel yapinin hain kumpaslarinin doldrgu ayakkabi kutularini biliyorz.kedi orda ise ciger nerde misali.bu kadar hirszlik varsa bu kadar buyume nasil oluyor

Galiba etrafınızda hiç mirasyedi yok.
Büyümeymiş.
Ayakkabı kutularını kumpas doldurmuş.
Anlaşıldı ki, RTE ailesiyle bu ülkeden kaçsa bile, siz onun kendi tercihi ve kazandığı paralarla gittiğini düşünüp ona hayır dua yollayacaksınız.
Konuşmak boş.
Size yazacağım sürede bir kitap bitirebilirdim. Kimseye değil kendime kızdım şimdi. :KK20:

Ecevit hatalarıyla doğrularıyla öldüğünde sadece bir evi vardı..
cumhurbaşkanı fakir bir ailenin evladı olarak dünyaya gelmiş..ailesi fakir ama şu an loto milyarderinden daha zengin:KK64:
erdoğan dünyanın 8.zengin başbakanıydı,bakalım kaçıncı zengin cumhurnaşkanı olacak:KK59:

Ecevit hatalarıyla doğrularıyla öldüğünde sadece bir evi vardı..
cumhurbaşkanı fakir bir ailenin evladı olarak dünyaya gelmiş..ailesi fakir ama şu an loto milyarderinden daha zengin:KK64:

Lütfen kıskanma cryptic. :KK20:
Ecevit ne ülkeyi büyütebildi ne de kendi büyüyebildi. Başarısız bir adamdı o. :KK76:

Bu ülkede bazıları için yolsuzluk hırsızlık bir erdem olmuş görmüyor musun? Bir siyasi liderin zengin olması kimin umurunda? Görüyorsun işte! Bence kitaplarına dön sen de.:KK69:

Lütfen kıskanma cryptic. :KK20:
Ecevit ne ülkeyi büyütebildi ne de kendi büyüyebildi. Başarısız bir adamdı o. :KK76:

Bu ülkede bazıları için yolsuzluk hırsızlık bir erdem olmuş görmüyor musun? Bir siyasi liderin zengin olması kimin umurunda? Görüyorsun işte! Bence kitaplarına dön sen de.:KK69:
Bülent Ecevit, Atatürk'ten sonra mal varlığını devletine bağışlayan tek Türk siyasetçisidir".

ecevit'i beğenmeyenlerin neyi beğendikleri ortada. adam gibi adamdı rahmetli. tek yanlışı siyasetci olmak için 'fazla' iyiydi. biz siyaset denilince bastakilerin hortumlaması çalması soyması gerektiğine inandırılan bi toplumuz ecevit bayrak gibi şanlı geldi şanlı gitti. ahmet necdet sezer atatürk'ten sonra en beğendiğim cumhurbaskanıdır. koalisyon zamanında uyuşmazlıklar olmuş olabilir ama ikisi de beyefendilikleriyle tarihe isimlerini altın harflerle yazdırdılar. şimdi ülkeyi krize soktular hikayeleri anlatılıcak burda biliyorum ama keske öyle şeffaf krizler yasasak!

ecevit'i beğenmeyenlerin neyi beğendikleri ortada. adam gibi adamdı rahmetli. tek yanlışı siyasetci olmak için 'fazla' iyiydi. biz siyaset denilince bastakilerin hortumlaması çalması soyması gerektiğine inandırılan bi toplumuz ecevit bayrak gibi şanlı geldi şanlı gitti. ahmet necdet sezer atatürk'ten sonra en beğendiğim cumhurbaskanıdır. koalisyon zamanında uyuşmazlıklar olmuş olabilir ama ikisi de beyefendilikleriyle tarihe isimlerini altın harflerle yazdırdılar. şimdi ülkeyi krize soktular hikayeleri anlatılıcak burda biliyorum ama keske öyle şeffaf krizler yasasak!
şimdide krizdeyizki..şu an medya taraflı..halk bilmesi gerektiği kadarını biliyor..hem ülkesini özel sektörün kollarına verip eti senin kemiği benim diye emanet eden islam devleti olamaz..isalamiyette eşitlik vardır..hahhının alma..vardır..şu an özel sektör,az çalışan az para ile çok mesai yapan insancıklar var..şu an karı koca çalışıyor insanlar..bir kaç sene sonra..karı koca çocuk çalışp öyle geçinebilecekler..

X