Isid Kobani ' ye saldırdı Türkiye karıştı

1 buçuk milyon Suriyeli aldılar içeri kira ödemeyeni ev sahibinimi öldürmedi..hastalıkmı gelmedi..dilencilik hırsızlık..kadın pazarlama...
Ama öyle deyince ev sahibi öldürmüş deyince ev sahibindede vardır canım naptı kim bilir naparsa yapsın onlarınki batmaz biz türklerin ki batar

Evet heleki arakandaki Türkmenlerimizin türk soydaşlarımızın çindeki yani
buna göz yumanların gözü kör olsun facede günlerce remi paylaşıldı ama nedense türk olmayanlardan kadar değer d sini bile görmediler dedim görmyenelerin gözü kör olsun
ya ıraktaki Türkmenlerimiz onlar nasıllar bilen yok tutturmuşlar kürtler bilmem nelerde yazık çok yazık ha onlarda adam gibi yaşasalar çok iyi edecekler ama hani neredee
toplum bilinci yok bizde şu gezi parkı olayıda nasıl olduysa..başlarına vahiymi indi artık ..:KK64:

Ama öyle deyince ev sahibi öldürmüş deyince ev sahibindede vardır canım naptı kim bilir naparsa yapsın onlarınki batmaz biz türklerin ki batar
insanlar görmek istediği şeklide görüyor ben bunu anladım..yapacak bir şey yok..

toplum bilinci yok bizde şu gezi parkı olayıda nasıl olduysa..başlarına vahiymi indi artık ..:KK64:
Aslında toplum bilinci konusunu bilemem herkes işine geldiği gibi gezide her şey bahaneydi dersaneler fethullah gülene gövde gösterisi gibi bişeydi yani anla sen beni sen daha iyi bilirsin

ben kürt değilim farah gerektiği zaman yardım yapılabiliyor kobaneyede yapılabilrdi..politika yüzünden yine birilerinin canı yandı..şu an bu parti başımızdaysa kimi sorumlu tutucam abd yi değil herhalde
Iyi de biz genel konustuk.sen yerlesmeyen ogrencilerden atanamayanlardan bahsettin.kobani olayinda ben de elestrdm hukumuti bilirsin. belirsz ve agir davrandilar.ama bu olayda olenleri hukumete yikamayiz.ic savas cikarmk isteyen gucler ve pkk laneti yapti tum vahseti.hukumetin tek hatasi dedgim gibi belirsz bir cizgi izlemeseydi bu bosluktan yararlanan hainlere meydan kaldi.neyse ki mudahale edildi olaylar daha fazla buyumeden durdu.ne yalan soyliyim bu kadar cabuk durulmasni beklemiyordm umarm boyle devam eder...

Iyi de biz genel konustuk.sen yerlesmeyen ogrencilerden atanamayanlardan bahsettin.kobani olayinda ben de elestrdm hukumuti bilirsin. belirsz ve agir davrandilar.ama bu olayda olenleri hukumete yikamayiz.ic savas cikarmk isteyen gucler ve pkk laneti yapti tum vahseti.hukumetin tek hatasi dedgim gibi belirsz bir cizgi izlemeseydi bu bosluktan yararlanan hainlere meydan kaldi.neyse ki mudahale edildi olaylar daha fazla buyumeden durdu.ne yalan soyliyim bu kadar cabuk durulmasni beklemiyordm umarm boyle devam eder...
durulması abd ile anlaşma yapılması..yoksa durulmayacaktı..pkk lıları okadar uyardı ki kürt vatandaşlar çözüm süreci var diye..onlar şehir gidiyor diye ayaklanma çıkardı..halka gerekn açıklama yapılmadı..sessizlik hakimdi..ben o kürtlerin samimiyetine inandım yürekten..ama gezide olduğu gibi başka ortamı karıştırmak isteyenler fırsattan istifade etmiş olabilir..

Evet gezinim amaci agac bahanesiyle hukumeti devirmekti.burda ki eylemin amaci insana yapilan vahsete karsiydi.kurtlerin kafasi kesilip top oynandi geziyle kiyaslanamaz o anlamda.gerckten bu vahseti insan gibi eylemle protesto edenler de vardi ama pkk yapti yapacagini o bahaneyle ic savas cikarmayi amacladi.boylece o insani eylem vahsete donustu.herkes kobaniyi unuttu caninin derdine dustu burda.hep diyorm eylem hakli bir eylemdi fakat sekli korkunctu kürt kürdü oldurdu pkk da bunu istyordu zaten.velhasil bu kürtler hakliyken kendilerini yine haksz duruma dusurdler pkk nin oyununa gelerek.ha bu arada o hain pkk li kurtlerle diger kurtleri ayiriyorm tekrar..

PKK’dan vahşi infaz
  • Giriş Saati : 13.10.2014 10:KK19:41
1413185798519.jpg

PKK’lı grup, lise öğrencisi Yasin Börü’yü böyle katletti: Önce silahla vurdular. Sonra boğazını kesmeye çalıştılar. Dakikalarca bıçaklayıp 3. kattan attılar. Yerde üzerinden araba ile geçtiler. En sonunda başını taşla ezerek öldürdüler.
Kobani bahanesiyle ortalığın yakılıp yıkıldığı terör olayları 34 cana mal oldu. Diyarbakır'daki eylemlerde PKK'lı gruplar tarafından IŞİD'in cinayet eylemlerini aratmayan yöntemlerle öldürülen onlarca gencin infaz edilme şekli bölgede dilden dile dolaşıyor. PKK'lıların işkence ederek katlettiği 4 kişinin yanında olan vahşetin tanığı Yusuf Er'in anlattıkları kan dondundu.
IŞİD VAHŞETİNİ ARATMIYOR

Korkunç saldırıdan yaralı kurtulan Yusuf Er (18), yaşadıkları dehşeti hastaneden taburcu olduğu gün tüm detaylarıyla STAR'a anlattı. Kurban Bayramının 4. günü Üçkuyu Toki mevkiindeki kurban kesim yerinde fakirlere dağıtılmak üzere hazırlanan kurban eti paketlerini alarak İskanevleri'ne gittiklerini ve orada bir grup PKK'lı tarafından etraflarının sarıldığını söyledi. Saldırganların ellerinde pompalı tüfek, tabanca, satır, bıçak, keser ve sopalar olduğunu anlatan Er, saldırı başlayınca Hasan Gökgöz, Hüseyin Dakak, Yasin Börü ve Riyad Güneş ile bir binaya sığındıklarını, kapısını çaldıkları bina yöneticisinin kendilerini kovduğunu söyledi. Üçüncü katta bir kadının kapıyı açıp kendilerini içeri aldığını anlatan Er dehşet anlarını şöyle anlattı:
EV SAHİBİ 'IŞİD'CİSİNİZ' DEDİ

"Yarım saat sonra ev sahibi geldi. Bizi görünce bıçak çekerek dışarı çıkartmaya çalıştı. Ev sahibi PKK yandaşlarıyla beraberdi. Bize 'Siz IŞİD'çisiniz' dedi. Ona IŞİD'le hiç bir alakamızın olmadığını, kurban eti dağıtırken saldırıya uğradığımızı anlattık. Derken bizim binaya girdiğimizi gören diğer grup da gelerek bina kapısını kırdılar. Ev sahibi dairenin kapısında bekleyenlere kapıyı açmaya çalıştı. 'Kapıyı açma bizi öldürecekler' diye ikna etmeye çalıştık. 45 dakika onunla konuştuk. Sonra dışarıdaki grupla telefonla konuştu."
KAPIYI DİNAMİTLE AÇALIM

"Biz içerde yardım beklerken dışarıdan bir ses 'o dinamiti getirin kapıyı uçuralım' dedi. Ardından silahla kapıya ateş ettiler, kapı açılmadı. Adamdan rica ettik 'sakin ol gönder bunları biz de çıkıp gidelim' dedik. Ancak o esnada üst kattan birisi iple kendini bizim bulunduğumuz katın balkonuna sarkıtarak içeri girdi ve mutfaktan gelerek bize ateş etti. Hasan'ı vurdu. Hasan 'yaralandım' dedi. Onu odaya çektiler bendetuvaletin bitişiğindeki dolabın arkasına geçip elime çekpasın sopasını alarak korunmaya çalıştım. Adam bana da ateş eti parmağım ve bacağımdan vuruldum. Vurulunca tuvalete girdim ve kapıyı kilitledim."
10 DAKİKA BOYUNCA LİNÇ ETTİLER

"Ben tuvaletteyken ev sahibi de anahtarı silahlı adama verdi ve daire kapısını açtılar. Kapı açılır açılmaz kapıda bekleyen grup içeri girerek arkadaşlarıma saldırdı. Ellerinde silah bıçak keser satır gibi kesici aletler vardı. İçerde 'vurun öldürün' diye bağırarak küfür ediyorlardı. 10 dakika boyunca bu şekilde sesler geldi. Sonra arkadaşlarımı balkondan attılar. Ben içerde ses çıkarmadan gitmelerini bekliyorum. Birden ilk içeri giren adam 'yaralı bir kişi daha vardı tuvalete girmişti' diye bağırdı ve direk tuvaletin kapısını kırdılar. 5-6 kişi ellerinde bıçaklarla bana saldırdılar. Birisi sürekli bıçakla kafama vuruyordu."
YAPTIKLARIMIZ İBRET OLSUN

"O sırada biri 'durun öldürmeyin onu öyle bir hale sokalım ki ibret oldun' dedi. Sonra 'çık sana karışmayacağız' dediler. Ancak tuvaletten dışarı adımı atar atmaz birisi sırtıma bıçak salladı. Tuvalete geri kaçtım.Tekrar dışarı çıkarılırken birisi satırla saldırdı, ayağımı kaldırarak kendimi korumaya çalıştım ama satır ayağımı kesti. Başka biri sopayla vuruyordu, bir diğeri de kafama bıçak saplıyordu. Bıçağın ucunu kafama vurup çekiyordu. Her tarafımdan kan akıyordu."
YASİNİM'İN KATİLİ DEMİRTAŞ'TIR

Fakirlere kurban eti dağıtırken PKK'lılarca linç edilerek öldürülen Diyarbakır Gaffar Okan Anadolu Lisesi 3. sınıf öğrencisi Yasin Börü'nün (16) gözü yaşlı annesi Hatice Börü, yaşadığı tarifsiz acıya rağmen bir yaşındaki kızı Meryem ve lise birinci sınıfa giden oğlu Furkan için dik duracağını belirterek, "Benim iki elim her iki dünyada Selahattin Demirtaş'ın yakasında olacaktır. Oğlumun katili HDP'liler ve Selahattin Demirtaş'tır. Onun yargılanmasını istiyorum. Akan kanın sorumlusu odur. Ben ağlamayacağım onları sevindirmeyeceğim. Yasinim temiz, efendi, anne babasına saygılı başarılı bir çocuktu. Bir gün olsun oğlumdan bir şikayet almadım. Oğlumun hiç kimseye zararı yoktu. Oğlum eline taş sopa alarak kimseye saldırmadı. Kimse yardımlarına gitmedi ne polis nede asker. Çocuklarımız öldürüldükten saatler sonra geldiler" dedi.
1413185880820.jpg
ARKADAŞLARIMIN CESEDİNİ GÖRDÜM

"Aşağı indiğimizde binanın önünde arkadaşlarımın cansız bedenlerini gördüm. İlk önce Hasan'ı gördüm yüz üstü yerde yatıyordu yukarıdan kafa üstü aşağı atmışlardı. Sonra diğerlerini de gördüm hepsini linç ederek yukarıdan aşağı atmışlardı. Birden yine sopalarla vurmaya başladılar. Sonra bir büyükleri 'bırakın' dedi, bıraktılar. Ben yalpalayarak kaçarken arkamdan ateş etmeye başladılar iki-üç el sıktılar isabet etmedi. Bir iki sokak sonra nefes alamaz oldum ve yere düştüm. Binadan bir adam çıktı. Telefonla babamı aradı beni almalarını sağladı. Sonra hastaneye götürdüler."

17 bıçak 2 kurşun yarası ile kurtuldu

Yusuf Er (18) vücudundaki iki kurşun yarası ve 17 bıçak darbesine rağmen yaşam mücadelesini kazanarak evine döndü ve STAR'a konuştu.
OĞLUNU LİNÇ ETTİLER BABAYI YARALADILAR

Linç edilerek öldürülen Hasan Gökgöz'ün (26) babası Mehmet Gökgöz, oğlunun kuruyemişçilik yaptığını ve ondan geriye iki yaşında bir yetim kaldığını söyledi. Gelinin 8 aylık hamile olduğunu ifade eden acılı baba kendisinin de PKK'lıların saldırısına maruz kaldığını ve kurşunla yaralandığını söyledi. Olay gününü anlatan gözü yaşlı baba o gün yaşadıklarını şöyle anlattı: "Saat beş gibi ben de evden çıktım camiye gidiyordum. Yolda yürürken birden silah sesleri geldi arkama baktım karşı cadde de sokağın köşesinden yüzü maskeli bir genç sağa sola ateş ediyordu. Ona bağırdım neden ateş ediyorsun dedim. Yine ateş etti. Kurşunlardan biri bana, birisi de yolda yürüyen başka bir vatandaşın ayağına isabet etti. Sırtımdan vurulmuştum birden her tarafım kan içinde kaldı. Hızla kaçmaya çalıştım. O esnada bir taksi geçti. Durdurdum ve beni hastaneye götürmesini rica ettim. Arabaya bindim vurulan genç ile babası da arabaya bindi."

"Taksici bizi hastaneye götürmeye çalışırken önümüzü kestiler bir kadın bağırdı 'Bunlar IŞİD'çi' dedi. Ben de 'bacım neden öyle diyorsun yolda yürürken ateş ettiler bırak hastaneye gidelim' dedim ama dinletemedim. Sopalarla arabaya vuruyorlardı. Arabadan inip oradan uzaklaşmaya çalıştık. Hemen ilerde bir petrol vardı oraya sığındık arabanın etrafını saran onlarca kişi aracı parçaladı sonra ateşe verdiler. Petrolde oğlum Hasan'ı aradım oğlum nerdesin ben mahsur kaldım ve yaralıyım dedim. Oda meğer aynı anda mahsur kalmıştı. Baba ben iyiyim dedi sonra birden telefon kesildi ve bir daha açılmadı.
HASTANE BİZİ KABUL ETMEDİ

"Petrolde bir saatten fazla mahsur kaldım. Bir saat sonra polis geldi benle beraber diğer yaralıyı önce karakola götürdü. Oradan özel bir hastaneye götürdüler hastane bizi kabul etmedi 'adamlar gelip kontrol ediyor burayı yakarlar sizi alamayız' dediler bunun üzerine bizi fakülteye götürdüler ve gece ameliyat oldum. Hanımı aradım Hasanı sordum haber alamadıklarını söyledi. Ertesi gün araştırma hastanesine gittik ve Hasanımı da öldürdüklerini anladık."

Kaynak: Star

alın arkadaşlar millet kutuplaştı herkez çoluğuna çocuğuna sahip çıksın..:KK57:

Evet gezinim amaci agac bahanesiyle hukumeti devirmekti.burda ki eylemin amaci insana yapilan vahsete karsiydi.kurtlerin kafasi kesilip top oynandi geziyle kiyaslanamaz o anlamda.gerckten bu vahseti insan gibi eylemle protesto edenler de vardi ama pkk yapti yapacagini o bahaneyle ic savas cikarmayi amacladi.boylece o insani eylem vahsete donustu.herkes kobaniyi unuttu caninin derdine dustu burda.hep diyorm eylem hakli bir eylemdi fakat sekli korkunctu kürt kürdü oldurdu pkk da bunu istyordu zaten.velhasil bu kürtler hakliyken kendilerini yine haksz duruma dusurdler pkk nin oyununa gelerek.ha bu arada o hain pkk li kurtlerle diger kurtleri ayiriyorm tekrar..
türkler kürtler net sayfalarında küfürler yağdırdı..bu böylece kapanmaz..pkk ile masaya oturmadan düşüneceklerdi..insanlar bunun bedelini ödeyecek..yine masumlar..100 koruma ile dolaşanlar değil herhalde..

alın arkadaşlar millet kutuplaştı herkez çoluğuna çocuğuna sahip çıksın..:KK57:
Cocugun komsusu anlatti bize evet sadece tek sucu kurban dagitmakti bu vahsi pkk yandaslari isidi aratmayack sekilde oldurduler.iki kisiyi de (hudapardan) yakarak oldrduler.Allah pkk yi ve yandaslarini kahretsin maalesf burda cok var bunlardan.kürtlerin adini da bozdular bu serefszler!!

Cocugun komsusu anlatti bize evet sadece tek sucu kurban dagitmakti bu vahsi pkk yandaslari isidi aratmayack sekilde oldurduler.iki kisiyi de (hudapardan) yakarak oldrduler.Allah pkk yi ve yandaslarini kahretsin maalesf burda cok var bunlardan.kürtlerin adini da bozdular bu serefszler!!
bu gençler iflah olmaz farah ..birlik beraberlik mesajı verilsin..bilmiyorum..iyiki büyük şehirde değilim..korkunç şeyler..

türkler kürtler net sayfalarında küfürler yağdırdı..bu böylece kapanmaz..pkk ile masaya oturmadan düşüneceklerdi..insanlar bunun bedelini ödeyecek..yine masumlar..100 koruma ile dolaşanlar değil herhalde..
Turkler de kürtleri ve pkk liyi ayirtetmeli.her kürt pkk li degil bunu anlasnlar artik.bunlar kürt te degil aslnda bu pkk yandaslari kendlerii gibi ermeni asilli.asala nerde saniyorsn pkk nin icinde.kurtlerin adini karaladilar hep.inan bugun bir misafr geldi kayinvalideme.bir aydr diyarbakir a tayinleri cikmista gelmisler.hem de izmir den.esi burali.yillar once teror olaylarndan izmir e kacmislar.kadin diyoki ben izmir liyim ve burdan cok korkuyordm aglaya aglaya geldim.simdi esime diyorm ki sen gidersen git ben burda kalacam.cok sevdim buranin insanlarini ben boyle sicakkanli misafrperverlik gormedim diyordu.gerckten kurt insani temiz saf.kolay inanan.ve maalesf aralarnda cok sayida hain pkkli var diye tum kürtler oyle biliniyor

bu gençler iflah olmaz farah ..birlik beraberlik mesajı verilsin..bilmiyorum..iyiki büyük şehirde değilim..korkunç şeyler..
Provakasyonlar da oldkca cok.burda bugun 5 alman gazeteci gozaltina alindi.gostericilrre lastik yaktirip aralarna girmsler.ulkemizin dusmani cok ic savas cikarmk isteyen gucler oldkca cok.bir olmali birlik olmaliyz

Turkler de kürtleri ve pkk liyi ayirtetmeli.her kürt pkk li degil bunu anlasnlar artik.bunlar kürt te degil aslnda bu pkk yandaslari kendlerii gibi ermeni asilli.asala nerde saniyorsn pkk nin icinde.kurtlerin adini karaladilar hep.inan bugun bir misafr geldi kayinvalideme.bir aydr diyarbakir a tayinleri cikmista gelmisler.hem de izmir den.esi burali.yillar once teror olaylarndan izmir e kacmislar.kadin diyoki ben izmir liyim ve burdan cok korkuyordm aglaya aglaya geldim.simdi esime diyorm ki sen gidersen git ben burda kalacam.cok sevdim buranin insanlarini ben boyle sicakkanli misafrperverlik gormedim diyordu.gerckten kurt insani temiz saf.kolay inanan.ve maalesf aralarnda cok sayida hain pkkli var diye tum kürtler oyle biliniyor
anlamazlar farah..her kürtü pkk sanan..her türküde ırkçı sanan var..ön yargı çok bizde hepsi önyargılardan oluyor..bir hanım olarak birbirlerine küfür eden gençlere yazmamak için zor tuttum kendimi her iki tarafında yaptıüı yanlış..ışıd sülalenizi katledicek falan yazanlar..bak olan halka oluyor sonra..

Yazılanları okuyunca kanım çekiliyor.
Kürtlere sevimlilik yaparken Ermenileri aşağılayarak yapmaya çalışmalar. Terörü illa ki bir etnik grubun üzerine yıkmaya çalışmalar.
Muhtemelen evinde fındık fıstık yiyerek dizi izlediği için gezi olaylarının neden ve nasıl çıktığını bile bilmeyen, biat ettikleri ustaları ben de bir milyonu sokağa salarım deyince olaydan haberdar olup onu da yandaş basından takip ettiği için sıfır bilgiyle söylem üretenler, internetin sağladığı kolaylıktan da faydalanarak ülkenin durumunu konuşuyor, kafasına göre suçluyu suçsuzu ayırıyor fakat tüm bunlar olurken AKP hükümeti hata yapmış "olabilir" konumda kalıyor.
Sanırsınız ki ayakkabı kutularına paraları dış güçler koydu.
Sanırsınız ki İstanbul'dan Antalya'ya kamu arazileri Bilal Erdoğan ve vakfına peşkeş çekilmedi.
İstanbul bütün tarihi dokusunu yitirip iğrenç, korkunç binalarla dolu bir hal almadı.
İnsanlar içeri tıkılıp suç uydurulmadı.
Dışardan atanan bakan polisleri kanunsuzluğa zorlamadı, siz sakın savcının isteğini yapmayın derken, bunun kanunsuz olduğunu bilen ve bundan korkan polislere siz dediğimizi yapın yaptığınıza uygun yasa çıkarırız demedi.
Rıza Sarraf çikolata kutularında bakanlara 500.000 dolar hediye etmedi.
Egemen Bağış bakara makara diye milletle dalga geçerek, her hafta bir ayet gugılladığını kahkahalarla anlatmadı.
Para ve güç için her türlü haksızlığı beraber yaptığı cemaatle yolları ayrıldığında, boyuna hayran kaldığınız usta, ne istediler de vermedim dedi. ( İsteyene dağıtmış demek, demek orası öyle bir makam.)

Karadeniz mahvoldu. Muğla, Amasra her yerde köylü isyanda.

Yandaşlık sonucu saçmalamaya bir yerde dur demeli insan!

Son olaylara kadar barış süreci adı altında Öcalan'la görüşmeleri götüren bir başbakan son olaylarda aniden sütten çıkmış ak kaşık oluverdi ve PKK yine terörist oldu.

AKP severler bir karar verin artık!

Yandaşlığın da bir sınırı olmalı, insan bin hata yapsa bin birincide düşünmeli! Dengesizliğini görmeli!

Bu kadar açık gerçekleri görmezden gelip hırsızlığa yolsuzluğa hoşgörüyle bakan zihinlerin anlaması çok zor olabilir fakat ben yine de bilginize sunayım:

Gezi olayları, AKP hükümetinin keyfine göre şuraya buraya avm felan dikmesine isyandı. Başbakan RTE ben Taksim gezi parkının olduğu yere Topçu Kışlası yapacağım dedi ve isyan başladı.

Hükümeti devirme çalışması falan değildi. Halk o parkın park olarak kalması istedi. RTE de olmaz yapacağım dedi. İsyan birden gelişti ve başarılı oldu. AKP Taksim'e Topçu Kışlasını YAPAMADI. Tekrarlayalım: YAPAMADI.

Olayların etkisi uzun sürdü ve yandaş basından bazılarınız galiba bir hafta sonra falan haberdar olduğunuz için, hala hükümeti devirme hareketi olduğunu sanıyorsunuz.

Son düzenleme:
Yazılanları okuyunca kanım çekiliyor.
Kürtlere sevimlilik yaparken Ermenileri aşağılayarak yapmaya çalışmalar. Terörü illa ki bir etnik grubun üzerine yıkmaya çalışmalar.
Muhtemelen evinde fındık fıstık yiyerek dizi izlediği için gezi olaylarının neden ve nasıl çıktığını bile bilmeyen, biat ettikleri ustaları ben de bir milyonu sokağa salarım deyince olaydan haberdar olup onu da yandaş basından takip ettiği için sıfır bilgiyle söylem üretenler, internetin sağladığı kolaylıktan da faydalanarak ülkenin durumunu konuşuyor, kafasına göre suçluyu suçsuzu ayırıyor fakat tüm bunlar olurken AKP hükümeti hata yapmış "olabilir" konumda kalıyor.
Sanırsınız ki ayakkabı kutularına paraları dış güçler koydu.
Sanırsınız ki İstanbul'dan Antalya'ya kamu arazileri Bilal Erdoğan ve vakfına peşkeş çekilmedi.
İstanbul bütün tarihi dokusunu yitirip iğrenç, korkunç binalarla dolu bir hal almadı.
İnsanlar içeri tıkılıp suç uydurulmadı.
Dışardan atanan bakan polisleri kanunsuzluğa zorlamadı, siz sakın savcının isteğini yapmayın derken, bunun kanunsuz olduğunu bilen ve bundan korkan polislere siz dediğimizi yapın yaptığınıza uygun yasa çıkarırız demedi.
Rıza Sarraf çikolata kutularında bakanlara 500.000 dolar hediye etmedi.
Egemen Bağış bakara makara diye milletle dalga geçerek, her hafta bir ayet gugılladığını kahkahalarla anlatmadı.
Para ve güç için her türlü haksızlığı beraber yaptığı cemaatle yolları ayrıldığında, boyuna hayran kaldığınız usta, ne istediler de vermedim dedi. ( İsteyene dağıtmış demek, demek orası öyle bir makam.)

Karadeniz mahvoldu. Muğla, Amasra her yerde köylü isyanda.

Yandaşlık sonucu saçmalamaya bir yerde dur demeli insan!

Son olaylara kadar barış süreci adı altında Öcalan'la görüşmeleri götüren bir başbakan son olaylarda aniden sütten çıkmış ak kaşık oluverdi ve PKK yine terörist oldu.

AKP severler bir karar verin artık!

Yandaşlığın da bir sınırı olmalı, insan bin hata yapsa bin birincide düşünmeli! Dengesizliğini görmeli!

Bu kadar açık gerçekleri görmezden gelip hırsızlığa yolsuzluğa hoşgörüyle bakan zihinlerin anlaması çok zor olabilir fakat ben yine de bilginize sunayım:

Gezi olayları, AKP hükümetinin keyfine göre şuraya buraya avm felan dikmesine isyandı. Başbakan RTE ben Taksim gezi parkının olduğu yere Topçu Kışlası yapacağım dedi ve isyan başladı.

Hükümeti devirme çalışması falan değildi. Halk o parkın park olarak kalması istedi. RTE de olmaz yapacağım dedi. İsyan birden gelişti ve başarılı oldu. AKP Taksim'e Topçu Kışlasını YAPAMADI. Tekrarlayalım: YAPAMADI.

Olayların etkisi uzun sürdü ve yandaş basından bazılarınız galiba bir hafta sonra falan haberdar olduğunuz için, hala hükümeti devirme hareketi olduğunu sanıyorsunuz.
neyi nasil algiladgmz nasil anladgmz seni baglamaz.şu en birinci benim ben cok okuyanim siz biat edenler bilgiszsiniz tavirlarin kabak tadi verdi artik.daha dün ortaligi yagmalayan savas alanina ceviren insanlar icin yapilan "it" yorumuna rahatsz olup bizleri hosgoruye davet eden zaataliniz ayni fikirlere sahip olmayan insanlara karsi bu ukalaca tavir ve soylemlerde bulunuyorsa benim gozumde samimiyetszdir.yazdklarnz karalamakla yogrulmus toplu ezberleme calismasinin bir eseri.cevap vermeye degmez zaten bilgiden yoksunuz degil mi nasilsa.en iyisi findik fistik yemek:KK14:

neyi nasil algiladgmz nasil anladgmz seni baglamaz.şu en birinci benim ben cok okuyanim siz biat edenler bilgiszsiniz tavirlarin kabak tadi verdi artik.daha dün ortaligi yagmalayan savas alanina ceviren insanlar icin yapilan "it" yorumuna rahatsz olup bizleri hosgoruye davet eden zaataliniz ayni fikirlere sahip olmayan insanlara karsi bu ukalaca tavir ve soylemlerde bulunuyorsa benim gozumde samimiyetszdir.yazdklarnz karalamakla yogrulmus toplu ezberleme calismasinin bir eseri.cevap vermeye degmez zaten bilgiden yoksunuz degil mi nasilsa.en iyisi findik fistik yemek:KK14:

içi dolu bir tane cümleniz yok.

cümlelerde tek bir bilgi yok. tvlerde akşama kadar parsellenmiş yandaş kanallarda söylenenlerin basitleştirilmiş tekrarı var.

ondan sonra önünüze konan gerçeklere cevap veremeyince ukala olan ben oluyorum, siz yine mağdurum da mağdurum.

böyle tartışma olur mu?

ne para dolu kutulara ne hukuksuz işlere ne peşkeş çekilen arazilere söyleyecek lafı yok fakat neymiş onunla aynı fikirde olmadığım için hoşgörüsüz oluyormuşum. :KK57:

hırsıza yolsuza ve onu savunana hoşgörü? :KK64:

birer birer anlatıyoruz işte, siz hala geziye hükümeti devirme hareketi diyorsunuz.

kimse görmek istemeyenler kadar kör olmazmış. bu körlük yüzünden mahvoldu ülke mahvoldu.

bir yandan sorumluları bağrınıza basacaksınız bir yandan sorumluların allah cezasını versin diye beddua edeceksiniz.

ironik.

eskiden forum aç diye bir yer vardı artık yok ben de ülkenin düştüğü durumu buradan yazmaya devam edeyim:

1. Samsun Müftüsü Hayrettin Öztürk'ten yine çok tartışılacak bir açıklama geldi. Öztürk, "18 yaşındakinin zinasına karşı çıkamıyorsanız, 7 aylık bebeğe tecavüze karşı çıkmak timsahın gözyaşlarıdır" dedi.

http://www.radikal.com.tr/turkiye/samsun_muftusunden_olay_sozler-1218555

2.
Sosyal Güvenlik Kurumu 1 Ekim itibarıyla ameliyat malzemelerine ödediği ücretlerde indirime gidince kamu hastaneleri malzeme alamaz hale geldi. Özellikle beyin, kalp ve ortopedi gibi alanlarda birçok ameliyat malzeme yokluğundan iptal ediliyor.

https://www.facebook.com/radikalgaz...4240998641275/755552351176800/?type=1&fref=nf

ülkenin haline bakın, insanlar ameliyat olamıyor, müftü kendi çapında namus anlayışını konuşuyor ve birileri de gelip burada ülkenin geliştiğinden bahsediyor.

şaka mı bu?

Güneydoğu nun misafirperverliği bambaşkadır.

X