Yeni doğan yavruyu sokağa bıraktılar!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
İzmir Buca'da, yeni doğan erkek bebeği bir apartmanın girişine bırakan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bebeği soğuk havada ölüme terk edip kayıplara karıştı. Kundağa sarılı halde bırakılan bebek, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
256559_660_320.jpg

Yeni Asır'da yer alan habere göre
olay, Kozağaç Mahallesi 213 Sokak'ta bugün saat 21.00 sıralarında meydana geldi.

Yeni doğan bebeği 23 numaradaki apartmanın girişine bırakıp, apartman zillerini çalan kişi veya kişiler, hemen olay yerinden uzaklaşarak izlerini kaybettirdi. Dairelerden çıkanlar, kundağa sarılı haldeki bebeğin, içinde bebek eşyaları bulunan poşetle ve mama dolu biberonla birlikte kapı önüne terk edildiğini gördü.

Soğuk havanın etkisiyle ağlamaya başlayan erkek bebeği hemen eve alan giriş katındaki apartman sakinleri, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı ilk müdahalenin ardından bebeğin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Soğuktan etkilendiği gözlenen bebeğin hastaneye kaldırılması için içinde kuvöz bulunan başka bir ambulans istendi.

Ambulansın gelmesiyle sokağa terk edilen talihsiz bebek, Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Yeni Asır

Başlığı okuyunca kedi köpek yavrusunu sandım

meğer insan yavrusuymuş

vicdan yok ki bu pisliklerde bu kışta kıyamette doğurup doğurup sokağa bırakabiliyorlar küçücük masumları

Ne söylenirki artık insanlık ölmüş..kedi köpekde doğuruyor bu zavallı kadıncıklarda hayvanlar daha merhametli bunlardan...

millet arayıp bulamıyo üstelik çekdigi eziyet üzüntüde yanına kaar kalıyo bunlarda olanın kıymetini bilmeden sokaga atıyor allah evladı bile hak edene nasip etsin:KK20::KK20:

Buca'daysa bir ihtimal universite ogrencisi yapmis olabilir bunu.

Neyse,burda ara sira takip ettigim evlat edinme basliginda bekleyen guzel insanlardan birine nasip olur insallah.O yuzden bir bakima seviniyorum bu tarz haberlere.Aklinin ucuna yeni dogurdugu cocugunu sokaga atma dusuncesini geciren birinde kalmasin o cocuk.Bekleyen sicacik yuvalar var...Insallah nasip olur bekleyenlere..

Bu nasıl bir vicdandır yahuu okuduğumda tüylerim diken diken oldu yazık insan demem böyle şahıslara

Yavrum benim ya kıyamam küçücükken yaşadığı duruma bak ,vicdansızlar resmen millet evlat diye yanıp tutuşuyor bunlar evladını atıyor sokağa...Kaderi güzel olur inşallah içim gitti ya...

Sokaga atmamislar apartmanin ziline basmislar sarip sarmalayip.
Cope atanlari falan duyunca buna seviniyoruz en azindan.
Guzel bir yuvasi olur insallah

Ben anne olmak için yanıp tutuşurken milletin yaptığına bak yazık çok yazık.Rabbim isteyenlere versin inşallah diyecek kelime bulamıyorum çok üzüldüm keşke benim oldaydı o Bebek hayallerim umutlarım gerçek olsaydı.

Sonrada yok kürtaj olmasin, ölüm o felan deniliyor. Bu daha mi iyi? Öz annesi tarafindan terk edilmek. Ve büyük ihtimal ile cocuklugu yurttan, yurda gitmek ile dolu olacak. Ve hepimiz o yurtlarin ne kadar kötü yerler oldugunu biliyoruz.

Keske cocuklara 12 yasindan itibaren cinsellik üzerine ders verilse, özelikle korunma yöntemlerini. Keske bu ülkede tecavüz daha sik polis'e bildirilse ve karsiliginda daha agir cezalar olsa. Keske kürtaja biraz daha kolay bir sekilde ulasilsa ve bu tür vakalar yasanilmasa artik.

Sonrada yok kürtaj olmasin, ölüm o felan deniliyor. Bu daha mi iyi? Öz annesi tarafindan terk edilmek. Ve büyük ihtimal ile cocuklugu yurttan, yurda gitmek ile dolu olacak. Ve hepimiz o yurtlarin ne kadar kötü yerler oldugunu biliyoruz.

Keske cocuklara 12 yasindan itibaren cinsellik üzerine ders verilse, özelikle korunma yöntemlerini. Keske bu ülkede tecavüz daha sik polis'e bildirilse ve karsiliginda daha agir cezalar olsa. Keske kürtaja biraz daha kolay bir sekilde ulasilsa ve bu tür vakalar yasanilmasa artik.
12 yaşında çocuğa cinsellik verilmeli ama bu korunma yönteminden ziyade yaşayackları hakkında yavaş yavaş bilgilendirme olmalı bence.12 yaşında korunmayı ne yapsın.Ha çocuk gelin ha cinselliği evlenmeden yaşaması o yaşda bence

12 yaşında çocuğa cinsellik verilmeli ama bu korunma yönteminden ziyade yaşayackları hakkında yavaş yavaş bilgilendirme olmalı bence.12 yaşında korunmayı ne yapsın.Ha çocuk gelin ha cinselliği evlenmeden yaşaması o yaşda bence

Cinsellik konusunda bilgilendirme ve bunu yasamak, hatta cocuk gelin olmanin arasindaki baglantiyi cözemedim.

Ben yurt disinda yasiyorum ve burda herkes 12-13 yasinda bu dersi görüyor. Zaten o dönem ergenlik cagina giris yapiliyor, kizlar adet görmeye basliyor, ufaktan karsi cinse ilgi olmaya basliyor,..

Artik o yasta cocuklar kendi vücüdlarini ögrenmesi lazim. Vajina nedir? Adet nedir? Penis nedir? Nasil hamile kalinir? Nasil önlenir? Gibi sorularin cevabi bir ögretmen yada saglikci tarafindan verilmeli. Yoksa kulaktan dolma, netten bulduklarina inaniyorlar. Burda bile kadinlar en basit zar'in olmadigini bilmiyorlar.

Bilgilenmek daima iyidir. Bilgi daima insana güc verir. Ne oluyorsa (bdv bunun cidden canli örnegi) hep cehaletten oluyor. Kimse bu bilgilerden dolayi gidip seks yapmaz, ama en basit taciz'in ne oldugunu ve yalnis oldugunu ögrenir. Kiz ve kadin olarak vücüdündan utanmamayi ögenir. Ilerde yasi geldiginde, sevismek istediginde vajinusmus olmaz cünkü zar'in olmadigini bilir, vajina nasil birsey, penis nasil birsey bilir. Anlatabildimmi?

Nasıl insanlar var :KK12:
Kıyamam kuzum benim :KK1:
Bu soğukta donmamışsa şükür :emir_bebek:
Allahım bizim gibi isteyenlere versin :KK15:

Yillar sonra cikip salya sumuk aglayarak evladini(!) arar sonra bu tipler... Vicdan yoksunu pislik yaratiklar.

X