Yeni doğan sünneti oğluş anneleri böyle buyrun bakalım siz neler düşünüyorsunuz???

valla cok canı acır kıyamam ben :KK43: doktorumuzla konusup öyle karar vercez ... hayırlısı olsun

Canlarım Daha önceki sayfalarda arkadaşımın 2 günlük bebeği sünnet yaptırdığını ve hiç sorun olmadığını bebeğin canı yanmadığını söylemiştim. Gerçekten 3 günde iyileşiyormuş bebekler.
Fakat bebek sarılık oldu hastaneye yattı ve sünnetli olduğu için enfeksiyon kaptı. Günlerce yoğun bakımda kaldı. Çok şükür şimdi iyi. Allah tüm bebekleri korusun :Saruboceq:
Ben olumlu düşünüyordum sünnetle ilgili şimdi vazgeçtim...

ama araştırmalar aksini sölüyor o kadar acı duymayacaklarmış kafam karışık çok ama niyetimm yaptırmak benimm

ay acı duymaz mı 3 aylıkken yaptıdım yok fazla acı duymaz demişlerdi ama ilk 24 saat çok zor geçti eğer hassas bir anne iseniz tavsiye etmiyorum bir gün bebişim ağlasın ertesi gün unutuyor geçiyor derseniz yaptırın, ama ben geri dönsem kıymazdım bebişime çok canı yandı hıçkırıklarla can çekişerek ağlamasını hiç unutmayacağım :KK43:(((

Ben önerenlerdenim. Biz oğlum 50 günlükken plastik klips yöntemi ile yaptırdık. lokal anestezi oldu. ne anestezi iğnesinde ne de sünnet olurken ağladı. eve geldiğimizde sünnetten sonraki ilk çişini yaparken ağladı sadece. bir daha hiç canı yandığı için ağlamadı:nazar::nazar::nazar::nazar:. bir haftada da iyileşti zaten. şu an oğlum 8 aylık:nazar::nazar::nazar::nazar:. bezlerken bile hemen dönüveriyor; sünnetini geciktirseydik; emekleme yürüme derken baya bir zorlanırdık. bebekken hareket kabiliyeti sınırlı olduğu için bebek canını yakmıyor; bu en büyük artılardan biri:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

çok iyi bir araştırma olmuş valla bende hep düşünüyordum ama bakamamıştım bir türlü. herkesin fikrine saygım sonsuz ama ben zaman geçtikçe çocukların daha çok acı çektiğini bildiğimden hemen yaptırmak istiyorum. ama işte doğar doğmaz ne bileyim zaten canı yanacak alışmaya çalışacak :S 40 günlükken hastanede yaptırmayı planlıyorum hem daha az acı çeker hemde erkek bebeklerde idrar yolu iltihapları çok oluyo en azından onu yaşamaz diye düşünüyorum.

yazılanları okuyunca kafam karıştı:KK5:hamileyken doktorum kendi oğlunu 15 günlükken yaptırdığını söylemişti. oğlum şimdi 1 aylık kontrole götürdüğümüzde çocuk doktorumuz da kendi oğlunu 2 günlükken sünnet ettirdiğini söylemişti.açıkçası bir eğitimci olarak büyük yaşta bir çocuğun cinsel organına yapılacak bir operasyonun onda travma meydana getirebileceğini düşünüyorum.

Arkadaşlar çocuk küçükken tabiki acı hissetmez çok fazla, sinir sistemi tam gelişmemiş oluyor çünkü
Tavsiye etmeyenler genelde çocuğa ilaç verileceği için tavsiye etmiyor aksi bir durum olursa ilaca alerjisi varsa vs vs
Biz bugün sünnet olduk oğlum 4 aylık ilk saatlerimiz zor geçti şuan uyuyor bakalım

Bugun oglumun 40i:) gecen hafta sunnetini yaptirdik..hic aglamadi bile.uroloji uzmani yapti sunnetimizi.merhem ilac bisi de wermedi ameliyathanede koyduklari ilacli gazli bezi attiktan sonra kantaron yagi surduk hep. Doktorumuz onerdi yagi da ..dusunen arkadaslara tawsiye ederim sunneti..

X