- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Merhaba kizlar
Yeni doğan bebek bezi olarak hangi marka ve fiyati nedir yardimci olabilir misiniz
Bu hafta A101 e molfix geliyormuş hicbir fikrim olmadigi için alip almamakta kararsizim uygunsa alip stokta dursun diye düşünüyorum çünkü çok fazla ihtiyaç oluyor ve maddi olarak ta tasarruf yapmakta istiyorum acikcasi
Merhaba kizlar
Yeni doğan bebek bezi olarak hangi marka ve fiyati nedir yardimci olabilir misiniz
Bu hafta A101 e molfix geliyormuş hicbir fikrim olmadigi için alip almamakta kararsizim uygunsa alip stokta dursun diye düşünüyorum çünkü çok fazla ihtiyaç oluyor ve maddi olarak ta tasarruf yapmakta istiyorum acikcasi
Sağol canm bak mesela ben bunlari bilmiyordum benim için çok faydali oldu verdiğin bilgiler canim TSK edrimvala tatlım aynı başlığı ben de açacaktım.. deneyimli anneler bizlerle yaşadıklarını paylaşırlarsa iyi olur..
bezleri beğenmediğiniz taktirde değiştirebileceğiniz tanıdık toptancınız yoksa kimse stok yapmayı tavsiye etmiyor.. çünkü her bez her bebeğin tenine uymulormuş..
ben prima premium care serisini duydum.. kullananlar çok memnun.. bir de yenidoğan paketinin içinde 50 adet var.. 2 paket yetiyormuş sonra 2-3 hafta içinde 1 numaraya geciyormuş çok alırsan elinde patlarmış dediler..
ayrıca hangi marka bezle başlıyorsan o marka ile devam edersen bebeğin rahat ediyormuş.. pişik olmuyormuş ama bu pahalı bu iyi değil die sürekli bez markası değiştirirsen sıkıntı çıkıyormuş..
benim öğrendiklerim bu kadar.. burdaki anneler de bize fikir verirse iyi olur..
Uygun bulursam alayim diye dusunuyordum canm hem hangisi iyi hemde fiyatlarda bilmediğim için merak ettim acikcasi canim o diğer alinacaklara bi bütçe kumbarasi yaptim canm oradan uygun buldukça almayi dusunuyorumayrıca daha 19. haftadasın bence giyim kuşam araba, beşik vb. şeyler almaya başlasan anca biter borçları doğuma kadarşahsen ben 20. haftadan sonra almaya başladım çok az eşyası kaldı doğuma kadar anca onlar bitecek.. bezlere anca sıra gelir..
bez dediğin de gözünü korkutmasın.. ilk başlarda ayda 2-3 paket gitse ben marketlere baktım 100 tl civarı oluyor.. çok zorlayacağını sanmıorm..
Tskler canmprimadan şaşmayın arkadaşlar, diğerleri ya sızdırıyor ya da pişik yapıyor3 al 2 öde kampanyaları oluyor migrosun, e bebekğin vs onu takip edin
tskler canmPrima premium care
Uygun bulursam alayim diye dusunuyordum canm hem hangisi iyi hemde fiyatlarda bilmediğim için merak ettim acikcasi canim o diğer alinacaklara bi bütçe kumbarasi yaptim canm oradan uygun buldukça almayi dusunuyorum
Himm tskler canimben prima premium care marka bebek bezini en ucuz e-bebek sitesinde gördüm.. bütün internet sitelerinde ve marketlerden daha hesaplı.. sanırım ordan alcam..
Uygun bulursam alayim diye dusunuyordum canm hem hangisi iyi hemde fiyatlarda bilmediğim için merak ettim acikcasi canim o diğer alinacaklara bi bütçe kumbarasi yaptim canm oradan uygun buldukça almayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?