Gelinlik Modelleri yeni denediğim gelinlikler :)

sonucusu kesinlilke sanki seninicin dikilmis birincisi hosuma gitmedi uydurmasion gibi cok daha abartili asil durmuyor ama o son resimdeki mükemmel

kesinlikle son gelinlik cnm hem boyun posun daha bi ortaya cıkmış kabarık gelinlikler kısa gösterir cünkü

illaki bunlardan birini mi alman lazım tatlım bence daha farklı modeller bak vücudun çok güzel kızmada bu modeller bence çok sıradan...

hepinize teşekkür :) yok almıcam yada belli olmas bilmiyrm burayı önermişlerdi gittim denedim bende.nişanlım ilkini çok beğendi bende boncuklulardan hoşlanmıyrm sade olan çok güzel hoşuma gitti hatta bayıldım.aslında onu denemicektim düz istemyrm dedim eteklerini.kesinlikle askıda duranla üstünüzdeki çok çok farklı duruo denemeden sakın gördüğünüz bi modeli diktirmeyin derim.mutlaka deneme şansınız olsun. denemek bile çok güzel bi duygu allh herkese nasip etsin gelin olmayııı zor ama tatlı telaşlar bunlar :)

tatlım bencede bırıncı gelınlık daha guzel gorunuyo.. sankı uzerıne dıkılmıs gıbı..cok yakısmıs..

cnm bende 3 gelinligi çok yakıştırdım sana..kugu gibi olmuşsun:)

ya arkadaslar bu fotoların buyuk boyutunu benmi goremiyorum yoksa boyutu buyumuyormu bu sekilde hiç birsey anlamadım yardımcı olursanız sevinirm..

teşeküür ederimm bende 3. beğendim ama nişanlım 1. yi beğendi 1. nin fiyatı 1.800 müş bu arada.
fotoların üstüne tıkladığında büyük boyutunu görebilirsin normal boyutta koymayı beceremyrm böle oluo anlamadım gitti :)

son giydiğin model harika :asigim:

gelin gibi değil prenses gibi olmuşsun :asigim:

şahsi fikrim ; vücut yapısı ince olanlara drapeli gelinlikler muhteşem yakışıyor :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…