Gelinlik Modelleri yeni denediğim gelinlikler :)

mlhll2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
386
1
96
38
Bursa
bu gelinlikleri bursada bakırcılar çarşısındaki tarakçılarda denedim.

bu gelinliği tarlatan olmadan denedim bulamadılar tarlatanını onun için bviçimsiz duruo ama kumaş kalitesi süperdi

buda sade ama çok asil duruoo :)

sağol canım eve nişanlımda onu beğendi ama bilmyrm üstü sırf boncuk işleme ben drapeler olsun istyrmda bakalım kısmet :)

canim biraz daha buyuk fotolar koysan daha iyi olur detaylar belli olmuyor.

ben de o sade ama asil durani cok begendim.. ama ilk gelinlik de cok guzel

Ben en son gelinliği beğendim..ıçlerinde en asil ve zarif duran o bence.....

ben tarlatansiz olani daha cok begendim..tarlatanla beraber eminim daha güzel duracaktir..etek kismi özellikle cok hos..
digerleride güzel ama klasik..
bu daha güzel bence

ben tarlatansiz olani daha cok begendim..tarlatanla beraber eminim daha güzel duracaktir..etek kismi özellikle cok hos..
digerleride güzel ama klasik..
bu daha güzel bence

evet burda biçimsiz duruo ama kumaşı falan ahrikaydı kabarık durunca dahada güzel olucandan eminim cumaretsi gene gidicem sizin için tarlatanlı giyerim bakalım o nasıl olucak onuda eklerim

ilk giydiğin gelinlik gerçekten çok hoş.Diğer modellerde güzelmiş.Katalogda gördüğüm bazı modellere benzettim.Şimdiden mutluluklar

buda sade ama çok asil duruoo :)

[/QUOTE]

kesinlikle bu cnm :1closedeyes:

canım ilki sana daha çok yakışmış. Hem model olarak güzel hemde vücuduna çok güzel oturmuş.yerimseniben

sonuncusu çok güzelmiş.akmış adeta gelinlik fiziğine cuk oturmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…