evet limonda etkili hakikaten. haftada 1-2 defa yarım limonla ovarsanız yüzünüzü hem parlar cildiniz,hem siyah nokta,sivilce, iz miz bişeycik kalmaz :) limonla haşır neşir olan ben tarafından bizzat denenmiştir ama aylardır üşeniyorum limona :)
sarımsak mucize gibi ama ya 1 gecede indirdi kocaman ağrılı sivilceyi
Direkt olarak cildine düzenli uygularsan evet canım. mesela kaş gürleştirmede cok sık kullanılan bi yöntem sarımsak sürmek.
sac gürleştirmek ve dökülmesini önlemek için şampuanların içinede koyulabiliyor dövülmüş sarımsak.
evet bunları biliyorum aslında
yüze uygulamada deyince kafam karıştı
süpersin :) sırttaki sivilceli lekelere iyi gelir mi
ya benim sirtimdada sivilce lekeleri cokkk var, ve nasil gececek hic bi fikrim yok.. arkadas elma sirkesi demis.. peki ben elma sirkesi surerdugumde hemen yikiyacakmiyim yoksa oyle kalacakmi???
bu limon b ir tek ben de ters tepki yapti galiba ...cildim yagli diye herhalde ama azaltacagina artti sivilceler...
günde 1 kez sürmen yeterli olur canım pamuk yardımıyla.yıkamana gerek yok sırtına uygulayacaksan,bide banyoda kese yaptırmanı öneririm sırtındaki lekeler için. ölü deri gittikce yeni sivilce olusumu önlenir ve lekelerde azalır zamanla.
ilk kullanımda sadece parlaklık katar tatlım düzenli kullanımda olumlu sonucunu göreceksin mutlaka. cildin hassas olabilr o yüzden haftada 2den fazla yapma ki tahriş olmasın cildin. birde seyrelterek kullanmanı tavsiye ederim,yani 2tatlı kaşığı limon suyuna 1çay kaşığı su ekle ki limonun asiti azalsın...
bu limon bir ben de ters tepki yapti galiba ....azaltacagina artti ...
ya arkadaşlar bana yardımcı olun ben ömrumde hiç sıvılce cıktgını gormedım ergenlıkte bıle tek tuk arada bellı donemlerde ıste ama bu ole deyıl anlım cok kotu ısılık gıbı mınık mınık sıvılceler cıktı yardımcı olun ya
cıkmak üzere olana etki ediyosa cıkmısa da etkisi olur diye tahmin ediyorum denemedim ama :))Ay Allahım ya noluyo burnuma benimzilyon tane sivilce çıktı neden bende anlamadım ben baktıkça yenisi ekleniyo mübarek.
Ben de demin sarımsak sürdüm çıkmış sivilceye yararı olurmu bilmem ama onu da deneyip görcem artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?