Sivilceli Ciltler Yeni çıkan sivilceler için ihtiyacımız; Sarımsak ve 1 gece :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
cıkmak üzere olana etki ediyosa cıkmısa da etkisi olur diye tahmin ediyorum denemedim ama :))

Ben bi öğlen bi de gece yatmadan önce sürdüm ama malesef geçirmedi canım İçleri doldu bikaç tanesinin belki de ondan geçirmedi bi kuruması lazım önce onlarn:18:
Hele bi tane sivilce var ki sorma iki kaşımın ortasının biraz aşağısında çıkmış hintli gibi duruyorum ya aynaya bakınca hem kopuyorm tipime hem ağlayasım geliyo yahu

hani böyle ağrılı olurya cıkmadan önce,hafif pembeleşir ağrıyan bölge. o anda sürüyorum ben fazla büyütmeden. hattabunu kesfettiğim zaman kuzenimde bendeydi, onunda sivilce problemi var, beraberce sürdük benmki gecti tamamen, onunki biraz daha geriledi.onun sivilcelerinin içi doluydu cunku belki ondan az etki etmiş olabilir.

Anladım canım ben sürmeye devam ediyim ozaman teşekkürler :)

Dün yine sarımsak sürdüm gece yatmadan. Şimdi daha iyi söndüler ama iz kalcak gibi duruyo, ya kızlar iz kalmaması için yapılcak bişey yok mu =(

bi sarımsak işe yarıyo bende, bide tarcınlı limonlu karışım.
cok az tarcınla 1 damla limon suyunu karıstırıp sivilcenin üstüne sürüyosun 1 gece duruyo yine. kuruduğu için yastığa filan bulaşmıyo.
ben bu iki yöntemden de güzel sonuclar alıyorum yeni cıkan sivilceler için.

bende denedım bu sarımsagı kesınlıkle tavsıye etmıyorum.yanagımda cıkan sıvılceme ezıpte koymustum bıraz ordaki tüylerımı kalınlastırdı kımse denemesın.ben agzım yandı sımdı sıvılcem yok orda ama tuylerım bellı oluyor.

ben kil maskesinide,elma sirkesinide,limonuda denedim.cildim hassas.bu aralar çok fazla sivilce çıktı yüzüme normalde 1 tane bile yoktu ama nedense şimdi yüzümde sivilce olmayan yer yok.yazdan beri böyle.kaç kere bu maskeleri denedim ama olmadı normalde bunların hepsine bu kadar maske yapsam anında geçerdi ama şimdi geçmiyor napıcamı bilmiyorum of

sarımsak tüylenme mi yapıyor

arkadaslar bu siteye sırf bu yorumu yazabilmek için üye oldum inanın bu konudan okuduğum sarımsağı yaptığım için 3 saatte suratım yandı ve 2 hafta oldu halada geçmedi sürekli krem kullanmama rağmen.cildiye doktorum sarımsağın asit olduğunu söyledi özellikle benim gibi hassas cildi olan bayanlar sakın kullanmayın resmen deldi suratımı 3 dereceden yanık oldu allahtan tüm suratıma sürmedim.konuyu açan arkadaş eminimki kötü niyetle söylememiştir tabikide ben sadece uyarmak istedim.

herkesın bunyesı farklı tabıkı ama hatta ben suan pamuga az bısey rendeledım tutuyorum10 dkdır.bana bırebır yenı cıkmaya baslayan sivilcelere.sarımsak mıkrop kırma ozellıgıne de sahıp,lımon gibi. bi kozmetık urun alırsınız herkestekı etkısı az yada cok değişir doğal malzeme sonucta bu ama yinede herseyın fazlası zarar.benım daha yenı cıkmaya baslayan sivilcelerimin maximum 2gunde işini bitiriyo. ki roaccutane kullanmıs ve cıldı oldukca hassas olan biriyim.en fazla 5dk fılan kızarır gecer yanibünyeyle alakalıdır eminim..kendımı sucladım sımdı ya çok gecmıs olsun canım.

Kızlar sakın ağız bölgenizin yakınına sarımsağı surmeyin orda tek seferde bile kıllanma yapabiliyor. Benim dudağımın üzerinde çıkmıştı sarımsak sürdüm evet geçirdi ama sonraki gün üzerindeorda kara kara kıllar çıktı hemde hiç bıyık çıkmayan bi kızımdır ama pek dert olmadı çünkü cımbızla kolaylıkla hallettim. Fakat siz yapmayın benim kadar şanslı olmayabilirsiniz Fakat bunun haricindeki bölgelerde uygulayabilirsiniz ise yarıyor. :))

Derinin altından çıkan iri sivilceleri erken farkettiseniz oraya bi süre buz uygulayıp (canınızı biraz yakabilir ama) ardından diş macunu sürerseniz bu da çok etkili bi yöntemdir. :)

burnumda ve çenemde sivilceler var pek şişik değil ama kızarmış sarımsak fln nasıl sürücem yardım edin bide çenemde sivilce izi vvar onun için ne yapabilirim 13 t-yaşındayım lütfen yardı edin yalvarıyorum arkadaşlar:2:

merhaba dediklerini harfi harfine yaptım, sabah uyandigimda sarimsagi surdugum böyle şu topladi. ne yapmam gerek acaba ?

tatlım sadece surup bırakıcaksın 2-3 saniye kadar tutuyosun, fazlası tahris yapablıyo bende de oldu ama geciyo endise etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…