cıkmak üzere olana etki ediyosa cıkmısa da etkisi olur diye tahmin ediyorum denemedim ama :))
Ben bi öğlen bi de gece yatmadan önce sürdüm ama malesef geçirmedi canımİçleri doldu bikaç tanesinin belki de ondan geçirmedi bi kuruması lazım önce onlarn:18:
Hele bi tane sivilce var ki sorma iki kaşımın ortasının biraz aşağısında çıkmış hintli gibi duruyorum ya aynaya bakınca hem kopuyorm tipime hem ağlayasım geliyo yahu
hani böyle ağrılı olurya cıkmadan önce,hafif pembeleşir ağrıyan bölge. o anda sürüyorum ben fazla büyütmeden. hattabunu kesfettiğim zaman kuzenimde bendeydi, onunda sivilce problemi var, beraberce sürdük benmki gecti tamamen, onunki biraz daha geriledi.onun sivilcelerinin içi doluydu cunku belki ondan az etki etmiş olabilir.
sarımsak tüylenme mi yapıyor
Cıkmak üzere olan ağrılı sivilceleriniz varsa onların üstüne gece yatmadan biraz sarımsak sürerseniz sivilcenin kızarıklığını alır ve cıkmasını engeller. birkaç defa denedim kendimde,sadece 1 gecede etkisini gördüm bunun kızlar. iz filanda kalmadı sarımsak tüylenme yapar ama bi korkunuz olmasın hiç , çünkü sürekli sürmüyoruz. en fazla 1yada 2 seferde geciyor zaten sivilce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?