Sivilceli Ciltler Yeni çıkan sivilceler için ihtiyacımız; Sarımsak ve 1 gece :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

minikcadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
558
4
118
32
Samsun
Cıkmak üzere olan ağrılı sivilceleriniz varsa onların üstüne gece yatmadan biraz sarımsak sürerseniz sivilcenin kızarıklığını alır ve cıkmasını engeller. birkaç defa denedim kendimde,sadece 1 gecede etkisini gördüm bunun kızlar. iz filanda kalmadı sarımsak tüylenme yapar ama bi korkunuz olmasın hiç , çünkü sürekli sürmüyoruz. en fazla 1yada 2 seferde geciyor zaten sivilce. :34:

Direkt olarak cildine düzenli uygularsan evet canım. mesela kaş gürleştirmede cok sık kullanılan bi yöntem sarımsak sürmek.
sac gürleştirmek ve dökülmesini önlemek için şampuanların içinede koyulabiliyor dövülmüş sarımsak.

evet limonda etkili hakikaten. haftada 1-2 defa yarım limonla ovarsanız yüzünüzü hem parlar cildiniz,hem siyah nokta,sivilce, iz miz bişeycik kalmaz :) limonla haşır neşir olan ben tarafından bizzat denenmiştir ama aylardır üşeniyorum limona :)
sarımsak mucize gibi ama ya 1 gecede indirdi kocaman ağrılı sivilceyi :66:

evet limonda etkili hakikaten. haftada 1-2 defa yarım limonla ovarsanız yüzünüzü hem parlar cildiniz,hem siyah nokta,sivilce, iz miz bişeycik kalmaz :) limonla haşır neşir olan ben tarafından bizzat denenmiştir ama aylardır üşeniyorum limona :)
sarımsak mucize gibi ama ya 1 gecede indirdi kocaman ağrılı sivilceyi :66:

süpersin :) sırttaki sivilceli lekelere iyi gelir mi

Direkt olarak cildine düzenli uygularsan evet canım. mesela kaş gürleştirmede cok sık kullanılan bi yöntem sarımsak sürmek.
sac gürleştirmek ve dökülmesini önlemek için şampuanların içinede koyulabiliyor dövülmüş sarımsak.

evet bunları biliyorum aslında

yüze uygulamada deyince kafam karıştı :1:

evet bunları biliyorum aslında

yüze uygulamada deyince kafam karıştı :1:

Sürekli sürmediğimiz için sanmıyorum tüylenme yapıcağını. maksimum 2 gecede sivilcenin işini bitiriyo zaten :)

süpersin :) sırttaki sivilceli lekelere iyi gelir mi

lekelere elma sirkesi sür derim,benmde omzumda 3 tane leke var onlara sürüyorum iki gündür. bi tanesi cıkmak üzere olan bi sivilceydi onu kuruttu,lekelerde kırmızıydı pembeleşti.sanırım rengi acılarak geçecek :)

ya benim sirtimdada sivilce lekeleri cokkk var, ve nasil gececek hic bi fikrim yok.. arkadas elma sirkesi demis.. peki ben elma sirkesi surerdugumde hemen yikiyacakmiyim yoksa oyle kalacakmi???

ya benim sirtimdada sivilce lekeleri cokkk var, ve nasil gececek hic bi fikrim yok.. arkadas elma sirkesi demis.. peki ben elma sirkesi surerdugumde hemen yikiyacakmiyim yoksa oyle kalacakmi???

günde 1 kez sürmen yeterli olur canım pamuk yardımıyla.yıkamana gerek yok sırtına uygulayacaksan,bide banyoda kese yaptırmanı öneririm sırtındaki lekeler için. ölü deri gittikce yeni sivilce olusumu önlenir ve lekelerde azalır zamanla.

bu limon b ir tek ben de ters tepki yapti galiba ...cildim yagli diye herhalde ama azaltacagina artti sivilceler...

ilk kullanımda sadece parlaklık katar tatlım düzenli kullanımda olumlu sonucunu göreceksin mutlaka. cildin hassas olabilr o yüzden haftada 2den fazla yapma ki tahriş olmasın cildin. birde seyrelterek kullanmanı tavsiye ederim,yani 2tatlı kaşığı limon suyuna 1çay kaşığı su ekle ki limonun asiti azalsın...

günde 1 kez sürmen yeterli olur canım pamuk yardımıyla.yıkamana gerek yok sırtına uygulayacaksan,bide banyoda kese yaptırmanı öneririm sırtındaki lekeler için. ölü deri gittikce yeni sivilce olusumu önlenir ve lekelerde azalır zamanla.

ilk kullanımda sadece parlaklık katar tatlım düzenli kullanımda olumlu sonucunu göreceksin mutlaka. cildin hassas olabilr o yüzden haftada 2den fazla yapma ki tahriş olmasın cildin. birde seyrelterek kullanmanı tavsiye ederim,yani 2tatlı kaşığı limon suyuna 1çay kaşığı su ekle ki limonun asiti azalsın...

tsk ederim canim:61::61::61::61::49:

ya arkadaşlar bana yardımcı olun ben ömrumde hiç sıvılce cıktgını gormedım ergenlıkte bıle tek tuk arada bellı donemlerde ıste ama bu ole deyıl anlım cok kotu ısılık gıbı mınık mınık sıvılceler cıktı yardımcı olun ya:(

hassas ciltlere suyla seyrelterek kullanım önerilir limon. benim cildim karma, limonu yarıya kesip azıcık sıkıyorum suyunu yumusaması için, sonra 2-3dk ovup kuruyana kadar bekletiyorum yüzümde.
haftada 2-3 kez yapıyodum cok etkiliydi lekeye sivilceye siyah noktaya. üşeniyodum, ama artık lekelerimle bas edemiyorum, tekrar baslıcam :31:

ya arkadaşlar bana yardımcı olun ben ömrumde hiç sıvılce cıktgını gormedım ergenlıkte bıle tek tuk arada bellı donemlerde ıste ama bu ole deyıl anlım cok kotu ısılık gıbı mınık mınık sıvılceler cıktı yardımcı olun ya:(

canım ilk olarak cildiyeye görün derim, ama kil maskesi işine yarayabilir. düzenli bi bakım uygula dahada coğalmadan sivilcelerin.sonra biz gibi tutuşursun nasıl gecrcem diye :59:

Ay Allahım ya noluyo burnuma benim :9: zilyon tane sivilce çıktı neden bende anlamadım ben baktıkça yenisi ekleniyo mübarek.
Ben de demin sarımsak sürdüm çıkmış sivilceye yararı olurmu bilmem ama onu da deneyip görcem artık :))

Ay Allahım ya noluyo burnuma benim :9: zilyon tane sivilce çıktı neden bende anlamadım ben baktıkça yenisi ekleniyo mübarek.
Ben de demin sarımsak sürdüm çıkmış sivilceye yararı olurmu bilmem ama onu da deneyip görcem artık :))
cıkmak üzere olana etki ediyosa cıkmısa da etkisi olur diye tahmin ediyorum denemedim ama :))

Back
X