<div class="bbWrapper">Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim<br />
<br />
Kesinlikle yeni sistem hoşuma gitmedi, konu dışı polemik özellikle çok rahatsız etti beni, bir haftadır siyaset bölümüne bakıyorum sinirlerim bozuldu bakmaz olsaydım, gebelik bölümü, bir derdim var çok daha iyiymiş<br />
<br />
Ben muhafazakarım ve akp yi destekliyorum ama bugüne kadar akp li değil diye kimseye antipati duymadım ya da başı açık diye ki çok arkadaşım var, özellikle din konularını girildi dün, çok yanlış herkesin inancı kendine kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok, ne başı kapalının açığı yargılamaya ne de başı açığın kapalıyı yargılamaya, hoş görü nerde kaldı, Mevlananın ne olursan ol yine gel öğretisi nerde kaldı, kaç gündür yapılan polemikleri üslubu gördükçe çok üzülüyorum.<br />
<br />
Sen o'sun sen bu'sunu bırakıp birlik olmak lazım bu ülkeyi bölmeye çalılşanlara karşı, üstümüzden oyun oynayanlara karşı, alevisi, sünnisi, kürdü, Türkü, lazı hepimiz birlik olmalıyız bu vatan hepimizin, kimsenin kimseyi ötekileştirmeye ayrıştırmaya hakkı yok.<br />
<br />
Bu yazımdan memnun olmayanlar olabilir kimsenin tarafını tutarak yazmadım, ben insan seviyorum insanlığı seviyorum, zaten kimseyle polemiğe giremem, tartışamam yapım böyle.</div>