Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sabote edildi ama sen tarafından değil. bende munea rica ettim konumu kapamasını istedim.Oky haklısın bugün senin konunu sabote ettim birazcık kusurma bakma olur mu:26:
Linka onlardan biri de benim
İsmi lazım değil bi şahsa ban korkusu olmadan cevap verebildim dün ilk defa
Ama cidden dün yazılanlar feciydi..Yani bu ilk günlerin rehaveti midir, bunca zamanın acısının çıkarılması mıdır bilmiyorum ama resmen beddualarlar, hakaretler, aşağılamalar havalarda uçuştu her iki taraftan da..
Böyle giderse kk pembe çizgisinden çıkar
İsmini hatırlayamadığım için özür dilerim ama bir üyemiz bana şöyle bir çözüm önermişti, ceza puanları birikmesin, polemik hakaret gibi cezalar sabit süreli olsun, atıyorum x ve y üye polemiğe girdiğinde ikisi de 2 gün banlı kalsın, hakaret küfür gibi durumlarda herkes kaç gün banlı kalacağını bilsin, misal hakaret 1 hafta banlı kalma sebebi olsun hepimiz kaç gün banlı kalacağımızı bilelim, böylece ben polemikten 5 gün ceza alırken sıfır ceza puanlı bir üye 1 gün banlı kalmaz, hepimiz eşit süre banlı kalırız.
İsmini hatırlayamadığım için özür dilerim ama bir üyemiz bana şöyle bir çözüm önermişti, ceza puanları birikmesin, polemik hakaret gibi cezalar sabit süreli olsun, atıyorum x ve y üye polemiğe girdiğinde ikisi de 2 gün banlı kalsın, hakaret küfür gibi durumlarda herkes kaç gün banlı kalacağını bilsin, misal hakaret 1 hafta banlı kalma sebebi olsun hepimiz kaç gün banlı kalacağımızı bilelim, böylece ben polemikten 5 gün ceza alırken sıfır ceza puanlı bir üye 1 gün banlı kalmaz, hepimiz eşit süre banlı kalırız.
tolin bile nedemek ya tolin bile nedemek çıban başı benmiyim yani ahahahahah
sıkıldım evet herkese laf yetiştirmekten yoruldum valla
ama bu sistemin nezaman bitecegi soylensın son sanıyeye kadar içimdeki kini kusmak istiyorum
Ben siyasi konularda gönlümce konuşmak ve tartışmak isterim. Bu konuda bir yasak getirilsin istemiyorum fikrimce. Lakin tartışmak derken bunu kavga, hakaret vs. mahiyetinde söylemiyorum. Düşüncelerimi söyleyebilmeyi, zıt görüşlerle de fikirlerimi tartışabillmeyi konuşabilmeyi istiyorum. Bunu seviyesizce yapanlar cezalandırılabilir. Hakarete ve küfüre ceza getirilebilir. Fikrim bu şekilde.
Aynen aynen
MUNE : konu dışı mesaj tekrar ceza kapsamına girmeli suyu çıktı bence :2:
Ben diyorum bunu baak Ben konu dışı mesaj yapmam alsam alsam Dedikodudan , dobralıktan alıyorum
Şimdi şumu doğrumu anladım ;Peki söylediğim sisteme ne diyorsun?
Ceza puanları katlanmasın ama mesela bir konuda ısrarla konu dışı yazıp durmuşsun, konu ne yorumlar ne durumuna gelmiş, o zaman konu dışına çıkanlara 1 gün yasaklama yani ceza puanlarınıza göre değil, süre sınırlamalı.
Polemik atıyorum 2 gün, hakaret 1 hafta, konu dışı 1 gün gibi.
başka düşüncesi olan varmı...
anket devam ediyor..
onu bilemiyortum. kazen açıklar okuyunca ..sayıya göre mi düzenleme yapılacak yoksa
küfür, alenen aşağılama, hakaret olmadığı müddetçe devam etmeli. polemik dediğimiz şey iki kişi bazen üç kişi arasında yaşan söz düellosu. karşınızdaki kişi ile anlaşamadığınız noktaları konuşarak aşmaktan baka çareniz yokken sırf bi kaç mesaj üst üste yazışıyorsunuz diye ceza almak zaten çok saçma idi. insanlar konuşa konuşa demişler.. ancak ola ki iş hakarete , küfüre vardı bu durumda kötü içerik butonu kullanılarak durum yöneticilere bildirilir ve onlar gereğini yapar. ayrıca bu yöntem ile herkes seviyesini belli ediyor. hoşlanmayanlar bu polemiğe katılmazlar olur biter.
onu bilemiyortum. kazen açıklar okuyunca ..
şu son durum hoşuna gittimi offiice. konular gitti,insanlar içlerindeki kızgnlıkları ortaya çıkardı. diyemedikleri lafları rahatça söylemeye başladı..cadu benim yerime yazmış, üşendim aynı şeyleri yazmaya, aynen katılıyorum
bunun için hangi seçeneği tikleyeceğim onu bilemedim? oky bir el at sevabına