Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsmini hatırlayamadığım için özür dilerim ama bir üyemiz bana şöyle bir çözüm önermişti, ceza puanları birikmesin, polemik hakaret gibi cezalar sabit süreli olsun, atıyorum x ve y üye polemiğe girdiğinde ikisi de 2 gün banlı kalsın, hakaret küfür gibi durumlarda herkes kaç gün banlı kalacağını bilsin, misal hakaret 1 hafta banlı kalma sebebi olsun hepimiz kaç gün banlı kalacağımızı bilelim, böylece ben polemikten 5 gün ceza alırken sıfır ceza puanlı bir üye 1 gün banlı kalmaz, hepimiz eşit süre banlı kalırız.
Yalnız dikkatimi çekti daha dün cezalar silindi yeni sistem bu dendi ve şu an 1 ay banlı kalan üyeler(tolin) bile eskiye dönüş çabasında
Yalnız dikkatimi çekti daha dün cezalar silindi yeni sistem bu dendi ve şu an 1 ay banlı kalan üyeler(tolin) bile eskiye dönüş çabasında
yalnız normal tartışmalar da alıntı yapma ceza olmasın
bazen ona da ceza alıyoduk polemik sebebiyle
boş yere banlı kalıyoduk
siyaset sonuçta burası tartışmadan da olmuyo ki
bence alaycılıkta ceza olsun
konudan çıkılmadığı sürece üslupluca tartısmak ceza almamalı.
seçim konusunu okuduysan sebebini anlarsın mune
cidden insanlar tartışmayla hakaret etmeyi birbirine karıştırıyo
ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştim
resmen insanlığımdan utandım bazı konuşmalar karşısında
Eskiden o üslup cezalarındaydı, alay etmek, rencide etmek, aşağılamak.
yok konuyla alakalı fik,irler çarpışabilir. ama bununda sayfalarca uzaması konuyu mahveder. ayarı olmalı. ama bu 2 gündür gördüğüm olay artık konudan çıkmış şahsileşmiş ve o şekilde tartışılmalara gidilmiş.
Eskiden o üslup cezalarındaydı, alay etmek, rencide etmek, aşağılamak.
Benim beklediğim gibi oldu,ban korkusuna yazamayanları gördük.
aynen ya
bazılarının nasıl da ortaya çıktı gerçek yüzü
şaşırdım yani
demek ki serbest olsak o çok eleştirdiğimiz ekşi sözlükten farkımız kalmayacak üslupta
olmamalı. bizlere hiç yakışmıyor bu.aynen ya
bazılarının nasıl da ortaya çıktı gerçek yüzü
şaşırdım yani
demek ki serbest olsak o çok eleştirdiğimiz ekşi sözlükten farkımız kalmayacak üslupta
Peki nasıl bir sistem istiyorsun
Benim beklediğim gibi oldu,ban korkusuna yazamayanları gördük.
resmen tartışma tartışma bay geldi artık. konuyu bırakıp başka şeyler yazmaya kadar gidildi.
dün yerel seçimlerle alakalı konuda feciydi. ben kendi konumdada bunu gördüm. bu kadar rahatlık olmuyor bizlere.