• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ceza düzenlemesiyle ilgilii anket

Yeni ceza düzenlemesiyle ilgiliı anket

• bu ceza düzenlemesi devam mı etsin?

OY: 21 28,8%
  • eskisi gibi ,ama daha yumuşatılarak mı devam etsin?

OY: 52 71,2%

• Ankete Katılan
    73
İsmini hatırlayamadığım için özür dilerim ama bir üyemiz bana şöyle bir çözüm önermişti, ceza puanları birikmesin, polemik hakaret gibi cezalar sabit süreli olsun, atıyorum x ve y üye polemiğe girdiğinde ikisi de 2 gün banlı kalsın, hakaret küfür gibi durumlarda herkes kaç gün banlı kalacağını bilsin, misal hakaret 1 hafta banlı kalma sebebi olsun hepimiz kaç gün banlı kalacağımızı bilelim, böylece ben polemikten 5 gün ceza alırken sıfır ceza puanlı bir üye 1 gün banlı kalmaz, hepimiz eşit süre banlı kalırız.

Ben de demiştim bunu..Başka üyelerden de gelmiş aynı öneri..Bence böyle bir sisteme geçilebilir.

yalnız normal tartışmalar da alıntı yapma ceza olmasın
bazen ona da ceza alıyoduk polemik sebebiyle
boş yere banlı kalıyoduk

siyaset sonuçta burası tartışmadan da olmuyo ki

resmen tartışma tartışma bay geldi artık. konuyu bırakıp başka şeyler yazmaya kadar gidildi.
dün yerel seçimlerle alakalı konuda feciydi. ben kendi konumdada bunu gördüm. bu kadar rahatlık olmuyor bizlere.

Son düzenleme:
bence alaycılıkta ceza olsun :ssz:
konudan çıkılmadığı sürece üslupluca tartısmak ceza almamalı.

Yalnız dikkatimi çekti daha dün cezalar silindi yeni sistem bu dendi ve şu an 1 ay banlı kalan üyeler(tolin) bile eskiye dönüş çabasında:ssz:

tolin bile nedemek ya tolin bile nedemek çıban başı benmiyim yani ahahahahah:60::60:
sıkıldım evet herkese laf yetiştirmekten yoruldum valla :31:
ama bu sistemin nezaman bitecegi soylensın son sanıyeye kadar içimdeki kini kusmak istiyorum:27::27:

Yalnız dikkatimi çekti daha dün cezalar silindi yeni sistem bu dendi ve şu an 1 ay banlı kalan üyeler(tolin) bile eskiye dönüş çabasında:ssz:

seçim konusunu okuduysan sebebini anlarsın mune
cidden insanlar tartışmayla hakaret etmeyi birbirine karıştırıyo
ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştim
resmen insanlığımdan utandım bazı konuşmalar karşısında

Son düzenleme:
yalnız normal tartışmalar da alıntı yapma ceza olmasın
bazen ona da ceza alıyoduk polemik sebebiyle
boş yere banlı kalıyoduk

siyaset sonuçta burası tartışmadan da olmuyo ki

yok konuyla alakalı fik,irler çarpışabilir. ama bununda sayfalarca uzaması konuyu mahveder. ayarı olmalı. ama bu 2 gündür gördüğüm olay artık konudan çıkmış şahsileşmiş ve o şekilde tartışılmalara gidilmiş.

seçim konusunu okuduysan sebebini anlarsın mune
cidden insanlar tartışmayla hakaret etmeyi birbirine karıştırıyo
ben bu kadar olacağını tahmin etmemiştim
resmen insanlığımdan utandım bazı konuşmalar karşısında

Benim beklediğim gibi oldu,ban korkusuna yazamayanları gördük.:30:

yok konuyla alakalı fik,irler çarpışabilir. ama bununda sayfalarca uzaması konuyu mahveder. ayarı olmalı. ama bu 2 gündür gördüğüm olay artık konudan çıkmış şahsileşmiş ve o şekilde tartışılmalara gidilmiş.

yok ben konuyla ilgili normal tartışmayı kastettim oky
bazen topluca banlanıyoruz ya polemikten
yoksa konu dışı olunca uzuyo gidiyo zaten

aynen ya
bazılarının nasıl da ortaya çıktı gerçek yüzü
şaşırdım yani
demek ki serbest olsak o çok eleştirdiğimiz ekşi sözlükten farkımız kalmayacak üslupta :27:

aynen ya
bazılarının nasıl da ortaya çıktı gerçek yüzü
şaşırdım yani
demek ki serbest olsak o çok eleştirdiğimiz ekşi sözlükten farkımız kalmayacak üslupta :27:

Kadın milletini çenede başıboş bırakmayacaksın arkadaş.:ssz:

Peki nasıl bir sistem istiyorsun:34:

Mune bence her şeyin ayrı cezası olmalı. Konu dışı polemik geyik mesela iki gün hakaret saygısızlık asılsız itham gibi şeylerden bi hafta gibi. Böyle bu puan birikerek olmuyo bence. Benim bi sürü polemik cezam var polemikten ceza alinca çok uzun sure banli kaliyorum ama karşımdaki bana hakaret ediyo ilk cezasi diye bi gün banli kalıyor.

Linka onlardan biri de benim :60:
İsmi lazım değil bi şahsa ban korkusu olmadan cevap verebildim dün ilk defa :27:

Ama cidden dün yazılanlar feciydi..Yani bu ilk günlerin rehaveti midir, bunca zamanın acısının çıkarılması mıdır bilmiyorum ama resmen beddualarlar, hakaretler, aşağılamalar havalarda uçuştu her iki taraftan da..

Böyle giderse kk pembe çizgisinden çıkar:25:

resmen tartışma tartışma bay geldi artık. konuyu bırakıp başka şeyler yazmaya kadar gidildi.
dün yerel seçimlerle alakalı konuda feciydi. ben kendi konumdada bunu gördüm. bu kadar rahatlık olmuyor bizlere.

Oky haklısın bugün senin konunu sabote ettim birazcık kusurma bakma olur mu:26:

resmen kabus gibiydi bu 2 gün.
yok bize bu kadar özgürlük yaramıyor.:27:

Back