• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni burun estetiği olan var mı ?

😂😂 iyi yaptınız nasıl olsun burnum nereye eğilsem oraya hareket ediyor sanki sizde de öyle mi ? Onun dışında bu ara kemer kısmında ağrı yanma aras bişey var dün baya ağladım sinirden nerden bulaştım bu işe diye şimdi iyiyim işte 😂 siz nasılsınız neler yaptınız

Bende yolda yürürken sanki burnumun ucuda hareket ediyormuş gibi his oluyor ama bundan bir şey olmaz heralde adamlar dikiyor sonuçta öyle olsa bir ay alçıdan çıkmazdı o konuda rahat olun 😊 bir anlık ağrı bir anlık yanma hissi banada geliyor geçiyor sonra daha derimiz hassas ya ondandır

Bende triplerdeyim ameliyat öncesi stresi bitti derken ameliyat sonrası stresi başladı valla bu seferde ya yamulursa sişliği ne zaman gecicek ne zaman nefes alicam kafayı yiyorum birde sakindikca arada el darbeleri atıyorum kendi kendime 😂 burnumun ucu çok sis ya fotoğraflarda kötü cikiyor ama aynada güzel geliyor anlamadım 😀 sizin şekli nasıl

Bende yolda yürürken sanki burnumun ucuda hareket ediyormuş gibi his oluyor ama bundan bir şey olmaz heralde adamlar dikiyor sonuçta öyle olsa bir ay alçıdan çıkmazdı o konuda rahat olun 😊 bir anlık ağrı bir anlık yanma hissi banada geliyor geçiyor sonra daha derimiz hassas ya ondandır

Bende triplerdeyim ameliyat öncesi stresi bitti derken ameliyat sonrası stresi başladı valla bu seferde ya yamulursa sişliği ne zaman gecicek ne zaman nefes alicam kafayı yiyorum birde sakindikca arada el darbeleri atıyorum kendi kendime 😂 burnumun ucu çok sis ya fotoğraflarda kötü cikiyor ama aynada güzel geliyor anlamadım 😀 sizin şekli nasıl
Valla benim sol profilde sıkıntı yok da sağdan bakınca kemer var gibi sebebini anlayamadım elimi atınca oraya kemik gibi bişey geliyor ama 21 günlük burun yani belki de ödemdir 🤷🏼‍♀️ Benim alçıdan çıktığında ucu şiş değildi 1 hafta içinde balon gibi oldu hala da öyle çok çok şiş işte. Burnum akıyor arada dışarı çıkınca silemiyorum da 😂 kıvırıp peçete sokmaktan yıldım artık 😂😂😂 umarım çökme yamulma vs yaşamayız ya çekmeye razıyım bu acıları stresi

Valla benim sol profilde sıkıntı yok da sağdan bakınca kemer var gibi sebebini anlayamadım elimi atınca oraya kemik gibi bişey geliyor ama 21 günlük burun yani belki de ödemdir 🤷🏼‍♀️ Benim alçıdan çıktığında ucu şiş değildi 1 hafta içinde balon gibi oldu hala da öyle çok çok şiş işte. Burnum akıyor arada dışarı çıkınca silemiyorum da 😂 kıvırıp peçete sokmaktan yıldım artık 😂😂😂 umarım çökme yamulma vs yaşamayız ya çekmeye razıyım bu acıları stresi
Bende ağustos 23 de ameliyat oldum şuan görselde bi sıkıntı yok gibi ama elimi burnumun sağ tarafında gezdirince bende kemik hissediyorum aynı tarafın sol tarafında o kemik hissiyatı yok inşallah ilerde bi problem olmaz :D

Arkadaşımın babasininda akiyormus o da bana diyor senin neden hiç akmıyor benimkide tam tersi akmıyor ve konuşurken tıkanık konuştuğum çok belli oluyor.
Peçete kıvırıp sokma olayı 😂👍 burun temizleme cubuguyla kaşıyorum bide çok kaşınıyor benim burnum yaaa
Az öncede yastık değdi ama acıdı deri hassas diye açıyor heralde dimi yoksa normal bildiğin dokunma ama o bile acıyor 😃 bide bu deniz suyunu nasıl kullanıyorsunuz bende bir etkisi olmuyor sanırım ya sıkıyorum ama bir şey olmuyor 🤔

Arkadaşımın babasininda akiyormus o da bana diyor senin neden hiç akmıyor benimkide tam tersi akmıyor ve konuşurken tıkanık konuştuğum çok belli oluyor.
Peçete kıvırıp sokma olayı 😂👍 burun temizleme cubuguyla kaşıyorum bide çok kaşınıyor benim burnum yaaa
Az öncede yastık değdi ama acıdı deri hassas diye açıyor heralde dimi yoksa normal bildiğin dokunma ama o bile acıyor 😃 bide bu deniz suyunu nasıl kullanıyorsunuz bende bir etkisi olmuyor sanırım ya sıkıyorum ama bir şey olmuyor 🤔
İu an burnumuz hassas o yüzden küçük bir çarpma bile çok hızlı gelmiş gibi oluyor. Burun spreyi burnumuzu rahat temizleyelim diye değil mi zaten ben aklıma geldikçe sıkıyorum ekleyip temizliyorum

Bende ağustos 23 de ameliyat oldum şuan görselde bi sıkıntı yok gibi ama elimi burnumun sağ tarafında gezdirince bende kemik hissediyorum aynı tarafın sol tarafında o kemik hissiyatı yok inşallah ilerde bi problem olmaz :KK70:
Umarım bişey olmaz 🤷🏼‍♀️😅

İu an burnumuz hassas o yüzden küçük bir çarpma bile çok hızlı gelmiş gibi oluyor. Burun spreyi burnumuzu rahat temizleyelim diye değil mi zaten ben aklıma geldikçe sıkıyorum ekleyip temizliyorum

Sıkıyorum ama ne bilim ne burnumu açıyor ne içindekileri akıtıyor bende ameliyat olduğumdan beri hiç bir şey akmadi burnumdan ilk günler kan hariç 🤷
Acaba ne zaman gecicek bu hassaslık hissi bilenler deneyimlerini yazsa keskeeee

10 gün önce kadar doktora gitmiştim masaj önericekti biraz eğrilik için, o gün doktor masaj yaptı burnumun ucuna(o an burnum cıkıcak sandım çok bastırdı aşşadan yukarı :D ) 3 haftadır burnumun ucu kütük gibiydi elleyince acıyo gibiydi ertesi gün o hissiyat eskiye nazaran baya azaldı,hergün yine yapıyorum masaj. Yani demem oki ufak tefek sürtmelerle birşey olcağını sanmıyorum doktorun o masajından sonra birşey olmadıysa ufak tefek çarpmalarda bi sıkıntı olmaz :D

Ben de revizyon olacağım iki ay sonra. Burnum çöktü benim de kımırdak alınacak kulaktan, ben çok umutluydum birinci ameliyattan, aklıma bile gelmezdi burnumda çökme olacağı. Olacaksa korksanız da korkmasanız da oluyor. Onuncu günden sonra rahatlarsınız merak etmeyin, sızlama normal, burnunuz kırıldı, alçı da sıkıyordur şimdi.

Merhaba çok geçmiş olsun .. bende konu sahibi gibi yeni ameliyat oldum 7. Günüm bu noktada Öneriniz şunu takip edin , buna dikkat edin gibi fikirleriniz var mı ? Teşekkürler

öncelikle geçmiş olsun.
göz çevrenizde oluşan şişlikler 3-4 içerisinde normale dönecektir. Alt dokularda ödem oluştuğu için burun şişliğinin inme süresi biraz daha uzun oluyor. Vücut yapısına bağlı olarak 3 ile 6 ay arasında ödem tamamen geçiyor.

Bugün 2. Günüm,avatar gibi oldu gözlerim :110:
Hapşırma hissiyatım var sürekli,ödüm kopuyo 😔

Bugün 2. Günüm,avatar gibi oldu gözlerim :110:
Hapşırma hissiyatım var sürekli,ödüm kopuyo 😔
Çok hapşırmak istersen ağzından hapşır canım avatar olayına gelirsek benim de ilk hafta öyleydi şu an 24. Günüm baya indi

Kızlar ben de yiğit özer tiftikçioğlu na ameliyat olmayı düşünüyorum aranızda yiğit beyle ilgili bi fikri olan yiğit beye ameliyat olan var mı?

Çarşamba günü ameliyat oldum o günden beri yüzüm gözüm aşırı şişti tamponlarım ameliyatın ertesi günü sabah alındı burnum afedersiniz domuz burnu gibi kahroluyorum resmen ayrıca alçı mı sıkıyor anlamadım burnum tamamen üçgen ve çok sivri hem de yürürken sanki sallanıyor çok mutsuzum 15 inde şehir dışına çıkmam lazımdı fakat çıkamıycam gibi duruyor bu halde insan içine nasıl çıkılır ki ? Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ?
Geçmiş olsun. Kesinlikle ben de aynı durumdayım cuma günü ameliyat oldum. Kendimi avatar'da oynuyorum gibi hissediyorum. Öyle şiştim ki eskisinden büyük burnum. Mutant gibiyim. Biraz pişmanım açıkçası, iyi kötü bir burnum vardı diyorum şimdi ne haldeyim bilmiyorum bile her şey alçının altında..

Kızlar yaaa sağ profilden sanki kemer gibi bir şey oluştu fotoğraflarda pek belli olmuyor ama aynadan bakinca ve elimle dokununca hissediyorum. Ödem mi değil mi nasıl anlicaz? İlk açıldığında yoktu 😭

daha çok yeni. yüzünüzdeki şişlikleriniz bi haftaya kalmaz iner. burnunuz şişliği ile 1 aya anca iner. ben estetik olalı 8 ay oldu ara ara hala şişiyor iniyor kafasına göre zaten doktorumda bi seneye anca oturur demişti

Back