• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni burun estetiği olan var mı ?

Elbette her burun bir degil ne kadar korursan koru saglam degilse kikirdak doku azsa coker ama dr una guven ve bekle okuyup etkilenme iyiler de var kotulerde sislikler inecek 6 aya kadar sekilden sekle girecek ne asimetriler olacak sabir gerek ♡

Ne demek her zaman yazin sorun gordugum kadariyla degerlendiririm ♡♡♡
Bir süre bu kategoriyi okumayı bırakmam gerekiyor sanırım . Paranoyak oluyorum galiba ,
Gerçekten teşekkürler çok yardımcı oldunuz .

Merhaba,ben de çok beğendim burnunuzu.Ne kadara yaptırdınız acaba? :KK54:
Merhaba cok tesekkurler :) sevgili dr um prof dr murat sari tarafindan 10bin liraya oldum sinuzit ,konka ,deviasyon ve rinoplasti hepsi bir arada bunun disinda ne muayene ne hastane ne baska seye ucret odemedim prensesler gibi kontrolden kontrole cagirip ilgilenen bir ekiple calisiyor,7.ayimdayim suan bakalim cok memnunum insallah herkes iyi burunlara sahip olsun..

Canım benim burnumda resmen sallanıyodu arabaya binice sanki süşecek gibi hissesiyodum sanki emanet koymuşlar oraya ama şimdi 4.5 ay oldu o geçti taş gibi pldu

Çarşamba günü ameliyat oldum o günden beri yüzüm gözüm aşırı şişti tamponlarım ameliyatın ertesi günü sabah alındı burnum afedersiniz domuz burnu gibi kahroluyorum resmen ayrıca alçı mı sıkıyor anlamadım burnum tamamen üçgen ve çok sivri hem de yürürken sanki sallanıyor çok mutsuzum 15 inde şehir dışına çıkmam lazımdı fakat çıkamıycam gibi duruyor bu halde insan içine nasıl çıkılır ki ? Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ?
Canım benim burnumda resmen sallanıyodu arabaya binice sanki süşecek gibi hissesiyodum sanki emanet koymuşlar oraya ama şimdi 4.5 ay oldu o geçti taş gibi pldu

Ayyy gerçekten mi nasıl mutlu oldum yaaa sanki kopacak gibi geliyor cidden sallanıyor yürürken falan. Sağa dönüyorum sağ hareket ediyor sola dönüyorum sola hareket ediyor 4.5 ay da çokmuş bu arada ya

Ayyy gerçekten mi nasıl mutlu oldum yaaa sanki kopacak gibi geliyor cidden sallanıyor yürürken falan. Sağa dönüyorum sağ hareket ediyor sola dönüyorum sola hareket ediyor 4.5 ay da çokmuş bu arada ya
Benimde saga yatardim saga egilir gibi hissederdim.sola yine ayni en sonunda sertlesti kaynadi kemik suyu corba ic sut urunleri tuket cabuk kaynasin

Yok canım4.5 ay ameliyatın üstünden geçti en fazla 1.5 aya o his geçer ama arkadaşımda dediği gibi 2.5 aya kadar sağa yatınca sağa sola yatınca sola kaydığını hisseyosun o yüzden sadece sırtüstü yat canım

Yok canım4.5 ay ameliyatın üstünden geçti en fazla 1.5 aya o his geçer ama arkadaşımda dediği gibi 2.5 aya kadar sağa yatınca sağa sola yatınca sola kaydığını hisseyosun o yüzden sadece sırtüstü yat canım

Ha bide delikler farklı oluyo bi taraf yukarda bi taraf aşağıda oda geçti o nasıl oldu onu hiç anlamadım kahroluyodum

Ha bide delikler farklı oluyo bi taraf yukarda bi taraf aşağıda oda geçti o nasıl oldu onu hiç anlamadım kahroluyodum
Kız sanki karşımda bakıp konuşuyosun benimde biri aşağıda sanki 😂😂 inşallah geçer valla bi estetik oluyoruz psikolojimiz düzelsin diye daha da bozuluyor

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun 9. Gunumdeyim fakat sağlıklı nefes alamıyorum öncesinde bir nefes problemim yoktu fakat şuan burnum tıkanık sprey sıkıyorum temizliyorum ama pek etkisi yok lütfen bunu geçici oldugunu söyleyin erken mi daha zamanla düzelir mi 😭

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun 9. Gunumdeyim fakat sağlıklı nefes alamıyorum öncesinde bir nefes problemim yoktu fakat şuan burnum tıkanık sprey sıkıyorum temizliyorum ama pek etkisi yok lütfen bunu geçici oldugunu söyleyin erken mi daha zamanla düzelir mi 😭
Ben de 15 gün önce oldum benim de kapalı korkma burun içi ödemdendir

Bugün iki kez yanlışlıkla elimin kanariyla burnumun ucuna çarptım çok sert değildi tabi ama bir şey olmaz inşallah valla yeni bebek gibi korumaya çalışıyorum ama oluyor bazen kazalar bir şey olur mu yaaa 😭

Bugün iki kez yanlışlıkla elimin kanariyla burnumun ucuna çarptım çok sert değildi tabi ama bir şey olmaz inşallah valla yeni bebek gibi korumaya çalışıyorum ama oluyor bazen kazalar bir şey olur mu yaaa 😭
Olmaz olmaz korkma

Yardimci olduğunuz için teşekkürler :KK200: sizin durumunuz nasıl? Nasıl gidiyor süreç siskinleriniz indi mi burnunuz oturdu mu nefesiniz açıldı mi?
Daha 18 gün oldu hiç biri olmadı bekliyorum... rica ederim bu arada 😇

Merhaba yine ben 😄 yakın zamanlarda ameliyat olduğunuz için burun arkadaşı gördüm sizi o yüzden merak ediyorum nasıl gidiyor?

Merhaba yine ben 😄 yakın zamanlarda ameliyat olduğunuz için burun arkadaşı gördüm sizi o yüzden merak ediyorum nasıl gidiyor?
😂😂 iyi yaptınız nasıl olsun burnum nereye eğilsem oraya hareket ediyor sanki sizde de öyle mi ? Onun dışında bu ara kemer kısmında ağrı yanma aras bişey var dün baya ağladım sinirden nerden bulaştım bu işe diye şimdi iyiyim işte 😂 siz nasılsınız neler yaptınız

Back