- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 30
Umarım .Umarım sadece ödemdir ve hemen geçer
Keşke senesini doldrmuş birileri gelse bir şeyler söylese de içimiz rahatlasa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım .Umarım sadece ödemdir ve hemen geçer
Aynen ben de aradım ama bulamadım şöyle ilk hafta 1. Ay ve 6. Ay şeklinde resimleri olan biri olsaydı keşkeUmarım .
Keşke senesini doldrmuş birileri gelse bir şeyler söylese de içimiz rahatlasa.
Pek fark yok gibi geldi bana ikisi de mükemmel görünüyor maşallah burun ucu sanki biraz inmiş ve kavislenmiş burun hafif ama ilk hali bile çok güzel önden fotoğraf var mı acaba ben önden kendime çok taktım
Onden hala yanlarim biraz sis bakim varmi hic onden cekmedim ne zamandirPek fark yok gibi geldi bana ikisi de mükemmel görünüyor maşallah burun ucu sanki biraz inmiş ve kavislenmiş burun hafif ama ilk hali bile çok güzel önden fotoğraf var mı acaba ben önden kendime çok taktım
Teşekkür ederim bekliyorum inşallah vardırOnden hala yanlarim biraz sis bakim varmi hic onden cekmedim ne zamandir
Gecicek kuzum o top iniyo bende de oldu cekmedim o hallerini pek ben elime telefon almadim uzun zaman hala cekmiyorumEvet cidden yadan çok güzel görünüyor , üstteki ödemler gidince çok güzel bir kavis kalmış.
Benim de yandan fena değil ama önden ucu kocaman bi top gibi görünüyor.
İlk ateli çıkardığında böyle değildi.
Böyle bi sorun yaşadın mı ?
Kız maşallah çok güzel olmuş bu 1 aylık değildir herhalde şok olurum maşallah darısı banaEki Görüntüle 2305068 bellimi burda acaba :))
Canim cok tesekkur ederim ❤ hep olumlu dusun tamammi herseyin bi caresi var inan ki bu yaz bi ay once cektim bakicam cekip size atarim daha sonra musait oldugumdaKız maşallah çok güzel olmuş bu 1 aylık değildir herhalde şok olurum maşallah darısı bana
O top görüntü bende de var üzülmeyin resmen üçgen duruyor şu an benim burnum atel daha çıkmadı ondan olur mu üçgen duruşu bilmiyorum ama ucununun çok şiş ve aşırı kalkık olduğu bariz belli doktor burnunu astım falan dedi sanırım bu kadar dik kalmayacak inşallah da kalmazEvet cidden yadan çok güzel görünüyor , üstteki ödemler gidince çok güzel bir kavis kalmış.
Benim de yandan fena değil ama önden ucu kocaman bi top gibi görünüyor.
İlk ateli çıkardığında böyle değildi.
Böyle bi sorun yaşadın mı ?
Gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan ne diym bilemedimmm .Eki Görüntüle 2305068 bellimi burda acaba :))
Atel çıkıncayla sonraki dönemde emin ol çok farklı oluyo , yani en azından bende çok darklı oldu . Atelden çıktığında inceydi burnum şu an ucu şişti mi oturdu mu bilmiyorm ...O top görüntü bende de var üzülmeyin resmen üçgen duruyor şu an benim burnum atel daha çıkmadı ondan olur mu üçgen duruşu bilmiyorum ama ucununun çok şiş ve aşırı kalkık olduğu bariz belli doktor burnunu astım falan dedi sanırım bu kadar dik kalmayacak inşallah da kalmaz
Cok cok tesekkur ederim canimsin :) prof dr Murat Sarı. Ben ilk zamanlar dr umu ovdugumde burda rahatsiz olan kisiler olmustu sanirim belki bir kisidir bakarsa sevinirim ben bos yere ovmem kimseyi bu dr benim tum ailemin rinoplastisini yapti revizyon olanlar oldu yaklasik 10 yildir taniyoruz yani bi 10 yil sonrasini biliyoruz bu cok muhimGerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan ne diym bilemedimmm .
Doktorun nerdeydi , kimdi ?
Bence şişmiştir düzelir iner diye düşünüyorum atel onu sıkmış şişememiş çıkınca da şişmeye fırsat buldu kesin düzelecek inşallah fıstık gibi olucazAtel çıkıncayla sonraki dönemde emin ol çok farklı oluyo , yani en azından bende çok darklı oldu . Atelden çıktığında inceydi burnum şu an ucu şişti mi oturdu mu bilmiyorm ...
Umarım .Atep cikinca burun bi guzel gozukur belki sonra sisicek korkmayin yani bi kac aya seklini aliyor
Sürecinizi paylaşıp bizi rahatlattığınız için teşekkür ederizAtep cikinca burun bi guzel gozukur belki sonra sisicek korkmayin yani bi kac aya seklini aliyor
Elbette her burun bir degil ne kadar korursan koru saglam degilse kikirdak doku azsa coker ama dr una guven ve bekle okuyup etkilenme iyiler de var kotulerde sislikler inecek 6 aya kadar sekilden sekle girecek ne asimetriler olacak sabir gerek ♡Umarım .
Bir de bu forumda öyle konular var ki korkuyorum .
Düşen burunlar başarısız operasyonlar ...
Yüreğim atıyor
Ne demek her zaman yazin sorun gordugum kadariyla degerlendiririm ♡♡♡Sürecinizi paylaşıp bizi rahatlattığınız için teşekkür ederiz