Yeni burun estetiği olan var mı ?

Darkskyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
139
30
13
Çarşamba günü ameliyat oldum o günden beri yüzüm gözüm aşırı şişti tamponlarım ameliyatın ertesi günü sabah alındı burnum afedersiniz domuz burnu gibi kahroluyorum resmen ayrıca alçı mı sıkıyor anlamadım burnum tamamen üçgen ve çok sivri hem de yürürken sanki sallanıyor çok mutsuzum 15 inde şehir dışına çıkmam lazımdı fakat çıkamıycam gibi duruyor bu halde insan içine nasıl çıkılır ki ? Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ?

İner burnunuz merak etmeyin, hatta indiğine üzülürsünüz.
Ne zamana iner acaba gerçekten yaptırdığıma pişman oldum sızlıyor da garip şekilde sanki doktor emanet tutturmuş gibi hissediyorum her an kopacak gibi zaten ağzından bir tane hayırlı bir şey çıkmadı adamın bundan önce septonasti olmuştum estetik olarak değil de nefes açma için devlete ameliyat olmuştum nefesim açılmadı sanırım burnum çökmüş bu 2. Doktor özeldi içerde kıkırdak kalmamış dedi ama yine de baya kıkırdak çıkartmış o da gösterdiler nolacak peki şimdi diyorum her şey olabilir çökebilir de çökmeyebilir de şansına kalmış diyor adam ya resmen intihar seviyesine geldim o derece psikolojim bozuldu 21 yaşında gerçekten bunları hak ediyor muyum bilmiyorum

Ben de revizyon olacağım iki ay sonra. Burnum çöktü benim de kımırdak alınacak kulaktan, ben çok umutluydum birinci ameliyattan, aklıma bile gelmezdi burnumda çökme olacağı. Olacaksa korksanız da korkmasanız da oluyor. Onuncu günden sonra rahatlarsınız merak etmeyin, sızlama normal, burnunuz kırıldı, alçı da sıkıyordur şimdi.

Ya rica etsem burnunuzun şuanki halini özelden atabilir misiniz çökme sizde nasıl merak ettim gözlerinizi falan karalayın rahatsız oluyorsanız merak ediyorsanız ben de atarım sorun değil

Birinci sayfada açtığım konu var, fotoğraflı yazan, bakabilirsiniz. Bakalım yorumunuzu beklerim başarız burnumla ilgili:))

Birinci sayfada açtığım konu var, fotoğraflı yazan, bakabilirsiniz. Bakalım yorumunuzu beklerim başarız burnumla ilgili:))
Profil görüntülenmesine sınırlama getirildi yazıyor sanırım gizlemişsiniz

Bu konuyu okumuştum hatırladım Allah bildiği gibi yapsın bilgisiz doktorları ne diyim paramızla resil oluyoruz resmen yapamayacaksan yapamam de yani insanların hayatıyla oynamaya ne hakkın var. Bir de ameliyat sayısı arttıkça hem fiyat artıyor hem de içerde kıkırdak kalmıyor mahvediyorlar inşallah her şey sizin için çok çok güzel gider hamgi şehirdesiniz

Ayın 22 sinde ameliyat oldum .

O domuzcuk gibi burun iniyor merak etme .
Atel çıkınca da incecik görünmüştü benim çok hoştu . Şimdi şişti yusyuvarlak oldu . :/ sanki hiç ameliyat olmamışım gibi

Yani hazırlıklı ol Atel çıkınca uyguladığı baskıdan dolayı bi şekilde görünücek gözüne sonra yine değişiyo . Ama bu ucunun top gibi şişmesi olayı geçer mi onu bende bilmiyorum henüz .

Ayın 22 sinde ameliyat oldum .

O domuzcuk gibi burun iniyor merak etme .
Atel çıkınca da incecik görünmüştü benim çok hoştu . Şimdi şişti yusyuvarlak oldu . :/ sanki hiç ameliyat olmamışım gibi
Ya anlaşıldı 6 ay geçmeden yüzümüz gülmeyecek çok geçmiş olsun size de ben yeşil çay maydonoz suyu ve ananas tüketiyorum ödemi indirir bence size de tavsiye ederim umarım burnunuz istediğinizden bile daha güzel olur

Valla önce de önden kocaman görünüyodu . Gene önden kocaman görünüyo ben bi'şey anlamadım bu işten .
Canım sıkılıyor . Sabretmeye çalışıyorm açıkçası .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…