Yeni bir ülke, yeni bir başlangıç… Tavsiyelerinizi bırakır mısınız?

Aynen konu sahibi kusura bakma lütfen, bütün güzellikler istedigin gibi önüne serilsin.

Okudukların halis maalesef, aynen aynen düşün sen beni cok kezban buluyorsun amaaaaaa sağda solda beni tanıdıgını belli etmek icin iki bilgi almak icin sürekli yanasmaya calısıyorsun😍 sonra arkamdan da dedikodumu yapıyorsun dedikodumu yaptığın kişiyle tartışınca hemen bana yazıyorsun o senin dedikodunu yapıyordu diye dkfmfkf
Sonra da olaylardan korkuyorsun ve kaçıyorsun yeni üyelikle gelip ilk beni alıntılıyorsun😍😍😍😍

Bu kaçıncı level arsızlık ayol. Maşallah.

Karışmiyim diyorum da dayanamıyorum. “İnsanların saçma sapan meseleleri” yazmanıza istinaden kendimi tutamayacağım. Acaba bu “saçma sapan” meseleler siz insanların hayatına burnunuzu fazlaca soktuğunuz için konuşuluyor olabilir mi? Yani etki-tepki bir nevi. Neler neleeeeer konululmuş ikili, üçlü gruplarda di mi? Şimdi buna takılmak biraz şeylik oluyor.
Ben olayları başlatan kişi hakkında yakın zamanda suç duyurusunda bulunacağım. Onun dışında da konuşmadım zaten. Mevzuda çok farklı. Hiç öyle yansıtıldığı gibi değil.

İşte sen de ben de elit seçkin itibarlı insanlar olsak dedikodumuz dönerdi. Fakiriz diye böyle oldu üzülme caaağnum.
İyi bari ben de güvendeyim demek ki. Ben de güvenmiştim o kişiye, aramızda sohbet muhabbet vardı. Ama elit ve seçkin olmadığım için dedikodum yapılmadı demek ki. Oh yırttım :sampiyon:

O kadar masumsanız neden siteden kaçıp sonra da ikinci üyeliği aldınız? Aman bana ne neyse 🤷🏻‍♀️ what can i do sometimes yani.
Arkadaşımla haber yolladım. İletişime geçmek isteyen olursa şahsi numaramı verirsin diye. Hamile olduğum ve hakkımda Hagb olduğu için kavga etmekten kaçındım. Burda da alenen hiçbir şey yazmıcam. Sadece beni itibarsızlaştıran sahış hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Onu da ilerleyen günlerde paylaşırım.

Arkadaşımla haber yolladım. İletişime geçmek isteyen olursa şahsi numaramı verirsin diye. Hamile olduğum ve hakkımda Hagb olduğu için kavga etmekten kaçındım. Burda da alenen hiçbir şey yazmıcam. Sadece beni itibarsızlaştıran sahış hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Onu da ilerleyen günlerde paylaşırım.
bana atabilirsin iletisim bilgilerini. bana ulasmadi. ulassa o sekilde iletisime gecerdim seninle.

Şu an adli tatil. Avukatım şehir dışında. Gelecek hafta başka bir mevzu için buluşacağız. Suç duyurusu takip edilir mi edilmez mi bilmiyorum. Bu ülkede bilişim suçları cumhurbaşkanı değilseniz çokta ciddiye alınmıyor ama ben yaptıklarını yanına bırakmayacağım. Benim söylediğim ya da söylemediğim şeyleri ifşa ederek, başka üyeleri kışkırtarak itibarsızlaştırma çabasına girdi.

Konu sahibi sizden çok özür dilerim sabote ettiğim için, tüm güzel dileklerim sizinle umarım şahane geçer CA maceranız.
Aynen konu sahibi kusura bakma lütfen, bütün güzellikler istedigin gibi önüne serilsin.
Tartışılan konuyu da, üyeleri de bilmediğim için bu iki mesaja teşekkür ederim deyip geçiyorum.
Mune Mune abla konumu kapatır mısın lütfen? Anlamadığım bir şekilde benim sorumdan çıkılıp karşılıklı kavga topiğine döndü. Uzamasın daha fazla,
Zaman ayırıp tavsiyelerini yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Konu sahibi Amerika’ya yerleştiniz mi? Uzun zamandır girmemişsiniz gerçi ama merak ettim alışabildiniz mi

Selamlar herkese. Geçen gün bildirim gelmişti. Konunun benim olduğunu unutmuşum önemsemedim 😂 Etiketlenince aydım.

Planladığım şekilde Amerika'ya gittim ve 6 ay orada yaşadım. Şu an Türkiye'deyim. Bazı ailevi ve sağlık sorunlarından dolayı Türkiye'de kalma sürem uzadı. Gelecek sene oraya geri dönmeyi planlıyorum. Bu sırada uzaktan çalışıyorum ve oradaki iş bağlantılarımı da güçlendirmeye çalışıyorum. Mesleğimi soranlar için yazılım geliştiriciyim.

Amerika'daki günlük yaşamla ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim.

X