Yeni bir iş kurma fikri ve aklimdaki deli sorular...

İyi araştırmak gerekir her okul hastane müsade etmez satışına kantinciler itiraz eder
Aslinda Ben bi ara okulun kantinine göz diktim oradan başlayıp orta mi görüp öğretmenlere yemek isine sonradan girisecektim hatta mahallemizdeki okula kantinci de aranıyordu sonra bir araştırdım ki kantin işletmesi sertifakasi gerekiyormuş ihale filan yapılıyormuş. O sebepten olmadı yani.

Konu nedir acaba dünden beri sorayım sorayım diyorum unutuyorum.
Paralari olmadigi halde kuyumculuk yapmak isteyen bi çift
Yetmez gibi ek iş olarak görüyorlar bu işi
Gündüz kadın işletecekmiş aksam eşi ( akşam açık kuyumcu varmidir ? Belki avm de olabilir :) )
Böyle uçuk hayalleri içinde barindiran bi konuydu

20 bin liran varsa oraya çar çur etmiş olursun bence. O parayla küçük bir tarla gibi bir şey alsan sebeye daha çok kar edersin. Ha aylık gelir olsun diyorsan bence o dükkandan da aylık çok bir şey kazanamazsın.

Şimdi öğretmenlerden haftalık olarak kabul edip sipriş verecek olan çıkar mı bilmiyorum. Siz sadece bir şekilde onlara menüyü ulaştırırsınız onlarda gelip büyük ihtimal sizin yeriniz de yerler ya da bir elemanınız olursa ki bu daha iyi olur. Onlar sipariş veri siz elemanla gönderirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…