- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.861
Ayyyy kuzum ya basladımı krese zor olmuştur ikiniz içinde hayırlısı olsn bizde istnbula gitcez haftaya esimde orda olcak beraber olcaz en azından 2 hafta ayrıydık zor oldu kv istemiyor gitmemizi ama kısmetse gitcezz burda seyahate gidiyp gibiydik formasyon işi olana kadar bi gidelim diyoruz iş için ama iyi olcak bizim için kızım çok özlüyor babasını
Ayyy kıyamam grip olmus hemenn. Alınamamıştır daha insan yetemiyor artık cocuğuna kres yarım gün iyii bende seneye veririm. Evet cnm bu sefer gitcez tek gidicek çünkü. Kv gitmeyim diyor onaneyse gitcem amasorma 2 gun gıttı benden grıp bulaştı göndermedım...pazartesı baslayacak nasıpse...daha 2 hafta kadar evdeyım galıba..yarım gun gönderecegım ılk hafta.....tabı ınş grıpten kurtulursak
bencede babanız nerdeyse orda olun cnm
Ayyy kıyamam grip olmus hemenn. Alınamamıştır daha insan yetemiyor artık cocuğuna kres yarım gün iyii bende seneye veririm. Evet cnm bu sefer gitcez tek gidicek çünkü. Kv gitmeyim diyor onaneyse gitcem ama
Evet cnm haklısın iyiki gelmişim adanaya 1 yılın acısını çıkartıyorum kızmla esimden baskasına hesap vermeden. Geçmiş olsun sanada inşallah iyileşirsiniz miniğinle. Sen nerde işe baslicaksınsorma benım grıp 2 haftadır gecmedı o yuzen cocukta toparlanamadı.yarın doktora gıdıcem artık
ılk hafta yarım gun sonra mecbur tam gun ıse baslayacagım
babanız nerdeyse orada olun derım cnm boşver kv yı
slm canlar nasılınızz...
öyle bir yoğun tempodayımki anlatamam yaa...
oğluşu sünnet ettirdim teyseleri...oğlum tam erkek oldu..eğer bebeğiniz erkek olursa kesinlikle bebekken yaptırın derrim hiçbirşey anlamadan iyileşti..
sizler nasılsınız..
Sibelim84 kızı kreşemi verdin..yarım gün sanırım iyi olmuş yaa arkadaş çevresi olur o arada sende işlerini halledersin
üzülme tatlım yaa onun sosyallesmesine sebep olur ..daha mutlu çocuk oluyorlar..ıyı yapmıssın canım benımde oğluşum olsa bebekken dusunuyorum en doğrsu gbı gelıyor...buyuyuncede bır eglence mevlud tamam
evet canı krese verdık sımdılık yarım gun gıdıyor ama pazartesı tam gune gecıs yapcaz....çok zorlanıyorum sabahları o gıderken...oğlen uykusuna yatmadan alıyoruz ama genede sıkıntı oluyor....ınsan üzülüyor elınde olmadan
üzülme tatlım yaa onun sosyallesmesine sebep olur ..daha mutlu çocuk oluyorlar..
ama tam gün olmassaymış yaa..
yarım gün iyimiş sonuçta sen evdesin
aaa hayırlı olsun kuzum okumadımmm...cnm ben haftaya yada ondan sonrakı hafta işe başlıyorum...yoksa neden kreşe vereyımkı ısyancımşımdı once yarım gun verdıkkı alışşsın dıye gecen hafta basladı benden grıp bulaşınca göndermedım..hanı bu hafta yarım gun baslasın ben ıse baslayınca tam gun olcak malesef
aaa hayırlı olsun kuzum okumadımmm...
yaa kreşe çocuk çok sıkılıyor diye yarım gün veren çok anne var ondan sandım ben..
nereye başlıyorsun amanin çok sevindimm senin adına
cnm malum bılıyorsun on sene hukuk burosunda ıcra ıslerıne koşturdum durdum...çok ıyı tecrubem oldu nısan ayından ıtıbaren çok sayıda hukuk bursouna basvurdum..hepsı kabul ettı ama neyle asgarı ucretleçok uzuldum boyle dusunmuyordum sonucta 10 senelık tecrube vardı ortada...sonra düşündüm ben kızımı kreşe verecegım ( bıze yarıyarıya 350 cıvarı) e asgarı ucret 1000 tl 600 tl için kızımı kreşlerde buyutemem dedım gırmedım işe......eşim sağolsun uzun zamandır uğraşıyordu sonunda benı kuruma soktu guvenlık görevlısı olarak..maaş 1800-2200 arası....ha bendende ne guvenlıkçı olurya orası ayrı ama maddı getırısı fazla bıde tamamen kurum yanı o guzel( kurum aracılığıyla ılkokulda baslıyorum )
aaa süper canımmmm...
zaten çok birşey yapmıyorsun ama işte izmirde olmak büyük avantaj konya gibi yerde olsan kışın donardınnnn
hafta sonu tatil resmi günler tatil..
yaz tatili ve sömestirse ne olacak peki o aklıma geldi şimdide
tam olur işte kızz incecik cılız güvenlikçimi olurmuş...ohh işte tatıl olur kız ne guzelama işte bu kıloyla benden nasıl bır guvenlıkçı çıkar orasını kestiremiyorum
tam olur işte kızz incecik cılız güvenlikçimi olurmuş...
az heybetli durcan korkacaklarr
barı boyle tesellı edeyım kendımı ...züğürt tesellisi gbı oldu
senın paşada masallah pek tatlı..buyumus annesı ..nasıl gıdıyor uykular,yemekler
uykumu uykuda neymişş biz bilmiyoruzki onuubenim oğlan Allah uyku dağıtırken oyun oynayacam diye azıcıkta olsa almayı unutmuşşş
yemek desen aynen öyle..iştahsız bir bebek..hele diş zamanı aman yarabbi yaniii...
kızım ben doğurdummu böyle güzel doğururummm
aynen canım ALLAH bagıslasın...valla ben uykuyu yenı tadıyorum düşün cadım 26 aylıkama o kadar alışmısım kı zırt pırt uyanmaya kızım uyuyor ben uyanıp duruyorum...yenı yenı uyuyoruz ısyan..memeden ayırdım 2 ay oldu ondan sonra duzene gırdı....ama ben 4-5 kez gene uyanıyorum 2 senedır alıştıkya
yemeye takılma benımkı yıyorduda ne oldu şimdi okadar yemek secıyorkı ne pişirecegımı şaşırıyorum
maşşallah çok iyi emzirmişşin kuzum yaa helal olsun...
yaa sorma dün gece biraz uyudu hastamı uyuyor diye atesşine baktım nefesini dinledim.. uyuyunca şaşırıyorum yanii düşün halimi
amann yaa zor valla yemek yememeleri.
emzırdımde noldu ilk 6 ay hep mama takvıyesı yaptık sutum yetmıyorduki....ama okadar alışmıştıkı çok düşkündü 2 yasını doldurmadan kesmek ıstemedım canım
yemek konusu sıkıntı evet...hergun ne pişirecegım derdı yetmıyor bıde sıpalara ne pişirecegım derdı
canım benimde ilk 3 ay sütüm inmedi yaa mama takbiyesi yaptık birde musti biberon istemedi neler çektimm..doymuyordu mahvıolduk o ara..
valla ben şimdi ne yaparsak veriyorum birtek akşam rahatsız olmasın diye muhallebi tarzı şeyler yapıyorum..
aman dediğin gibi herşeyleri ile ayrı ayrıntılı uğraşmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?