Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Cok tesekkur ederim canim yerlestim ama su bayramtatilinde acamadik eve gecemedim annemde ve kv deyim kv benideli ediyor evime gecseydim bi hayirlisiyla, kizinda memeyibirakmis cok sevindim sana cok sabirdiliyorum zor bisurec

olsun cnm kısa surelığıne katlancan artık napcan agzınıızın tadı bozulmasın
evet bıraktık sukur gece ayakta sallamakta olmasa o zor işte
haftayada bezı bıraktırmayı dusunuyorum ınş basarırım bakalım

slm kızlar önceden ne çok girerdim buraya
artık pek giremiyorum nasılsınız bakalım grüşmeyeli
ne var ne yok eflinam cnm bebeğin olmuş
hayırlı olsun allah analı babalı byütsün inş.çok tatlı oluolar valla...
bayan_akilli aynı zamanda sanada cnm
Sibelim84 cnm sen nasılsınn.

kımse artık gırmıyor cnm...ben ıyıyım kız 2 yasına geldı krese yazılcak bende işe baslayacagım yakında...sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat bakalım

kımse artık gırmıyor cnm...ben ıyıyım kız 2 yasına geldı krese yazılcak bende işe baslayacagım yakında...sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat bakalım

iyi bende cnm benm oğluşumda 11 aylık şuan ben çalışıorum 4
ayından beri babannesi bakıo ona şimdilik böle devam edioruz
işte yokmuydu bakıcak kimseniz kreşe veriosunuz peki.

iyi bende cnm benm oğluşumda 11 aylık şuan ben çalışıorum 4
ayından beri babannesi bakıo ona şimdilik böle devam edioruz
işte yokmuydu bakıcak kimseniz kreşe veriosunuz peki.

yok cnm anneanne yaslı baabaanne hasta..keske bakanım olsaydıda aklım kalmasaydı....kres ıcın kuçuk bılıyorum ama hayat sartları ıste...bırde maası guzel bır ıs buldum kendı alanım degıl ama kurum olunca degerlendırmek ıstedım....bır daha bu sansı yakalayamam....mecbur kres yolu gozuktu bıze...ama ıcım hıç rahat degıl
sen en ıyısını yapmıssın cunku buyudukce bırakmak zor oluyo

tabiki cnm çalışmak zorundayız sen 2 yaşına kadar iyi getirdin
yine ne güzel gerçi şimdi bırakmak daha zor olur senn için ama
napıcan mecbur ben bişeyinde yanında olamadım şunu verme desem
olurmu deyip verio mesela bişey desem kırılıo karışamıoz fazla bende napım..
bizde 2 yaşında kreş düşünüoruz ama fazla bakamıcak.

benım bakanım olsaydı kresı 3 yasında dusunurdum canım..sabah kalkıp okula göturmesı felan zor olucak kuçuk cunku...ama dedıgın gbı bı yandan saslıyım herseyınde yanındaydım ama boylede ayrılması zor olucak...ama napalım hayat sartları....
bız saglıklı besleyelım dıye ugrasıyoz ama dedıgın gbı buyuklerden koruyamıyoz

aynen sorma şeker verme diorum tuz verme
diorum yok onlarıda yicek tabi günah bilmm ne
sen yemedin mi şöle böle dio hiç bişey diyemioz ya
desem çocuk benm ben karar veriririm al bak ozaman dicek
şuan mecburum çalışmaya yabancıya bırakmak daha zor ama mesela
güvendiğin biriyse lafından dışarı çıkamaz aman ne bilim her şekilde
zor yaaa..olsun kreş güzel cnm çok şey öğrenir

ınş canım....bende abur cubura kesınlıkle karsıyım ama kızım kendı annem yuzunden mesela tombıyı oğrendı..kaynanamlarda kraker verıyor...aslında neler vereceklerde benden korkuyorlar...yanımda krakerı bıle zor verıyorlar....tamam cok abartmamak lazım ama sonucta daha cok kuçukler ılerde zaten habersızde yıyecekler barı sımdıden koruyalım degılmı ama.....ama yapıyorlar verıyorlar hepsı aynı...bız annelerde çok hashasız oda dogru tabı

Selamm kizlar ist34 hos geldin nasilsin ALlah bagislasin bebegini biz sibelin dedigi gibi 2 yasina getirdik ama ayrilmak daha zor olcak adanaya tasindim ama duzen kuramadim kizlar esim seyahata basladi bizda annemlere kvlere gittik kuzum hasta zorlasti buraya geldigimizden beri hersey kv cocuga bakmiyo alistiramiyorum formasyon icin geldik nolucak bilmiyrum sinir oluyorum

hoşbulduk cnm sağolasın..
ne güzel size ya ben yavrumu 4 aylık bıraktım
ayrılmak evet daha zordur ama sana alıştı en azından
küçük olması alışması açısından iyi ama ben başka yetiştiriom kv başka
onun için zor yani sen zaten yaptığını yapmış oluosun osaatten sonra kim napsa
değişmez çocuk huyu vs.
oda zor cnm başka yere alışmak olur inş.herşey güzel olur.

cnm kım bakcak çoçuğa...sen çalışacakmısın

Vala kizlar alistik buraya zaten adanaliyim ve 1 sene oncesinde burda yasiyodum ama esim cok seyahata gidiyor islerini duzene sokmak icin bizde adana icinde seyahattayiz kv ve annemde kaliorumm esim tek kalmami istemiyor bende kimsenin yanimda kalmasini istemiyorum kv en fazla 2 saat bakiyo nasil aliscaksa melegim anneme gidiyorm hemen 2 gun sonra gelmiyo cocugu gostermiyo getirse bakcaz. Diyo sabir ede ede tascam ama ne zaman bilmiyorum esim saolsun bu konuda yanimda allta kalma diy annesini bildigi icin simdilik boyleyiz

Allahtan formasyon isi yok suan icin cocugum kimseye muhtac deil 1 sene idare edersem seneye krese gider kafâm daha rahat eder kpssye hazirlancam iste bosum nasil olsa 1 sene is dusunemiyorum malesef

çok zor cnm ya bır orda bır burda...bende gun gelıyo yalnız kalıyorum..çok sık olmuyo ama bızımde oluyo....yalnız kalmakta bırsey yokkı boyle daha zor duzenıne zor alışır bebek....evını bılmesı lazım
seneye dedıgın gbı krese ver boyle dahada zor olur
teyzelerı bız pazartesı kreşe başlıyoruz....ılk gun 3 saat kadar vercem nasılsa daha evdeyım alışşsın dıye....ama kapıdan ayrılırken dayanamam dıye babası göturcek....yoksa gerı alırım aglamasına uzuluyorum kuçuk daha dıye ama 2 yasına kadar ben baktım hıç olmazsa dıye avunuyorum

Ayyyy kuzum ya basladımı krese zor olmuştur ikiniz içinde hayırlısı olsn bizde istnbula gitcez haftaya esimde orda olcak beraber olcaz en azından 2 hafta ayrıydık zor oldu kv istemiyor gitmemizi ama kısmetse gitcezz burda seyahate gidiyp gibiydik formasyon işi olana kadar bi gidelim diyoruz iş için ama iyi olcak bizim için kızım çok özlüyor babasını

Merhaba arkadaşlar konuyla alakası varmı bilmiyorum ama ben yazayım gene bizim bursaya tayinimiz olabilir o yüzden bursada yaşayan varsa fikir alabilirmiyim ona göre ilçelerini tercih sırasına koyucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…