- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.161
gecmıs olsun sıbelcımhepımız oyle cnm.bazen keşke evlenmeseydım bazen sukurler olsun modu....
kesınlıkle katılıyorum krızantem çok acele ettın bencede affedeceksen ıyıce burnunu surtturmelıydın
hadı bakalım cnm.son aylar artık.sıcakları gecırdın ıyı barı.....
yanı ben fantezıye pek açık bır hatun olmadıgım ıçın ne desem kı....ha esım baskalarına yonelırse ahanda kapı orda.....
ama sen soyleme boyle bırşeyı esıne....ne alaka kız....esegın aklına karpuz kabugu dusurme
bu arada akşam acıldeydık kızlar.kızıma kaka tahlılı yapıldı. kakasında enfeksıyon varmış kulağındada.antıbıyotıge basladık
gecmıs olsun sıbelcım
bızde egenın bır kaka ornegını alamadık yanı
burada bızde hastayız ve yastayız
bence hiç açma konusunu bile canım..
eşşeğin kulağına karpuz suyu kaçırma yanii..
gerek yokki..
bence neden her şey eşlede denenebilir..
zannetmiyorum ben öle olduğunu
hepımız oyle cnm.bazen keşke evlenmeseydım bazen sukurler olsun modu....
kesınlıkle katılıyorum krızantem çok acele ettın bencede affedeceksen ıyıce burnunu surtturmelıydın
hadı bakalım cnm.son aylar artık.sıcakları gecırdın ıyı barı.....
yanı ben fantezıye pek açık bır hatun olmadıgım ıçın ne desem kı....ha esım baskalarına yonelırse ahanda kapı orda.....
ama sen soyleme boyle bırşeyı esıne....ne alaka kız....esegın aklına karpuz kabugu dusurme
bu arada akşam acıldeydık kızlar.kızıma kaka tahlılı yapıldı. kakasında enfeksıyon varmış kulağındada.antıbıyotıge basladık
bu konuyu eşine sorman saçma olur çünkü öyle bir düşüncesi varsa bile evet öyle dicek hali yok. bu konuları çok irdelememek lazım bence akışına bırakmak lazım. zaten anne olmadan önceki ilişki dönemini bildiğin için çocuk olduktan sonra değişirse o zaman sen adım atar bşeyler yaparsın korkma bişey olmazevli hatunlarrrrrrrrrrrrr size bişi sorucam/paylaşıcam açıkçası....
dün okuduğum kitapta bir bölüm vardı ve şöyle diyorud
bir erkeğin psikolojisi şu şekilde işlermiş
eşleri anne olduktan sonra onları kutsal görüp kirletmek istemedikleri için başka hayat kadınlarına yönelirlermiş
mesela belli fantezileri/pozisyonları yapayı eşlerine layık görmezlermiş çünkü o artık anne ya kutsal olarak bakarlarmış
mesela eşleri anne değiken her fanteziye açıklarmış ama anne olduktan sonra annetyi kirletmemek adına yapmak istemezlermiş...
hatta bir poziyon yazıyorduda şimdi yamıyım o pozizyonu eşine yapmayı ona saygısızlık görürlermiş ama hayat kadına yaparken işi olduğu için giderlermiş...yani zaten bu iş onun mesleği deyip yaparlamış..birde kimi erkrkler küfür etmeyi ve vurmayı severlermiş ama eşlerine bunları yaptıkalrı zaman hoş karşılanmıcağı için başka kadın arayışına girerlermiş
bunu eşime sormak istedim ama fırsatını bulamadım dün geç geldi toplantıları vardı
sizce durum böyle mi benim kafama baya takıldı
ilerde anne olursam eşimde mi böyle düşünütr acaba diye düşünmekten kendimi alamuyorum 2 gündür
eşime bakıyorum yüzüne dün gece aklıma direkt bu konu geliyor
yok yok sorumucam ya kitapta okuyunca kafama takıldıu açıkçası
evet karpuz suyu kaçırmamak lazım
sen mi açık değilsin kız allah seni
evet insan öyle düşünüyor allahım şaşırtmasın
krizantemede çok üzüldüm kıyamam
dün temizlik yaparken hep dua ettim içimden vallajhi
Mouse e katılıyorum bu ilişki konusunda..
Sibelim cute Allah şifaalarını versin yavrularınızın..
Prenses hoş geldin aklım sendeydi bayadır yoksun iyisin inşaAllah?
Isyan hadi hayırlısı az kaldı gerçekten..
Eflinam Rabbim dilediğin gibi bir iş nasip etsin inşaAllah..
Bugün zilhicce ayına girdik canlar bu ayın ilk 10 gününde oruç tutmak çok sevabmış.. bende temizleneyim inşaAllah 1 - 2 günde olsa tutucam.. salı günü komşum davet etti niyetli olmam ayıp olmaz sonuçta ibadet amaçlı tutacağım giderim gönlü olsun diye fazla durmadan gelirim.. perşembe de memlekete gidiyoruz ama uçakla gideceğimiz için yine tutabilirim 2 saat yolculuktan bişey olmaz..
Ve bugün 3 ay önce hastaneye yatmış yarın 3 ay önce cennetliğimi doğurmuştum eşim işe gidene kadar koynunda ağladım şuan daha iyiyim içimi boşalttım : )
Seviyorum sizi dualarınızda beni unutmayın inşaAllah ♡
günaydın kuzular..
bugün gece hiç uyuyamadım yaa uykuya hasret kaldım artık diyebilirim..
nıye kız acıkmı görunuyorumyok valla tam tersı .o konuda cute gbı olmak ısterdım ama nerdeeeee....öğrenılcek bırşey degıl bu ınsnaın ıcınde olacak
amın cnm ınş
sagol cnm.
içinde tutmaman daha ıyı olmuş cnm.zaman cabuk gecıyor ve gun gectıkce acın azalacak emın ol.kımse sana unutacaksın demıyo yalan olur ama acın hafıfleyecek bukadar yakmayacak canını.ALLAH nasıp ederde bır bebegın olursa o sana dahada guç verecek bugunlerı zamanla dahada az anacaksın cnm
duru nasıl oldu canım
gece hıç kaka yapmadı şükür cnm.ama 2 saatte 2 kere yaptı sabahtan berı.bırde cok huysuzuz kulağı agrıyo galıba.
oyy canım kıyamam yaa..
küçücük bebek tabi bizler bile kaldıramıyoruz o durumu..
canım benim ağla rahatla tabi içine atma ama böylede düşünme ne olur rabbimin bir bildiği bizim idrak edemediğimiz şeyler var muhakkak. kendini üzme artık olurmu...Mouse e katılıyorum bu ilişki konusunda..
Sibelim cute Allah şifaalarını versin yavrularınızın..
Prenses hoş geldin aklım sendeydi bayadır yoksun iyisin inşaAllah?
Isyan hadi hayırlısı az kaldı gerçekten..
Eflinam Rabbim dilediğin gibi bir iş nasip etsin inşaAllah..
Bugün zilhicce ayına girdik canlar bu ayın ilk 10 gününde oruç tutmak çok sevabmış.. bende temizleneyim inşaAllah 1 - 2 günde olsa tutucam.. salı günü komşum davet etti niyetli olmam ayıp olmaz sonuçta ibadet amaçlı tutacağım giderim gönlü olsun diye fazla durmadan gelirim.. perşembe de memlekete gidiyoruz ama uçakla gideceğimiz için yine tutabilirim 2 saat yolculuktan bişey olmaz..
Ve bugün 3 ay önce hastaneye yatmış yarın 3 ay önce cennetliğimi doğurmuştum eşim işe gidene kadar koynunda ağladım şuan daha iyiyim içimi boşalttım : )
Seviyorum sizi dualarınızda beni unutmayın inşaAllah ♡
canım benim son ayların normaldirgünaydın kuzular..
bugün gece hiç uyuyamadım yaa uykuya hasret kaldım artık diyebilirim..
sorma.pazar gunude hem kpss sınavım var hemde hanı şu 2500 kg dogan prensesımız varya onun mevludu var.ınş kızım ıyıleşirde gıderım
bu arada ben gene nezle oluyorum off yaaaa
sorma.pazar gunude hem kpss sınavım var hemde hanı şu 2500 kg dogan prensesımız varya onun mevludu var.ınş kızım ıyıleşirde gıderım
bu arada ben gene nezle oluyorum off yaaaa
bugünde kalktım karnım ağrıyor eşim aradı nasılsın diye
canım evde kahvaltı istemedi dışarda yedim bişiler
geldim alt komuşum gel dedi ona geçtim oturdum biraz
kahve yaptı sohbet derken baktım kötü oluyorum dedim ben gideyim
yattım bunu yazıyorum size şimdi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?