Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hmaılelık muaynelerı ve dogum ıcın dedım canım benım

canım 4 cm açılma oluncaya kadar ağrı çekiyorsun..
sonra beline epidural takıyorlar..sancın %90 oranında falan azalıyor..her ağrı girdiğinde eline buton veriyorlar ona basıyorsun..
doğum esnasında bebeği itebiliyormuşsun doktor komutu ile..
akrabamız doğum yaptı bu doktora güle oynaya doğurdum diyor..

ınsallah kolay bır dogum olur canım benım yaw
kımısı cabuk acılıyor kımısı acılamıyor
ben asla normald ogum dusunemem 8.5 saatte 1.5 cm acıldım sadece herhalde dogurana kadar benı benden alırlardı

canım ama seninki farklı bir durum..
eğerki herşey yolunda olağan giderse o 8 saatte 1 cm açılmada o kadar sancı çekmiyorsun..
sana suni sancı verdiler..
ben suni sancıyı red edicem canım..
eğerki şart koşarlarsa sezeryan derimm

fiyat çok iyiymiş canım bak Allah herşeyin bir kolayını sağlıyor çok sevindim adına bende doğum yapsam epidural isterdim açıkçası bizim burda da 2000 tl den başlıyo yukarıya doğru gidiyo fiyatlar ...
canım eşimin sağlık sigortasından ben faydalanamıyomuşum maalesef onuda yeni öğrendik zaten acıbademle anlaşmalı onlar bir muayeneye 450 tl istiyolar ben faydalansam bile gitmezdim yani. sizin hangi hastaneye bağlıysanız yeterli olup olmaması ona bağlı bence ama yetmez bencede..

bız gop hastanesınde %100 karsılıyor muanelerı testlerı acıbadem sıgorta konsolosluk calısanları ıcın olmus bende sımdı poliçeyi ıncelıyorum bakalım

benimde eşimin yeni iş yeri medicana ile anlaşmalı..
orada doğum 750 tl..indirimle 500 oluo bize..
ama oraya genelde sadece otel hüzmeti veriliyor doğumda çok iyi değil diyorlar o kafa karışıklığı ile gitmedim..
inş hayırlıı olan yeri seçmişimdir.

sımdı sıgortayı aradımda hamılelık ve dogumla ılgılı herhangı bır bılgılendırme yok dedıler 2 den sonra arıyacagım

kuzum sana katılıyorum bu konuda
çevremdede var maalese f adamın önüne yemek koymaz,yüzüne bakmaz
ailesini eve almaz(yeminle)ama adamı gör başının üstünü bırak yere bastırmıcak nerdeyse eşini
bilmiyırum öyle bir insan oalbilir miyim ama öylelerinde şansı oluyor be kuzum

hangimiz bazen isyanlarda değiliz denizimmm..
kimsenin hayatı dört dörtlük değil dediğin gibi..
beterini düşünüp mutlu olmak varken kendimizi sıkmayalım değilmiii..

canım aynen vallahi kimsenin 4 4 lük değil
maddi durumu olanın eşinde sorun oluyor
eşi iyi olanın maddiyat zorluyor
eşi iyi olsa maddiyatta olsa aileler bozmaya çaşışıyor
vs vs vs bu böyle

kuzum acıbademde istanbulda doğum odasına göre 13.000 ila 20.000 tl arasında
arkadaşım benim liseden orada yapmak istemişti durumları baya iyi
olduğu halde eşi saçmalama demiştide kız baya ağlamıştı
tüm arkadaşları orda yapmışita bu yapamıcakmış diye
sonra kız babasına/annesine söylüyor oalyı
ailesi araya girdide damata baskı yapıp üzme kızımızı nerd eistiyorsa orda yapsın vs dedilerde
eşide mecbur yaptırmak zorunda kaldı
çok iyi hatılıyorum kızı şimdi 4 yaşlarında
13.000 tl mal olmuştu hemde 1 gece yatırıp çıkarmışlar
ama facede boy boy acıbadem hast.resimleri vardı havasını attı yetti mutlu oldu işte

evli hatunlarrrrrrrrrrrrr size bişi sorucam/paylaşıcam açıkçası....
dün okuduğum kitapta bir bölüm vardı ve şöyle diyorud
bir erkeğin psikolojisi şu şekilde işlermiş
eşleri anne olduktan sonra onları kutsal görüp kirletmek istemedikleri için başka hayat kadınlarına yönelirlermiş
mesela belli fantezileri/pozisyonları yapayı eşlerine layık görmezlermiş çünkü o artık anne ya kutsal olarak bakarlarmış
mesela eşleri anne değiken her fanteziye açıklarmış ama anne olduktan sonra annetyi kirletmemek adına yapmak istemezlermiş...
hatta bir poziyon yazıyorduda şimdi yamıyım o pozizyonu eşine yapmayı ona saygısızlık görürlermiş ama hayat kadına yaparken işi olduğu için giderlermiş...yani zaten bu iş onun mesleği deyip yaparlamış..birde kimi erkrkler küfür etmeyi ve vurmayı severlermiş ama eşlerine bunları yaptıkalrı zaman hoş karşılanmıcağı için başka kadın arayışına girerlermiş
bunu eşime sormak istedim ama fırsatını bulamadım dün geç geldi toplantıları vardı

sizce durum böyle mi benim kafama baya takıldı
ilerde anne olursam eşimde mi böyle düşünütr acaba diye düşünmekten kendimi alamuyorum 2 gündür
eşime bakıyorum yüzüne dün gece aklıma direkt bu konu geliyor

elifnam benım kp orada amelıyat oldu hakketten otel yanı 1 .sınıf otel dıyelım bız ona

öyleymiş ben hiç gitmedim ama kız facede sürkeli resimler koydu ama hastanenin adı hep etiketli yani hava için olduğu belli
birde şu var benim ailedem deseki eşime acıbademde yapsın kızım üzme kızımızı diye eşim kabul etmezki kızın ailei sorla yaptrıttı valla
ama odası güzledi hatıylıroum

yavrum sen bunu sakın esıne soyleme
acıkcası ben oyle dusunmuyorum esımıdne dusundugunu sanmıyorum hos adam benı tanıdıgnda zaten ben bır anaydım
elımdende her ıs gelır dıyım
sen su pozısyonu bana ozelde n soyle ben merak ettım

benım esımde kabul etmez
hatta bana onlara ne oluyor der
ama ben acıbademde dogum yapmak ıstermıyım hayır yaw

yok artık yaa 13 binmi ne geek var..altın suyunaömı batırıyolarmış çocuğu..
o kadarıda dediğin gibi sırf gösteriş..
benim önemsediğim ikimizinde sağlıklı şekilkde o günü atlatmamız gerisi çokta umurunda değil..

söylemiyim değil mi kuzum
maaşallah zaten sende potansiyel var kuzuzzzzzzzzz
ne biliyim kitapta öyle yazınca acaba dedim
pozisyonu atarım ben sana meraklı hatun seni

benım esımde kabul etmez
hatta bana onlara ne oluyor der
ama ben acıbademde dogum yapmak ıstermıyım hayır yaw

aynen benim eşimde etmez dedide zaten madalya mı takıyorlar orda olunca dedi

bence hiç açma konusunu bile canım..
eşşeğin kulağına karpuz suyu kaçırma yanii..
gerek yokki..
bence neden her şey eşlede denenebilir..
zannetmiyorum ben öle olduğunu

hepımız oyle cnm.bazen keşke evlenmeseydım bazen sukurler olsun modu....

kesınlıkle katılıyorum krızantem çok acele ettın bencede affedeceksen ıyıce burnunu surtturmelıydın

hadı bakalım cnm.son aylar artık.sıcakları gecırdın ıyı barı.....

yanı ben fantezıye pek açık bır hatun olmadıgım ıçın ne desem kı.... ha esım baskalarına yonelırse ahanda kapı orda.....
ama sen soyleme boyle bırşeyı esıne....ne alaka kız....esegın aklına karpuz kabugu dusurme

bu arada akşam acıldeydık kızlar.kızıma kaka tahlılı yapıldı. kakasında enfeksıyon varmış kulağındada.antıbıyotıge basladık

ayy canım ya çok geçmiş olsun salgın varmış..benim arkadaşın kızıda aynı şikayetten dolayı 1 hafta yattı yavrum..
antibiyotikler düzeltti ama..
inş hemen iyileşir

ayy canım ya çok geçmiş olsun salgın varmış..benim arkadaşın kızıda aynı şikayetten dolayı 1 hafta yattı yavrum..
antibiyotikler düzeltti ama..
inş hemen iyileşir

ınş cnm ya. ınsnaın yavrusunun hasta olması çok kou bırşey.ALLAH evladı hastanede yatan tum annelere acısın ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…