- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.121
kızlar hepiniz çok haklısınız
bana bakmayın
ben hep affettiğim için ezildim zaten
Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesincanım senin durumun farklı..
ben sana şans ver demiştimm..
düzelebileceğine umudum vardı çünkü eşin hastaydı benim gözümde kumar yada borsa bir hastalık..
ama aldatmak hastalık değill...bu çok farklı birşeyyy
Allah kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin
aynen kimsenin evliliği dört dörtlük değilaminn canımmm aminnn..
hepimiz belli sıkıntılardan geçiyoruz belli şeyler yaşıyoruz..
Ama Rabbim beterinden korusun..dönüşü olmayan hatalrdan korusun bizleri eşimizi..
aynen kimsenin evliliği dört dörtlük değil
ama boşanmakta dert canım öyle kolay olmuyor.
herkes mutlu bir evlilik sürdüremiyor malesef ben bazen şükrediyorum evliliğim için bazen isyanlardayım
amaaan ne bileyim yaaa
Aynen canım benim yaahangimiz bazen isyanlarda değiliz denizimmm..
kimsenin hayatı dört dörtlük değil dediğin gibi..
beterini düşünüp mutlu olmak varken kendimizi sıkmayalım değilmiii..
Aynen canım benim yaa
herkesin sıkıntısı başka tabi
kriztanem ne düşünüyor şimdi nerde yaa niye gelmiyor ki
hoşgeldin canımSelam canlarim özledim sizi nasilsiniz
Mersindeydim 2 hafta kaldim iyi geldi ,, sizler nasilsiniz??
Neler olmuş yaa çok üzüldüm Krizantem ne denir ki Rabbim yardimcin olsun inşallah dogru karari verebilirsin
Eşine de çok kizdim ne yalan söyliym
Allah yaşatmasin na kadar zor
Bugun bir karar verdim madem eve geri dondum kendime ve ins bir sans vericem buna onunda ihtiyaci var benimde ama yaptigim hatalari bir daha yapmakmi asla kimse benden daha onemli deil bu saatten sonra olmicakta
Selam canlarim özledim sizi nasilsiniz
Mersindeydim 2 hafta kaldim iyi geldi ,, sizler nasilsiniz??
Neler olmuş yaa çok üzüldüm Krizantem ne denir ki Rabbim yardimcin olsun inşallah dogru karari verebilirsin
Eşine de çok kizdim ne yalan söyliym
Allah yaşatmasin na kadar zor
canım son 1 aya girdin artık maşallah normaldir herhalde sen doğum yapacağın dr belirledin dimi her hangi bir sorunda hemen arayabileceğiniz...günaydın kuşlarımmm..
artık yavaş yavaş doğum gelio galiba..
yalancı sancılar düzensiz şekilde girmeye başladı..
ve sanırım karnım aşağı doğru iniyor..eşime sordım aynı diyor ama benim hissettiğim indiği..
heyecan ve korku son derece doruktaa
günaydın kızlarrr
krizantem canım hakkında hayırlısı olsun bir karar verdin saygı duyuyoruz sana ve tek isteğimiz mutlu olmann..
canım son 1 aya girdin artık maşallah normaldir herhalde sen doğum yapacağın dr belirledin dimi her hangi bir sorunda hemen arayabileceğiniz...
çok dikkat et kendine artık yorma kendini ama bol bol yürümeye bak en az yarım saat yürüyün hergün...
agrısız epidural dedıgın sanırım bebek cıkarken yapılan epidural ısemden bahsedıyorsun canımevet canım belirledim hatta dün çok güzel bir gelişme oldu..
bizim burada doğumlar özelde ucuz baya istanbuıl ankaraya göre..
en lüks yer 750 tl..
ben şimdi epidural normal (sancısız normal) istiyorum bu gittiğim doktor o konuda uzman..hastanenin normal doğum ücreti 500 tl, epidural 100 tl yani toplam 600
bizim gececi teknisyenimiz o özel hastanenin baş sorumlusuymuş..geçen gün mesaj attı arkadaş isyan orada doğum yapacak ücrette birşey yapılabilirmi diye..
dün cevap gelmiş 100-150 tl arasında indirim artı 6-8 taksit yaparız rahat rahat ödesinler demiş..bizim hediyemiz olsun demiş çok sevindikk
mmousee
çalışmalara basladınız sanıyorum canım.
benımde ozel sıgortayla kafamı karıstıran bırsey var
annelık dogum ve hamılelık ıcın ne kadar beklemem gerek anlamadım dogum ıcın 9 ay ıse hemen deneyebılırım ama hamılelık ıcın 9 aysa beklemem gerek
ayrıca lımıtımde hıc hosuma gıtmdı 5700 tl
yetmez dıye dusunuyorum yahu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?