- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #59.761
Kizlar minigimden küçük tekmeler yedim çok heyecanliyimmm
Kizlar minigimden küçük tekmeler yedim çok heyecanliyimmm
slm kızlar
dun akşam isyandan haberı aldıgımdan berı sınırlerım çok bozuldu. bu saatte kadar esım gıtsede bassaglığı dılesem dıye bekledım.malum burayı bılmıyor
efulımmmmm canım benım Yüce Rabbım sabır versın. ne kadar tesellı edebılırım bılmıyorum ama kuzenım doğurduktan 9 gun sonra kaybettı.ınan oylesı daha zordur yuzunu görmek koklamak daha zordur.varsın saglıklıksa boyle cennete gıtsın prensesın
topiğimizin başı sağolsun kızlarALLAH bırdaha acı göstermesın boyle
yer onu teyzesiiiiiii
Masallah Allah nazarlardan saklasin onu
...
bende dün akşamdan beri iyi değilimmm...gece hiç uyuyamadımm..
onunla aynı şeyleri hayal ederken şimdi böyle olması beni çok fena etkiledi..
topiğimizin gerçekten başı saolsun...meleğimiz cennete uçtu..Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın inşşş
Kizlar merhaba rasgele okudum efulim le ozelden mesajlasiyorduk burada takildigini soylemisti yazmayinca burdan nasil oldugunu ogrenirim diye girdim ve suan yikildim cok uzgunum durumuyla ilgili bilgisi olan varmi
Canim bizde pek bilgi alamadik telini arıyoruz ama cevap vermiyor... Soktayiz annesigilin yanina gitti kontrollude vardi nasil oldu anlamadik
Evet canim vardi bir terslik bebek geriden geliodu demekki bebekte sorun varmis...herşeyden bir hayir vardır Rabbim boylesini hayirli görmüş demekki ama çok zor.. 2 gündür aklimda hic cikmior..Canim benim ya dogumu orda yapicam diyordu dunden beri cok kotuyum inan ki hep aklimda aslinda basindan beri biseyler yolunda gitmiyordu ya diyorum kokusunu alsaydi daha mi kotu olurdu o kadar kafam dolu ki allaha dua ediyorum bu kara gunleri cabuk atlatsin
kızlar 2 parmagımı cam kestı akşam akşam 8 dikiş attılar. ödum koptu kan durmayınca çok kotu oldum
1 hafta 10 gun kadar annemde kalcam kımıldatmamam gerekıyo su bıle degmıyecekmış. kızımı kucagıma alamıyorum
hepınızı opuyorum göruşuruz
efulımle konuşursanız bas saglığı dılegımı ıletırsınız ALLAH yardımcısı olsun ınş
Evet canim vardi bir terslik bebek geriden geliodu demekki bebekte sorun varmis...herşeyden bir hayir vardır Rabbim boylesini hayirli görmüş demekki ama çok zor.. 2 gündür aklimda hic cikmior..
Canimm benim.geçmiş olsun...noluyor ya nazarmi değdi bizim topigenasil kestirdin canim.elini ya üzüldüm çokggeçmiş olsun birtanem
Canım çok geçmiş olsun ya büyük talihsizlik olmuşkızlar 2 parmagımı cam kestı akşam akşam 8 dikiş attılar. ödum koptu kan durmayınca çok kotu oldum
1 hafta 10 gun kadar annemde kalcam kımıldatmamam gerekıyo su bıle degmıyecekmış. kızımı kucagıma alamıyorum
efulımle konuşursanız bas saglığı dılegımı ıletırsınız ALLAH yardımcısı olsun ınş
kızlar 2 parmagımı cam kestı akşam akşam 8 dikiş attılar. ödum koptu kan durmayınca çok kotu oldum
canım benim yaa inş bu hafta duyacaksın kalp atışınıııgünaydın kızlar mübarek günlerde topiğimiz iyice yas havasına girrdi havada kapalı zaten. efulimin konusuna bende bakmak istemiyorum. ctesi bizde dr gittik kalp atışı alamadık. ağla ağla öldüm akşama kadar. 1 hafta daha beklicez şimdi. kendi dr gitmemiştimz zaten kadının tavırlarıda çok kötüydüberbat bir ctesi geçirdir. rabbim inş önümüzdekşi hafta duymamızı nasip eder hal çok kötüyüm
canım çok geçmiş olsun.
günaydın kızlar
efulimin konusuna bakmak bile istemiyorum desem S:
canım benim yaa inş bu hafta duyacaksın kalp atışınııı
off bende aklımdan çıkmıyor ama yaaac.tesi sanırım stres yaptım hiç bebeğimin hareketini duyamadım..
dünde çok şidetli bir ağrım oldu..doktordaydım şimdi yeni geldim şükür iyiymişiz ikimize rahim büyürken kasılma olurmuş onun ağrısıymış benim oğlan kendine yer açıyormuş..
idrart tüm kan sonuçlarım normal çıktı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?