- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.861
evde rutubetmi var kuzum o zor olur ya benim eski evimde de vardı..
siz girerken yaptırmamışmıydınız erken değilmi badana için..
aman sorma aynen tam uyumalık hva
slm kızlar.
aşıdan geldıkneysekı kızım bıraz aglayıp susuyo ben tutmuyorum aşı olurken dayanamıyorum babası tutuyo ben çıkıyom odadan
şimdide uyutuyom ınş ateş yapmaz
yok canım yaptırmadık ev sıfırdı zaten rutubet olduğunu bilsem hiç taşınırmıydım. ev bakıyoruz ama 800 den aşağı kira yok benim eşyalar büyük o sebeple küçük evde bakamıyoruz bakalım ne yapıcaz
geçmiş olsun kuzucum inş ateşlenmez...
günaydınn hanımlar...bu hava ne böle yaa..
resmen sonbahar yaşıyoruz..hava bılanık serin ve yağmurlu offff
slm kızlar.
aşıdan geldıkneysekı kızım bıraz aglayıp susuyo ben tutmuyorum aşı olurken dayanamıyorum babası tutuyo ben çıkıyom odadan
şimdide uyutuyom ınş ateş yapmaz
yok canım yaptırmadık ev sıfırdı zaten rutubet olduğunu bilsem hiç taşınırmıydım. ev bakıyoruz ama 800 den aşağı kira yok benim eşyalar büyük o sebeple küçük evde bakamıyoruz bakalım ne yapıcaz
sagol cnm.ah ah bızde 800 veren saflardanızher ay ıçım gıdıyo ya.....çalışsam hemen ev alırdık ama kredımızde var hala....
esımde demezmı sen çalısınca hanı hatırlarsanız bı cip mevzusu acılmıştı 70bınlık cıp engellı annesı oldugu ıcın 50 bınemı gelıyordu ne...hala onun peşinde.bende dedımkı "kusura bakma ben senın annenın adına olcak cıp ıçın hayatta calışmam ben hayır dıyorum ama ınat edıp alırsan işte calışsam bıle çıkarım dedım.salak mıyım ben ya....e guvenmıyomuymuşum....neye guvencem kıme....bu zamanda .ben calışcam ama annesın engellı oldugu ıcın onun adına olcak ha.....salaktımya bensen o olayı unut calışırsam dırek ev alcaz dedım.ben vergıden yırtalım dıye dıyom 20bınlık karımız var dedı banane dedım
evet canim bir kac gundur isler sarpa sarmis durumda bir yagmurlu bir gunesli icim karadi
hımm canım aslında cidden eviniz güzel..
tüh ama rutubet kötü oluyor yaaa...
inş güzel bir ev denk gelir bakalımm
oha eşin hala unutmamışmı o jip işini...
kuzum bencede çalışırsan borcunuzda yoksa eve girmek en mantıklısı..inş hepimize kısmet olur bir ev sahii olmak..
kıyamam duruya ya.. iyi bari eşin izin alabiliyor işinden..ben öyle olsam kendim gitmek zorundayım sanırım..
aman sorma tam hastalık havası korkuyorum hasta olcam diye..sıkı sıkı giyiyopmm valla
sagol cnm.ah ah bızde 800 veren saflardanızher ay ıçım gıdıyo ya.....çalışsam hemen ev alırdık ama kredımızde var hala....
esımde demezmı sen çalısınca hanı hatırlarsanız bı cip mevzusu acılmıştı 70bınlık cıp engellı annesı oldugu ıcın 50 bınemı gelıyordu ne...hala onun peşinde.bende dedımkı "kusura bakma ben senın annenın adına olcak cıp ıçın hayatta calışmam ben hayır dıyorum ama ınat edıp alırsan işte calışsam bıle çıkarım dedım.salak mıyım ben ya....e guvenmıyomuymuşum....neye guvencem kıme....bu zamanda .ben calışcam ama annesın engellı oldugu ıcın onun adına olcak ha.....salaktımya bensen o olayı unut calışırsam dırek ev alcaz dedım.ben vergıden yırtalım dıye dıyom 20bınlık karımız var dedı banane dedım
hımm canım aslında cidden eviniz güzel..
tüh ama rutubet kötü oluyor yaaa...
inş güzel bir ev denk gelir bakalımm
canımm Rabbim tez zamanda sizede göstersin inşşş
ayrıntılıda özele gitmeyi düşünüyorum cd falan veriyorlarmışşş..o zaman gönderirim size videosunu teyzeleri
canımm 350 tl güzel bir rakam..
bunun 100 ü yemeğe gider..
250 yede güzel bir saat alabilirsin saati yoksa..
arkasına isim falan yazılanlar var ya ondan olabilir..
ayrıntılı ne zaman çekilicen canım benm de sanıım bu aralar çekilmm lazım
350 tl fiyatı tabi ama o gerekli yapılmazsa olmaz bayadır bende gitmedim gitmm
lazım yani bebişimi görmeye..
canım bana22. haftada radyolojiden randevu aldırttı doktorum.. sonra bende ayrıntılı bakıcam dedi..
özeller çok fahiş fliyat alıolar canım..
eğer imkanın varsa araştırma yada tıp fakültesine git..
5 kuruş vermiosun aynı şeyi yapıolar..
isyan sen bu konuda çok avantajlısın. ben üniv gitsem bile hepsi öğrenci ellerinde kobay olurum korkusundan gidemiyorum yani. bir tane özelde buldum prof üniv doktoru aynı zamanda. ama oda işte tahlilerde falan yada ayrıntılı usg de üniv çağırırmı bilemicem..
canım benim kendi doktorumunda dışarda muayehanesi var..
ama tahllileri doğumları burada yaptırıo yani sadece muayene parası ödüosun..
bence en iyisi en temizi üniv hastanelerine gitmekk..
bak benim tehlikem var..şimdi özele gitsem beni yine buraya şutlayacaklardı eminin..kuzenimd eöyle olmuştu çünkü..
benim göğüs ucu acım vardı hatırlıomusun..doğru söylüyosun canım bende hamile kalırsam o doktora gitmeyi düşünüyorum. bu arada göğüslerim kocaman oldu ve taş gibi çok canım yanıyo kesin hastalanıcam bu ayda olmadı
görmedim canımm..kızlar yazdım ama kimse görmedi herhalde
mouse inşallah hamilesindir
isyan sen nasılsın?
çok geçmiş olsun iyi bak yeğenimize fıstığımgörmedim canımm..
napalım bizde iyiyiz teyzesiii...
hergün bir yerim ağrıo onun haricinde iyiyimm.
sen nasılsın şekeirm.
ev işi noldu
çok geçmiş olsun iyi bak yeğenimize fıstığım
oğluşumuz o bizim
bizim topiğin tosunu olacak inşallah
bende iyiyim bomba gibiyim hatta
eve taşınmaya karar verdik
kira vermeden istediğimiz kadar oturucaz
kendi evimizi alıncada çıkıcaz
evi tadilat ettiriyoruz baştan sona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?