Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
evde rutubetmi var kuzum o zor olur ya benim eski evimde de vardı..
siz girerken yaptırmamışmıydınız erken değilmi badana için..
aman sorma aynen tam uyumalık hva

yok canım yaptırmadık ev sıfırdı zaten rutubet olduğunu bilsem hiç taşınırmıydım. ev bakıyoruz ama 800 den aşağı kira yok benim eşyalar büyük o sebeple küçük evde bakamıyoruz bakalım ne yapıcaz

geçmiş olsun kuzucum inş ateşlenmez...

sagol cnm.ah ah bızde 800 veren saflardanız her ay ıçım gıdıyo ya.....çalışsam hemen ev alırdık ama kredımızde var hala....
esımde demezmı sen çalısınca hanı hatırlarsanız bı cip mevzusu acılmıştı 70bınlık cıp engellı annesı oldugu ıcın 50 bınemı gelıyordu ne...hala onun peşinde.bende dedımkı "kusura bakma ben senın annenın adına olcak cıp ıçın hayatta calışmam ben hayır dıyorum ama ınat edıp alırsan işte calışsam bıle çıkarım dedım.salak mıyım ben ya....e guvenmıyomuymuşum....neye guvencem kıme....bu zamanda .ben calışcam ama annesın engellı oldugu ıcın onun adına olcak ha.....salaktımya ben sen o olayı unut calışırsam dırek ev alcaz dedım.ben vergıden yırtalım dıye dıyom 20bınlık karımız var dedı banane dedım

hımm canım aslında cidden eviniz güzel..
tüh ama rutubet kötü oluyor yaaa...
inş güzel bir ev denk gelir bakalımm

oha eşin hala unutmamışmı o jip işini...
kuzum bencede çalışırsan borcunuzda yoksa eve girmek en mantıklısı..inş hepimize kısmet olur bir ev sahii olmak..
kıyamam duruya ya.. iyi bari eşin izin alabiliyor işinden..ben öyle olsam kendim gitmek zorundayım sanırım..

evet canim bir kac gundur isler sarpa sarmis durumda bir yagmurlu bir gunesli icim karadi

aman sorma tam hastalık havası korkuyorum hasta olcam diye..sıkı sıkı giyiyopmm valla

ben ne giyinicemi sasirdim valla kisa giysem olmuyo uzun giysem olmuyo

vay anasını hala ordamı yaa canım evet karlı alıcak ama sonra satmaya satamıcaksını yada aldığnız paraya satıcaksınız. sonuçta özürlü aracı alan herkes aynı indirimden faydalanıcak. bizde eylül gibi araba almayı düşünüyoruz ama bana lazım olduğu ve hves ettiğim için. arabanın borcu bitincede eve peşinat olur işte ev alırız ondan sonra Allah izin verirse

ayrıntılı ne zaman çekilicen canım benm de sanıım bu aralar çekilmm lazım
350 tl fiyatı tabi ama o gerekli yapılmazsa olmaz bayadır bende gitmedim gitmm
lazım yani bebişimi görmeye..

ayrıntılı ne zaman çekilicen canım benm de sanıım bu aralar çekilmm lazım
350 tl fiyatı tabi ama o gerekli yapılmazsa olmaz bayadır bende gitmedim gitmm
lazım yani bebişimi görmeye..

canım bana22. haftada radyolojiden randevu aldırttı doktorum.. sonra bende ayrıntılı bakıcam dedi..
özeller çok fahiş fliyat alıolar canım..
eğer imkanın varsa araştırma yada tıp fakültesine git..
5 kuruş vermiosun aynı şeyi yapıolar..

isyan sen bu konuda çok avantajlısın. ben üniv gitsem bile hepsi öğrenci ellerinde kobay olurum korkusundan gidemiyorum yani. bir tane özelde buldum prof üniv doktoru aynı zamanda. ama oda işte tahlilerde falan yada ayrıntılı usg de üniv çağırırmı bilemicem..

canım benim kendi doktorumunda dışarda muayehanesi var..
ama tahllileri doğumları burada yaptırıo yani sadece muayene parası ödüosun..
bence en iyisi en temizi üniv hastanelerine gitmekk..
bak benim tehlikem var..şimdi özele gitsem beni yine buraya şutlayacaklardı eminin..kuzenimd eöyle olmuştu çünkü..

doğru söylüyosun canım bende hamile kalırsam o doktora gitmeyi düşünüyorum. bu arada göğüslerim kocaman oldu ve taş gibi çok canım yanıyo kesin hastalanıcam bu ayda olmadı

doğru söylüyosun canım bende hamile kalırsam o doktora gitmeyi düşünüyorum. bu arada göğüslerim kocaman oldu ve taş gibi çok canım yanıyo kesin hastalanıcam bu ayda olmadı
benim göğüs ucu acım vardı hatırlıomusun..
hatta o kadar acıoduki eşimden uzak duruodum doktorda çalışmay devam diodu işkence gibiydi..
benim ilk ve en büyük belirtim göğüs ucu acısıydı canımmm...
inş hayırlı haberini tez zamanda alırız kuzucum

görmedim canımm..
napalım bizde iyiyiz teyzesiii...
hergün bir yerim ağrıo onun haricinde iyiyimm.
sen nasılsın şekeirm.
ev işi noldu
çok geçmiş olsun iyi bak yeğenimize fıstığım
oğluşumuz o bizim
bizim topiğin tosunu olacak inşallah

bende iyiyim bomba gibiyim hatta
eve taşınmaya karar verdik
kira vermeden istediğimiz kadar oturucaz
kendi evimizi alıncada çıkıcaz
evi tadilat ettiriyoruz baştan sona

evet teyzesii tosun olacak oğluşum inşşş...
ohh süper canım yaa iyi bir fırsat valla...Allah bizede versinnnama ç

ok masraf yapmayın kuzum içine..ne olur ne olmaz dünya haliç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…