Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım benimde o batmalarım solumda olmuştu..
bulantılar başlamaz daha erken..
ama o batmalar belirti olabilir..
haa birde aşırız kabızdım ve halada öleyim..
inş hamişsindir bebeğimm.
bat ne zaman

hehe inş kuzucum ümitlendirmiyorum kendimi geçen rüyamda kız bebek vardı kucağımda belki malum olmuştur
hatırlarmısın bilmem..bende rüyamda kuzu ve kurt yavrusu görmüştüm..birde bir kız bebeğin anne demesini görmüştüm (hoş erkek çıktı benimki ama(. bana malum olmuştu rüyamda..

hehe inş kuzucum ümitlendirmiyorum kendimi geçen rüyamda kız bebek vardı kucağımda belki malum olmuştur

bılıyosun bende kızımı onceden görmuştum cnm. ınş duşundugun gbıdır ama cok umıt etme omazsada uzulme
kızlar acayıp yorgunum Duru hıç durmuyo hep kucagıma gelmek ıstıyo yalnız kaldımı ağlııyo delırıyorum artık.gecelerıde halen ellı kere kalkıyo.bu koşturmada hala kılo veremedımya ona yanarım

canım yaa kucak istemesi normal ama fazlamı alıştı acaba..böle hiç oyuncaklara falan dikkat vermiyormu..
zor ya sürekli kucakta..
geceleride neden böleki acaba normalmi canım..
seneye görcem bende bunlarıı şikayetlencem demiii

canım kilonu çok dert ediosun kuzucum ya..hareket etsende evdesin çok normal şekerim..
ama isterden bir tiroislerine hormonlarına baktır..
hamilelik sonrası az çalışabiliomuş canım..

oyuncaklarından cabuk sıkıılıyo cnm.ama kumanda ver mouse ver pamuk torbası ver sabaha kadar oynasın sureklı kucaga almıyorum tabı ama ben yanında olayım ıstyıyo mutfaktaysam bagırıyo cadı
dert edıyorum ısyan haklısın çalışmıyorum evde nasıl gıtcek bılmıyorum baktırmk lazım hklsın cnm

bugün bir kosusturmacayla başladı günüm kızlar vergi dairesine gittik bana sahıs firması kurduk bunun nedeni
kocam vergi affı geldikten sonra liimited şirketini kapatacak
tamamen her şeyi benm üzerime devredecek
imza sirküsü kocamda yaa telefon hatlarını her şeyini benim üzerime yapacak sonrada şirketi kapattıktan sonra kaynım istediği kadar ötsün dursun

hatırlarmısın bilmem..bende rüyamda kuzu ve kurt yavrusu görmüştüm..birde bir kız bebeğin anne demesini görmüştüm (hoş erkek çıktı benimki ama(. bana malum olmuştu rüyamda..

ya çok ümitlenmek istemiyorum tabiki ama işte bilinç altında da oynuyo bişeyler. ben 2 gün üst üste gördüm. ilk rüyamda kucağımdaydı. ikinci gün ise bir kadın bana sen hamilesin dedi. bu ay birde her tarafımı uğur böcekleri kaplamıştı öyle gördüm. genelde hatırladığım rüyalar çıkar ama bu bebiş tabi bambaşşka bişey. olursa çoook sevinirim. olmaassa da üzülürüm ama çok değil. dedim ya rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak zaten

dert ettiği şeye bak kilo verememiş miş kız fıstık gibisin ya ben görüm seni resimlerden

dert ettiği şeye bak kilo verememiş miş kız fıstık gibisin ya ben görüm seni resimlerden

yok kzı ne fıstıgı fındığa dogru yol aldım ama neysekı boyum uzun sagol cnm ama evlendığım kıloyla aramda 20 kılo var.64le evlendım 71 le hamıle kaldım.91 le doğuma gırdım
kılo olmasa fıstık gıbıyımde ışte

bence bu halinle bile cok güzelsin inan düşüncemi sölüyorum sana yalan değil yani canım benim

günaydınn hanımlar...bu hava ne böle yaa..
resmen sonbahar yaşıyoruz..hava bılanık serin ve yağmurlu offff

aynen cnaım yaa içim karardı resmen eve gidip yatmak istiyorum zaten gece 2 de yattık uykumuz gelmedi bi türlü. bu hafta sonuda rutubet yüzünden badana yapılıcaktı bu yağmur da yapılmaz artık

aynen cnaım yaa içim karardı resmen eve gidip yatmak istiyorum zaten gece 2 de yattık uykumuz gelmedi bi türlü. bu hafta sonuda rutubet yüzünden badana yapılıcaktı bu yağmur da yapılmaz artık

evde rutubetmi var kuzum o zor olur ya benim eski evimde de vardı..
siz girerken yaptırmamışmıydınız erken değilmi badana için..
aman sorma aynen tam uyumalık hva

slm kızlar.
aşıdan geldık neysekı kızım bıraz aglayıp susuyo ben tutmuyorum aşı olurken dayanamıyorum babası tutuyo ben çıkıyom odadan
şimdide uyutuyom ınş ateş yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…