- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.841
canım bu ay sol kasığımda daha şiddetli ağrı var kasığımda yani sağ sol değil orta kısımda bikaç gündür kasılmalar var hareket ederken batmalar falan oluyo, akıntım var ama beyaz, mide yanması çok hafif bulantı ve kabızlık var. şu anda hamileliğe yormuyorum kistlerden de olabilir bu ayda olmassa zaten eşimide göndericem bende gidicem.
canım benimde o batmalarım solumda olmuştu..
bulantılar başlamaz daha erken..
ama o batmalar belirti olabilir..
haa birde aşırız kabızdım ve halada öleyim..
inş hamişsindir bebeğimm.
bat ne zaman
mayıs 9 da regl oldum canım bikaç gün kaldı yani
ayy hadi kuzucum yaa inş tutunmuştur küçük sıpa..
böle mercimek olacak o inşş pıtpıtları olacak..sonra büyücekk..
bizimki abi olacak onaaa
hatırlarmısın bilmem..bende rüyamda kuzu ve kurt yavrusu görmüştüm..birde bir kız bebeğin anne demesini görmüştüm (hoş erkek çıktı benimki ama(. bana malum olmuştu rüyamda..hehe inş kuzucum ümitlendirmiyorum kendimi geçen rüyamda kız bebek vardı kucağımdabelki malum olmuştur
hehe inş kuzucum ümitlendirmiyorum kendimi geçen rüyamda kız bebek vardı kucağımdabelki malum olmuştur
bılıyosun bende kızımı onceden görmuştum cnm. ınş duşundugun gbıdır ama cok umıt etme omazsada uzulme
kızlar acayıp yorgunum Duru hıç durmuyo hep kucagıma gelmek ıstıyo yalnız kaldımı ağlııyo delırıyorum artık.gecelerıde halen ellı kere kalkıyo.bu koşturmada hala kılo veremedımya ona yanarım
canım yaa kucak istemesi normal ama fazlamı alıştı acaba..böle hiç oyuncaklara falan dikkat vermiyormu..
zor ya sürekli kucakta..
geceleride neden böleki acaba normalmi canım..
seneye görcem bende bunlarıı şikayetlencem demiii
canım kilonu çok dert ediosun kuzucum ya..hareket etsende evdesin çok normal şekerim..
ama isterden bir tiroislerine hormonlarına baktır..
hamilelik sonrası az çalışabiliomuş canım..
hatırlarmısın bilmem..bende rüyamda kuzu ve kurt yavrusu görmüştüm..birde bir kız bebeğin anne demesini görmüştüm (hoş erkek çıktı benimki ama(. bana malum olmuştu rüyamda..
bılıyosun bende kızımı onceden görmuştum cnm. ınş duşundugun gbıdır ama cok umıt etme omazsada uzulme
kızlar acayıp yorgunum Duru hıç durmuyo hep kucagıma gelmek ıstıyo yalnız kaldımı ağlııyo delırıyorum artık.gecelerıde halen ellı kere kalkıyo.bu koşturmada hala kılo veremedımya ona yanarım
dert ettiği şeye bak kilo verememiş miş kız fıstık gibisin ya ben görüm seni resimlerden
yok kzı ne fıstıgı fındığa dogru yol aldım ama neysekı boyum uzunsagol cnm ama evlendığım kıloyla aramda 20 kılo var.64le evlendım 71 le hamıle kaldım.91 le doğuma gırdım
kılo olmasa fıstık gıbıyımde ışte
bence bu halinle bile cok güzelsin inan düşüncemi sölüyorum sana yalan değil yani canım benim
günaydın kızlar
günaydın canlarrr
günaydınn hanımlar...bu hava ne böle yaa..
resmen sonbahar yaşıyoruz..hava bılanık serin ve yağmurlu offff
aynen cnaım yaa içim karardı resmen eve gidip yatmak istiyorum zaten gece 2 de yattık uykumuz gelmedi bi türlü. bu hafta sonuda rutubet yüzünden badana yapılıcaktı bu yağmur da yapılmaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?